Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
Na, itt kezdodik a finomhangolas...
1,2,3 mag/ 6 szal = 4.5 GHz
6 mag/ 12 szal = 4.4 GHz
Uncore: 3.8 GHz
Ramok: 2800 MHz ( 12-13-12-1T 1.22 V) quadCine 15:
multi 1317
single: 179max 80 fok, ventik 750-800 fordulaton, pumpa pedig 2900-3200-on.
Egesz jo ez a processzor a kategoriajaban, mas processzornak 4.4-re kell a majdnem 1.3 V .
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Mahrenburg
őstag
-
hackeeeee
Jómunkásember
Pizza pipa.
22-kor ért ide vele a futár, és még forró volt.
Véleményem szubjektív...
-
MiklosSaS
nagyúr
Bloki kosz!
@Fincsibe: meglatom, na....
-
MiklosSaS
nagyúr
Hazakeveredtem én is végre....
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
Televan74
nagyúr
Nyelves puszi!
[ Szerkesztve ]
Mindenbe beleugatok!!!
-
válasz norbert1998 #86273 üzenetére
Tesooo, pasi vagyok, csak eleg kulonos :...
Televan ur most akkor nevehez huen Televan
No elkelt a ketyerem... hala egy itteni uriembernek, megszabadit meg a tudattól is[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Televan74
nagyúr
-
Televan74
nagyúr
Pizza est vót megint. Tele vagyok!
norbert1998 1-2 talán még beleférne, de ennyi már sokk lenne,
[ Szerkesztve ]
Mindenbe beleugatok!!!
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #86272 üzenetére
De csaj vagy. Csak aztán neehogy gyaloblöki téged is ....
-
válasz norbert1998 #86271 üzenetére
Hmmmm... ha en kutya lennék
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
norbert1998
nagyúr
gyalogblöki -
norbert1998
nagyúr
Ez lehalás
-
válasz MiklosSaS #86267 üzenetére
Apam. Isten király.
Olyan alma feeling, ami nem baj, viszont nem akad semmi rajta, minden mukodikSzep arany szinu, bar fekete jobb lett voéna de nem volt szegeden
Porog, profi
Egyelore nagyon bejön
Ugy lattom nem csak a pcjez ertesz es van tapasztalatod hanem ezekben is[ Szerkesztve ]
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #86265 üzenetére
Na milyen a droid világ? Rendben van a telefon?
@KékÖrdög: troll kedvedben vagy?
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #86251 üzenetére
Telefon, nem telcsi..
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
-
stratova
veterán
válasz Malibutomi #86253 üzenetére
Arról amúgy van hír mikor lesz aktív a Rise of Tomb Raider dx12-es módja? Korábban rebesgetett okokból azért ott nőtt a gépigény.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Malibutomi #86253 üzenetére
Csak ezt ugye meglökte az MS..
Ha azt nézzük, jön a forza 6, és a Quantum Break, még, pár hónapon belül.. Ugye itt a Hitman, és lesz még valami ami DX12..
Kemény ez, mint az ágy széle.. Most majd lehet kapkodni..
Továbbmegyek.. A Quantum Break miatt akár még tulajdonosokat is veszthetnek, szerintem.. Ha azt nézzük, ahogy az emberek hardvereket vásárolnak..
Véleményem szubjektív...
-
Malibutomi
nagyúr
válasz hackeeeee #86250 üzenetére
Hat igen, csak eddig lehetett kopkodni, hogy szar DX12, nem is jonnek jatekok, Dx12 alatt sem lesz jo az AMD mert majd jol driverbol megoldja az Nvidia, meg amugy is.
AMD-nek ez most nagyon jol jon amugy, hogy ha az uj kartyak megjelenese elott az kerul reflektorfenybe, hogy DX12 alatt az o kartyaik jobbak tenyleg. Nem veletlen kapalozott annyira az NV hogy kesleltesse a DX12 terjedeset. Nekik meg az kellene hogy a Pascal elott ne is jojjon ilyen jatek. Csak most meg az MS is belepiszkit nekik, mert beallt tolni a szekeret (mondjuk a GoW-ot kicsit is szurtak a nagy kapkodasban).
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Lacielvtárs #86251 üzenetére
Vótmá a lumia idején is.
Várunk vissza 1 hét múlva..
Véleményem szubjektív...
-
Uraim, ez a húver telcsi valami isten királyi, köszönöm nektek az ajánlást
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Malibutomi #86247 üzenetére
Most ezen fog kattogni mindenki.. Pedig milyen jó, hogy már ezt a dx12 témát a tier szintek kialakításakor lehetett tudni.. (amikor még tervben volt a win10..)
Véleményem szubjektív...
-
Malibutomi
nagyúr
ehehe ehe ehe
-
MiklosSaS
nagyúr
Benéztem, de inkább ne tettem volna....jóval a röhely szintje alatt van...
Már mondtam, az ílyenekért szégyellem hogy zöld kártya van a gépemben.
-
mackosajt
addikt
Napot!
Időnként el kell viselni a "vereséget" és elfogadni a vezetői döntéseket, majd azokat megértetni a beosztottal.
Kollégának ma lett kiosztva fegyelmi, mert "megszokásból" cselekedett, ezzel elméleti síkon kukába küldve az anyagot, amit gyakorlatban talán még meg lehet menteni. De csak talán.
Eltért a kiírt utasítástól, ez lett belőle.
Ami a zenésvideókat illeti, nekem PSY "kedvencem", mert jól eladta a gagyit.
Bezzeg egykori mérnököm, aki mellesleg már műszaki igazgató a cégnél, csak eddig jutott..
A minőségért elnézést.
Ha véletlen megtalálom a CD-t, fent lesz tiszta minőségben is.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Habugi #86234 üzenetére
Igazából semmi kedvem elrontani a napomat. De bele fogok nézni....
Annó emlékszem amikor a véres száju zöld fanok egyszerüen imádkoztak hogy nehogy jobb legyen a 290X mint a 780Ti....ez olyan mély nyomot hagyott bennem hogy mai napig nem hevertem ki...az emberi butaságot.
-
CJ4567
nagyúr
Új billentyű in da house
No Sana No Life
-
Televan74
nagyúr
-
Habugi
addikt
válasz MiklosSaS #86233 üzenetére
Pillanatra "függeszd fel" azokat a dolgokat amikről tegnap beszéltünk (éééérted hogy értem.. ) és olvass bele a VS topicba, parádé van..
Olyan csoda történt.., AMD-s játék jól fut Radeonon, egyeseknél nagyon durván beindultak a komplexusok, dolgozik a bizonyítási kényszer, volt már binnelt procitól kezdve majdnem minden..Mindezt azért mert Abu szerint átlag felhasználóknak tuningosnak számít egy 1380as 980Ti, nem mintha nekem valaha eszembe jutott volna szóba hozni bárhol hogy 1200/1700-on játszom a 390X-el amikor 1100 alattit láttam/látok tesztben..
Szóba került az FX és hogy valószínűleg verné a 980Ti-t, mindezt FHD-ban, itt szabadultak el a komplexusok..
Nem elfelejtendő eddig az volt a baj elvileg hogy csak wqhd fölött jött ez össze itt-ott, jellemzően inkább 4K-ban.Egy emberként sorakoznak az ~1500as 980Ti mögött, mintha az NV utolsó mentsvára lenne a teljes megsemmisülés előtt, pedig ez csak egy szem nyomorult AMD-s játék de annyira nagyon fááááj szemlátomást.., kabaré na.., pénteki funnak részemről kapja a +1-et..
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Whysperer
addikt
válasz Televan74 #86230 üzenetére
Isten hozott a Clubban 8) ,ha írásbeli anomáliákból kell még tudás akkor szólj csak szívesen tanítalak . Igazi profi vagyok benne.
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
CJ4567
nagyúr
Iszilard boldog névnapot!
No Sana No Life
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz hszilard666 #86225 üzenetére
Az 5s tul kicsi a 6/6s-re sajnalom a penzt.
@Hablatyi: nene, pont ugy kell azt...mivel a kepen is lathato hogy az Nvidia a jobb
-
MiklosSaS
nagyúr
Nagyon nem vagyok alma rajongó....de ami igaz az gaz...32 appom van nyitva a tabon és semmi lassulás, minden pörgōs pedig csak 1 gb ram van. A samsungban 3 giga van de 10-12 apps után szarta magát össze....
Tehat dual core CPU + 1 giga ram VS octa core CPU + 3 giga ram...
Lehet a végén iPhone less belõle.......
-
Habugi
addikt
válasz Whysperer #86218 üzenetére
Vidéki élethez pedig milyen jól jön.., a fákat nem kell kivágni mert kirugdossa, tenyéréllel pedig felhasogatja, dupla (tripla ? ) diótörő.., ami kell..
Nagyon szépen megkéred ( ) hogy hozzon neked két üveg sört a boltból akkor 4-el fog visszaérkezni mert neki kettő áráért ennyit adnak..
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Whysperer
addikt
válasz Habugi #86217 üzenetére
Egy ilyen Nőnek azt mondanőám ,hogy Köszi majd holnap meglhívlak. Azt már el se merném sütni neki,hogy meg talán akkor mikor kereket kell cserélnem vagy a hütőt kell felvinni a lakásba 8)
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Habugi
addikt
válasz MiklosSaS #86213 üzenetére
Igazán kedves vagy..
A legszemrevalóbb terület rajta a bal térde.., az is csak azért mert ha a megfelelő sorrendbe rakod a betűket akkor azt kapod hogy AMD..
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Habugi #86206 üzenetére
Nekem egy egesz kosarlabda csapatra valo kepzeletbeli barataim vannak. Azok mindig megmondjak a frankot....csak akkor van a baj amikor egyszerre szeretnenek beszelni...olyan orditoznom kell veluk hogy csondben legyenek. A kivul allok nem tudjak, nem tudhatjak a mi kis titkunkat...ezert is kicsit furan neznem ram amikor a munkahelyemen vagy utcan, kavezoban elkezdek veluk ordibalni....
Kis naivak...nem tudjak hogy egy veluk parhuzamos vilagban elek....
[ Szerkesztve ]
-
paleinho
senior tag
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Lacielvtárs #86204 üzenetére
3210 for president..
Vagy, ha kell WAP, akkor 3330..
Véleményem szubjektív...
-
Habugi
addikt
-
válasz hackeeeee #86197 üzenetére
hát igen, lehet nekem nagyobbak az igényeim, amivel nem bír el a múmia
ezért is áldozok most rá több pénz magot
majd látjuk mi lesz, de ha ez sem válik be, akkor tuti Hablatyi nyomdokaiba lépek és jön a nyomógombos telefon az már fix"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Habugi
addikt
válasz MiklosSaS #86202 üzenetére
Azért ha a szívemre teszem a kezem ebben a topicban is benne rejlik egy fél kar pályakezdő pszichológus diploma munkája, nem csak Mordorban..
Sőt.., itt sokkal változatosabbak a sérülések és az azokból elburjánzott személyiségzavarok..
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz hszilard666 #86175 üzenetére
Mondjuk én azért ennek annyira nem örülnék......
-
Habugi
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest