- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepe79
addikt
válasz
Mustármag #1896 üzenetére
Nekem amikor nem töltőről töltöttem, csak USB-n lógott a kábel a gépről, akkor csinált ilyet, hogy leállt, újraindult, leállt, újraindult. Az volt a gond, hogy az USB kábel nem a gépnek a gyorsabbik, pirossal megjelölt portján volt. Mióta azon van, tökéletes. Alaplap (MSI B450 Gaming AM4, tehát nem egy ezer éves szarral volt)
-
Tamás1966
aktív tag
válasz
Mustármag #1896 üzenetére
Ez elég gyöngécske, és szerintem nem stimmel valami vele. Én 65 Wattos töltőt vettem, tökéletes.
Gyors, de nem villámgyors, és ez jó.
Olyat, hogy leálna a töltés csak úgy, ilyet még senki sem mondott.
Azt gondolom, valami nem stimmel azzal a töltővel.
Az uj technológiás akku védelem az az, hogy ha 80%körül vagy, akkor fokozatosan lassul a töltés, de leállni teljesen soha nem állt még le. -
Tökimanó
senior tag
válasz
Mustármag #1755 üzenetére
Az valóban nincs ott. Akkor sorry! Igaz előszőr nem is írtad milyen alkalmazás értesítésről van szó. Lehet van megoldás ,csak én nem tudok róla. Ha nagyon zavar, végső lehetőségnek ott van hogy kikapcsolod az értesítéseket a fb msg-nél addig amíg a ne zavarjanak mód be van kapcsolva. Bár a "ne zavarjanak" elvileg pont arra van kitalálva hogy erre ne legyen szükség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Friss videón az Industria II
- Windows 11
- További aktív témák...
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest