Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #60798 üzenetére
Mondjuk komolyabban ki kell tesztelni a stabilitast. De kekfoldon joval egyszerubb.
Fesz 1.25 V, orajel 4.2...aztan csokkenteni vagy emelni..azokat. Majd ha belejossz akkor a kavefozot is tuningolni fogod
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
-
válasz MiklosSaS #60797 üzenetére
jaa, okés akkor azokat is begyűjtöm majd...
mondjuk fura lett volna ha alapon nem fut le a teszt, igazad lehet
jah értem, szal ha ez az intel valami teszt lefut majd tuningolva, akkor az azt fogja jelenteni hogy a feladatokat normális el fogja végezni tuningolva is?
látjátok, kezdek tanulni, fejlődni, jövök felfelé mint a talajvíz"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #60796 üzenetére
Na ezt is megertuk, a nagyobbik keresztfiam IBT-ezik. Nagyon orulunk hogy alapon hofokok es fesz ellenorzese nelkul lefutott az IBT
Ne baCC ra sem, hetvegen
kitaposuk a belleitlazan megpiszkalgassuk.A kovetkezo IBT tesztnel meg kell nyitnod egy CPU-Z-t es egy realTemp-et es teszt kozben dobj egy kepet rola.
[ Szerkesztve ]
-
válasz MiklosSaS #60794 üzenetére
persze
a munka, a munka fontos, ahhoz meg nekem elég az igp, meg a cerka, hogy egy klasszikust idézzek
no többszörösen beigazolódott, nem elég a cerka, az igp, meg még nem bizonyosodott be, de tartok tőle, hogy nem is fogRazer6666: köszönöm
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Beretvás
veterán
válasz Lacielvtárs #60793 üzenetére
mindkettötöket...
neked is jo szorakozást.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #60790 üzenetére
3770K@4.2 GHz-en + GTX 970@1440 Mhz-en.....ez a neked valo...aztan a komoly jatek
-
válasz Beretvás #60791 üzenetére
engem vagy a gépet?
teljesen elront ez a topik
de nem baj, így imádlak titeket
no jóéjt Uraim, megyek elteszem magam holnapra
ti meg legyetek jók és jó játékot, vagy amit épp csináltok, vagy csinálni készültök"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
norbert1998
nagyúr
Ááá, nem hiszem el! Miért kell nekem a Life Is Strange-el játszani? Olyan rossz, hogy most akkor egy hónap, vagy mennyi,a következő epizódig, és akkor olyan szintű cliffhanger van benne, hogy nem is lehet elhinni! Rohadt élet
-
Beretvás
veterán
válasz Lacielvtárs #60790 üzenetére
le sem lehet majd löni a végén..
-
válasz MiklosSaS #60786 üzenetére
jah értem, szal akkor a kövi még az 3770K előtt az nvidia kártya?
és akkor még a költözés előtt elverem az összes pénzem?
amúgy nem semmi milyen erő van ezekben...
eddig ha mindent összeszámolok, akkor ez a gép 100-125k között van
tehát még így is jó vagyok anyagilag és milyen jól tettem hogy nem laptopra cseréltem anno hanem így ahogy történt, jól történt
még akkor ha nem így terveztem, de hát ember tervez ésIntelIsten végezokés leszedek egy olyan tesztet, de azt majd akkor hajtom le rajta vagyis futamot hamár meglesz a tuning , okés Uraim...?
amúgy teljesen elrontok és nehogy a végén még játék is legyen
bár annak kisebb az esélye
bár egy hónapja még a tuningnak is kisebb volt az esélye[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #60785 üzenetére
IBT-vel teszteld (IntelBurnTest), azzal 10 kort very high-on.
-
MrM94
addikt
válasz Lacielvtárs #60785 üzenetére
hagyd azt a marhasagot.
intelburntest es keszAz alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #60775 üzenetére
Minden rendben a pumpaval?
Most mar csak attol a csuf Radeontol kell megszabaditanunk oszt utana minden rendben lesz
-
válasz hackeeeee #60780 üzenetére
hát nekem a prime teszt csak sok egymás alatti ablakot dob be vagy 5-öt, de abban nem látok hőfokokat
nem értek én ezekhez
de tény hogy így most már nyugodtan merem majd tuningolni
Keresztapám, hétvégén majd segítesz nekem belőni vagy elmondani, leírni hogy mit is hogy kell majd?
így esténként nem szeretnék vele kínlódni, mert napközben melózok és a páromnak kell a stabíl gép hogy dolgozni tudjon.
én meg hétvégén itthon vagyok, beállítom amit mondasz és tudnám tesztelni hogy stabil legyen.
mert így hogy ez a hűtő jónak tűnik, lehet kéne majd magasabb órajel, amit csak ki lehet stabilan csavarni belőle
el sem hiszem hogy a fenti mondatot kimondtam illetve leírtam"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
inspiroyhome
senior tag
-
CJ4567
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Lacielvtárs #60779 üzenetére
Letölt (nyilván 64 bites kell) - small FFT tesztet neki, aztán lássuk a hőfokokat.
Első indításkor Just stress testing gombot kell nyomni neki.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ugyanezjutottazeszembe..
Bár, annyira nekem sem.. Újra kéne kábelezni a HAF-ot, de.. De..
@Lacielvtars: Prime-old inkább, annak talán több értelme van.
Ventik, ugye Nekem 2 darab 120p van a seidon-on. Nem a legjobb, de jók. Filózok, hogy le kéne őket cserélni.. 2 kiszemeltem van, mégpedig Spectre pro, vagy A120 performance.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Jaja, így is van, főleg hogy volt is itthon
tudom hogy nektek ez lerágott csont, de nekem maga a mennyország
terhelve gyári órajelen, ennyi hőfoka eddig egyik gépemnek sem volt
ennyi hőfok a többi gépemen akkor volt amikor bekapcsoltam"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MrM94
addikt
válasz Lacielvtárs #60775 üzenetére
Neked se erősséged a wire management.
De legalább nézek és pislogok hogy mekkora az a ház
2 venti nem a világ vége
A gyárik amúgy is qrva szarok.[ Szerkesztve ]
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
válasz MiklosSaS #60763 üzenetére
hát a seggszikrán annyi az érzékelő mint a pattanás
a gép is alakulMacska Úr: várjunk még azzal a tuninggal
még nem vagyok kész, a ventiket lecseréltem mert alapon ha lassú a venti, akkor meg nyikorognak
de azt is megoldom hamarosan
ez a gép lehet jobb lesz mint a Gyiii7[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz hackeeeee #60767 üzenetére
ne nézz már lámának, ezt a dolgot inkább már te fújtad fel, engem korántsem érdekel annyira ez az egész mint gondolod. törölték hát kész. tudom hogy néha súrolja itt egy két poénom a határt, aztán van ami kipereg. ez van. csak éppen a **** AZ A NÉGY BETŰS SZÓ . na az minden nagyobb fórumban előfordul itt a péhán 5-10x. ennyit mondtam .
(#60768) MrM94 na ebbű baj lesz. elhasználtad a topic **** kvótáját
mindenki hagyjon nekem békén mert már igy is többet beszéltünk erről mint érdemes. ha meg mégjobban felfújjuk valaki biztos rám fog szállni
[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
válasz #81556480 #60765 üzenetére
Csak a buzi sértődik meg azon ha lebuzizzák.
(#60769) LaciCRM
Ídes f3szom régen az öregek elküldtek a pics4ba az újoncokat,azok meg nem pofáztak hülyeséget.Mostmár meg egy újoncnak minnyán több joga van mint egy rígi motorosnak.
etyenlő jokokat a nípnek[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #81556480 #60765 üzenetére
What? - Egy kis olvasnivaló a témában.
Most szerinted, hányan olvassák el a témaösszefoglalót? Erre a kérdésedre szerintem Te magad is tudod a választ. Főként ha újonc valaki. Meg van Neki mondva az ezzel kapcsolatos instrukció, és kész, nem kell leb*zizni.
Véleményem szubjektív...
-
törölt tag
válasz hackeeeee #60764 üzenetére
há ! bele lehet ám mindent magyarázni. de ha már itt tartunk: a fórumozók véleménye nem egyezik a ph álláspontjával ( nem pontosan idéztem) , plusz a topicban állandóan a warezolás ellen szövegel mindenki ééés ki is wan irwa hogy tilos a warez. erre játszottam rá. te is modi vagy itt vagy mi ? vagy a jómunkásember már automatikusan = főnök ?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #81556480 #60759 üzenetére
Ne légy hisztis kamasz.
Valszeg mi jön a képből ha valaki rátalál?
Vicces? Azért leb*zizni valakit csak úgy, azért szerintem nem vicces. Persze kinek nem inge, nem veszi magára.. De, van de.
Találtam egy leírást, és leb*ziznak, köszi lépek tovább..
Persze, Te nem így gondolod, de ez ebben a formában nem számít, mert nem gondolatolvasók az emberek.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #60758 üzenetére
Mi az Isten az a temerdek rengetek szenzor...
@BukfencLászló: meg kell tanulnod segget nyalni.
Mas:
Neha irjatok be az alaplap OFF-ba is, ne erezze magat egyedul @Mahrenburg.
-
inspiroyhome
senior tag
fúú b@zdmeg ilyenkor nagyon viszket a tenyerem
-
törölt tag
-
MrM94
addikt
válasz Lacielvtárs #60758 üzenetére
Toldmánfel nígyötre.
Bukfenclacika,előtört belőled a rebellis éned?
-
törölt tag
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
inspiroyhome
senior tag
Nekem olyan 10-12 másodperc, de mindjárt levideózom.
e: inkább 3-4 másodperc
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
Nagyon lassú a W10 bootja nálam.
No Sana No Life
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz norbert1998 #60746 üzenetére
Xeon.. Modecom 500W Köszihelló.
Tovább olvasva.. Memória órajel? WD Green? Játékra?! Ráadásul 2? 120-as Kingston SSD.. Melyik?
No offense..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
norbert1998
nagyúr
-
mackosajt
addikt
Tudom.
De van 8.1-ről mentésem.
AMúgy még 1 verzió váltást se bántam meg. Remélem a hagyományt nem szakítjuk meg.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Habugi
addikt
válasz norbert1998 #60741 üzenetére
Akiről én beszéltem őt sosem fogja kidobni neked a gúgli.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
norbert1998
nagyúr
válasz Habugi #60740 üzenetére
Ha az, akit a kugli kidob, akkor sajna tévedtél.
De az a vörös, kék szemekkel, na aaaz, az nagyon ott van az a lány
Amúgy aranyos-arcú, barna vagy vörös az esetem. Szerencsére általában ők azok, akik a csecsemőtápanyagkészregyártógáyraik terén nagyobb üzemekkel rendelkeznek, s én azt preferálom egyéb domborulatok terén
Na jó, haggyáá!
-
Habugi
addikt
válasz norbert1998 #60739 üzenetére
Nem kötnének a saját elveim dobnék neked képet miissssz szárápováróóól, futnál két kört a háztömb körül hogy lenyugodj, sok napon ugrándozástól szintén szeplős a lelkem, engem megvadít nem tehetek róla.
Kösz-kössz
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
norbert1998
nagyúr
válasz Habugi #60738 üzenetére
A napiszarnak sosem voltam a híve, és mindig a rosszullét fogott el, ha a kopaszsas onnan lineklt valami izlsételent. Várjunk, van ott olyan is , ami nem az? Öhm, nem nagyon.
Viszont ez a fotóművész nagyon ott van
És mondom, az oldalán cenzúrázatlan képek vannak mindenről, és tényleg igen művésziek.Szeplőőőők, hihetetlen, mikre nem képesek, mi? Nekem is bejön, s ha nem tévedek, eddig minden bnőmnek volt
Pedig nem az alapján szortíroztamTessék
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz norbert1998 #60737 üzenetére
Ez már majdnem Kistehéni magasságokba emel..!
Szeplőőőőők, anyuuuuuuuuuuu...!
Örülök hogy túlvagyunk a retkes napisz@ros ordasokon.., nagyon a legalja volt minden szempontból, nem csak a "hölgyek".., bár tudom, ajándék lónak nem illik a fogát nézni pláne nem úgy, hogy magam még soha nem linkeltem ilyen jellegű anyagot, megjegyzem pusztán azért mert nem az én stílusom.
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
A szemfüleseknek feltűnhet, hogy ugyanattól a fotóművésztől vannak a képek. Számukra van egy rossz hírem
Na, de hogy ne csak a perverz vágyakat szolgálja a kommentem, mutatom, mit tud, mikor nem csajokat, néniket fotóz:
Aki rákeres a fotósra, felmegy az oldalára és benéz a fotói közé, láthat még ott ennél jobb képeket is, de sajna azt a PH! fóruma nem bírja el
[ Szerkesztve ]
-
inspiroyhome
senior tag
válasz Whysperer #60735 üzenetére
ezek után a kommentek után már mást nem tudok elképzelni. kijelenti hogy 15-ért ő tud jobbat i3-al meg 750ti-vel közlik vele hogy nem, te nem tudsz, mert az plusz 30k. azóta nem is válaszol.. úgy utálom az ilyet, tényleg csak kötözködni meg magyarázni járhat fel
most nézem a képed az asztalodról, egy az egybe ugyanilyen genius 5.1-em volt. imádtam, tényleg jó, és nem csak a basszusa.
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz inspiroyhome #60725 üzenetére
Úristeeen ember.. azóta síroka röhögéstől:
"annak akinek nem áll meg az egyik veséje a gondolattól hogy kék helyett piros matrica van a gépén"
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
mackosajt
addikt
No, frissültünk 10-re.
Meglátjuk, milyen.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Whysperer
addikt
válasz Habugi #60727 üzenetére
Alright Alright! 8) nekem is csak azért van ezen az oldalon mert. Az TV is és azon filmezünk..... Csóróéknál így megyen! 8) Azt a 4K-s Philips 42 colosat akarom besöpörni 1x 8)
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
MrM94
addikt
válasz norbert1998 #60728 üzenetére
Szerintem gyenge replika volt egy olyan ribitől mint az a csaj
Már vagy kétszer kitörölt mert mindig aztmondtam neki hogy csúnya.
