- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
junior11
veterán
válasz
Graphics #2059 üzenetére
Köszi. Teljesítményben ahogy nézem egy picit jobb, mint az X3 Pro, viszont "csak" UFS 2.2. az X3 Pro-ban lévő 3.0-hoz képest ez általános felhasználat melllett érezhető? Pl. lassabban nyitja meg az appokat stb... Na igen, a lekerekített kijelző nekem sem a kedvencem, nem tervezek még váltani, csak "körbeszimatolok" ha netán beadná a kulcsot...
-
D@niel
addikt
válasz
Graphics #1950 üzenetére
Fog hiányozni, de a kérdésed alapján szerintem másra gondolunk teljesítmény alatt. Poco X3 pro egyéni rommal olyan lazán vitte 120 kockán a cod-ot, hogy nem volt kérdés. Napi 4-5 órát gyakoroltunk vb-re, túl vagyok 12 ezer meccsen 17 legendary medállal, simán jó volt az sd860 (Evolution X, Crdroid).
Hány éves cpu? 3. Miért fogja vissza a gyártó? Mert hülyének néz. F4-en is max. 90-ig engedte, pedig ez 870-es.
Nem szeretem az ilyet. Inkább sétálok egyet a mezőn.
Lightroom-ban egy fotó editálás fog menni a Moto-val is, vagy a napi 3-4 óra tiktok, illetve filmet castingolni xiaomi mi box-ra.Pixel-t is néztem, de nagyon magasan van + 8-as és 9-es kicsi.
-
D@niel
addikt
válasz
Graphics #1948 üzenetére
Az lesz hétfőtől) =) több dologban visszalépés: ufs 2.1 észrevehető, hangzás (első ugye a beszédhangszóró, vagyis, nincs meg a balansz), kb. fele olyan erős, így a call of duty-t elengedem - szerintem a stabil 90fps-t sem tudja.
Viszont a kijelző gyönyörű, kamerára Gcam van, 33W töltés nekem elég, gombok mindenképpen minőségibben klikkennek, cpu miatt borítékolható a jó üzemidő és a fentebb említetteket pedig egyszerűen elengedem a nekem tetsző felület miatt. -
Tamás1966
aktív tag
-
Tamás1966
aktív tag
-
Tamás1966
aktív tag
válasz
Graphics #1721 üzenetére
Ennyi pénzért. Ne csodálkozzunk.
Ha ezt tudom, kettőt veszek, mint a b@lond rendőr.
Az egyikkel telefonálok, a másikkal meg hívást fogadok.
Na de félre téve a viccet, azért nyomták le, mert jönnek a baromira erőss konkurensek.
F7 pro, F7 Ultra, jön valami Realmi Ultra is, Redmi. turbó 4. Hamarosan kopogtatnak. -
-
Tamás1966
aktív tag
válasz
Graphics #1243 üzenetére
Ne foglalkozz ezzel te se.
A vihar hamarosan elcsendesedik úgyis.
Engem nem lehet felidegesíteni, te se ugorj rá.
Benned megbízok, te nagyon jó ember vagy, aztán tényleg legyen ennek itt vége, mert jön a Viktor és úgyis rendet vág.
Jöjjenek most már a fontos, épülést segítő Poco kérdések és válaszok.
Had fejlödjön, had tanuljon mindenki a válaszokból.
Téma lezárva. Konyec. -
D@niel
addikt
válasz
Graphics #1092 üzenetére
Sokat romlott a helyzet a főzött romokkal. 4 év után a héten fejeztem be végleg, ment vissza a gyári és zártam a bootloadert is.
A Google flash után (1-2-3-4 héttel) megvonja a certifikációt, így fontos dolgok nem mennek, pl. repont, digitális állampolgárság, cib bank (és gyanítom, a többi sem), ezeket tapasztaltam. Whatsapp szintén csipog, hogy módosított a rendszer és nem indul.
Nekem nincs kedvem a nagyokkal harcolni.
Szóval, most már alap a root és a PlayIntegrityFix megoldja de folyamatosan frissíteni kell és nem mindenre jó - pl. paranoid A14 szeptemberi kiadáshoz nem tudott szerezni certifikációt.
Eu romhoz van külön apk, de ez is folyamatos frissítést igényel és törvény szerint amikor legjobban szükséges lenne az app, akkor nem fog menni...
Certifikáció nélkül nfc sem megy.
A töltés sebessége most gyárival és gyári töltővel egyértelműen gyorsabb, akárhogy is mondják a fejlesztők, hogy az ő romjuk ugyanazt tudja, ez nem igaz.
Tudom folytatni.Szerintem egyre több a nehézség. Az úgy oké, hogy valaki szívesen toldozgatja-foltozgatja, vagy ha második telefonon csinálja (pl. nálam Redmi 9 crdroid A15, januári, ez így gps-re hibátlan), de munkára - is - használva inkább maradjon a gyári állapot, nyugodt mindennapok.
-
lemmy71
őstag
válasz
Graphics #1092 üzenetére
Azért írtam a 120W -s töltőt, mert az alin csak az van "original xiaomi"-ban, vagy az említett 67W -s. Van itthon egy két powerbank, azoknak meg amúgy is akartam már egy izmosabb töltőt beszerezni.
A MoKee -hoz visszatérve egy pillanatra. Nagyon jó rom, rettenetesen stabil és gyors. Nekem egyetlen egy problémát hozott, hogy amikor az akku feszültség 50% alá esett, akkor rendszeresen bontotta a Bluetooth kapcsolatot. Bár később kijött egy javító csomag ami orvosolta, de én akkor már a franco v3 -t használtam. -
lemmy71
őstag
válasz
Graphics #1090 üzenetére
Na ez az hogy még nem jelent meg. Amúgy azt úgy is magamnak venném ez a X7 Pro a lányomnak lesz. Holnap meg is rendelem, mert közeledik a névnapja, plusz még az alirol egy két vagány tokot, üveg fóliát és talán egy 120W -s töltőt.
Szerintem ha ki jön az izmosabb változat a turbo 4 -ből, pillanatokat alatt megjelennek a jobbnál jobb romok az XDA fórumon. Remélem hogy lesz köztük majd egy tökös MoKee is. -
lemmy71
őstag
válasz
Graphics #1082 üzenetére
Az hogy nem nemzetközis az nem gond. Anno a Zuk Z2 is kínai és usa piacos volt. Egy magyar nyelvet is tartalmazó főzött rommal adták. De rengeteg rom volt hozzá pl. tibcsi felé full magyar, bár én franco V3 -t használtam a nagyobb üzemidő miatt.
Van Redmi Turbo 4 az eBay -n és olyan árban mint az X7 Pro, csak az még Mediatek Dimensity 8400 Ultra procis és a 6550 mAh akksival szerelt.
Amit én akarok az Snapdragon 8s Elite és 7500 mAh akkus.
Na ilyet még nem láttam -
Tamás1966
aktív tag
válasz
Graphics #1080 üzenetére
Értem
Akkor majd ő eldönti. Az is lényeges, hogy ki mire akarja a telefont használni. Kinek mi a fomlntos funkció.
Sokaknak fontos, sőt a legfontosabb a fotózás.
Nálam abszolút mellékes. Néha csinálok valamilyen képet, de azt is csak magamnak, és nem kiállításra.
Van akinek sok partnere van, és számít, hogy hány név fér el a telefonkönyvbe.
Ez jó ez a Poco, mert sokat enged írni.
Ebbe pl betudom írni, hogy Kovács Piroska, erotikus masszőr. A régi Samsungom csak a nevet engedte, volt hogy csak rövidítve.
Sokszor azt sem tudtam, ki kicsoda. Volt hogy autó szerelő helyett a fogorvost hívtam. Ez nem egy előnyös csere.
v-man nek meg akkor jó mazsolázgatást. -
lemmy71
őstag
válasz
Graphics #1076 üzenetére
Megkérdeztem jó pár boltot töltő ügyben. Egyetlen egy add hozzá töltőfejet. Bár lehet hogy az sem gyári és csak grátiszként adja. Itt annak hozzá töltőfejet, bár nyolcezerrel több mint ahol nincs töltő. Amúgy innen venném, de itt meg nincs sárga fekete színben.
A százszázalékos EU piacoshoz nincs töltőfej, az EU rendelet miatt (elméletileg veszélyes hulladékként kezeli az EU és így kereskedőnek plusz költséget jelentene)
A globál verzióban, ott a gyári 90wattos EU szabványos töltőfej. Röhej ez az egész.
Legszívesebben Redmi Turbo 4 -et vennék a lányomnak, de azt sehol sem találtam még
Fóliák tekintetében biztos van vagy lesz előbb utóbb nilkin 9H vagy jobb is. Silicon tok is van már rogyásig.
Viszont a nilkin crystal teflon fólia is bitang jó. Annyi a hátránya 9H -val, hogy homályosodik de viszont nem törik. Anno a Zuk Z2 -n olyat használtam csak, komplett szettben adják (előlap, hátlap, kamera) védelem 👍 -
-
lemmy71
őstag
válasz
Graphics #1050 üzenetére
Megkérdezhetem hogy mit tartalmazott a doboz (üvegfolia, töltőfej, szilikon tok, stb.)
A hátlap fém vagy üveg?Esetleg a mibilemarket -ről van valakinek személyes tapasztalata. Nekem kicsit gyanúsak a bolt értékelései
-
lemmy71
őstag
válasz
Graphics #1050 üzenetére
Köszi a választ
Igen a X3 pro. szenvedett alaplapi problémákkal. A lányomnak a 4 éves pocokja, karácsonykor töltés közben kapcsolt ki "véglegesen". Egy amerikai fórumon ajánlották hogy tegyem az alaplapot a sütőbe 200°C 🔥 10 percre. Szerencsém volt mert megjavult és azóta is hibátlanul működik. Az X3 fórumon dokumentáltam képekkel együtt a műveletet, hátha segít másoknak is -
-
Tamás1966
aktív tag
válasz
Graphics #1008 üzenetére
Majd nézd meg légyszives, hogy milyen képeket csinál.
Az az érdekes, hogy a prónak 2 lencséje van, a simának 3.
Lehet, hogy ezt szándékosan csinálták, hogy legyen vásárló köre a sima X7- nek is ???
Ez direkt üzleti fogás ???
Egyébként a 2 teló között 25-30 ezer Ft a különbség.
Szerintem csak egyfélét kellett volna csinálni, de az akkor legyen mindenben csúcs szuper.
Nem értem, hogy redmi-ből is minek kellett négyfélét csinálni. Egyfélét, de 2 különböző méretben.
Ebben szerintem nagyon szuper az Iphon. Egyfélét csinál, de abból kicsit, és nagyot.
Így mindenki igénye teljesülhet. -
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Horgász topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Macska topik
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10