Aztán visszarakott#60730) norbert1998
Ocsmány nőszemély.
Én még lánytól nem ijjedtem életembe soha.Csak tőlem.
Ilyen faxom diszkófényeknél rámköszön egy törpe.Akinek eléggé fura feje van.[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz Whysperer #60716 üzenetére
Ez is tetszetős.
Ez az "összeállítás" nagyon hasonló ahhoz ami nálam is van, annyi a főbb difi, hogy a kisebbik kijelző amin kb csak TS3 + HWinfo64 + browser szokott menni, az a jobboldalon van nem a balon, meg ugye nálam bitang nagy sarokasztal.
Majd dobok fel képet én is..
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz inspiroyhome #60725 üzenetére
ugyanezt csináltuk mi is ma melóban. egyszerűen hihetetlen, hogy egy csarnok méretű géppel nem bírnak levágni 30 darab ck lapot azok összetörése nélkül
Természetesen profin egybe volt stócolva már az egész, minek végeredménye, hogy azt buríthatjuk szét, mert épp az alján volt a rossz. Vagy a fele rossz volt, váltakozó sorrendben, a rakatnak. Csak annyi, hogy az akár 3200*1250*8-as is lehet. De van pl. 24-es vastagságú is. Na abból egy rakat majd 3 tonna. Van benne kb 20 darab, ki lehet számolni darabja milyen nehét, cipeljük ketten, mert hárman nem is lehet.
Mindegy, ilyenből volt vagy 10 rakat, átlagban olyan 45 darabosak. Mondjuk az inkább az általad is említett méretből volt való. 1000*1250*10. Csak ez CK lap, ami s7zerintem nehezebb. Igaz, mi nem vittük az emeletre. Csak a csarnok végébe.
-
inspiroyhome
senior tag
válasz norbert1998 #60724 üzenetére
derekam krvára fáj, a kezeim is érdekesen néznek ki.. a hely szűke miatt nem tudtunk soha ketten vinni egy lapot, mindig egyenként kellett.. 1.25 métert átfogtam kétkézzel, és vállból/hátból tartottam.. nem volt egy leányálom
-
norbert1998
nagyúr
válasz inspiroyhome #60723 üzenetére
Ne aggódj, ma még nem nagyon fogod érezni, de hogy holnap nem kelsz fel egy kiadós ordítás nélkül, az tutibiztos!
-
inspiroyhome
senior tag
Na hazaértem a melóból. Azt a rohadt.
Kicsit eltunyultam, ezen most segített 46 darab 30kg-os 1.25*2.0 méteres gipszkartontömb... a földszintről negyedikre, aztán feladogatni a padlásra. hárman voltunk rá, reggel 8 óta csináltuk, és kb 20 perce lettünk kész. -
MiklosSaS
nagyúr
-
Whysperer
addikt
Vegre ossze tudtam rakni.. Mar a gepet. Ugy szol az a genius 5.1 imadom. Mondjuk a kis xar 2.1 is szepen kuldni... Csak a sok kabel ne lenne ott a foldon...
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz CJ4567 #60706 üzenetére
Hallod,ha eredeti win 8.1-em van akkro azt lazán csak felmegeyk és download win 10? nem néztem utánna ennek még.
Mennyi volt a Blackwidow razer ára?
[ Szerkesztve ]
-
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Lacielvtárs #60700 üzenetére
Ha beszélsz vele mondhatod Neki, hogy a "heki üdvözli". Majd nagyokat..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Beretvás
veterán
szép napot.
gyors kérdés... haverom basztat hogy kell neki a win 10.. de virágbolti van neki.. kijött neki az ikon hogy tudja frissiteni, na most ha lefrissiti akkor 30 napos lesz vagy hogy?
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #60698 üzenetére
Vrajuk meg eloszor hogyan teljesit
az a xara H100, aztan majd ha nem franko vagy nem vagy vele megelegedve akkor keressunk neked egy faXXa kis hutot. 15K-t siman meger a haz meg a H100 egyben.Itt egy par nagyon jo huto:
Ez egy kicsit dragabb:
-
Whysperer
addikt
válasz Lacielvtárs #60702 üzenetére
Mondjuk egy Zamalan z11 + ez az is kb 30-ba van .......abba beleférne. 8) hjaja múgy hjaja értem.. Ha gondolod.. mikor lecseréltem a Brocken-t kölcsön tudom adni ,hogy léggel mit bír meg azzal a vízzel. Hja és a mx-4 vagy mx-2 ne felejtsd el ,ah egy mód van rá 5-10 fokot is hozhat.
[ Szerkesztve ]
-
-
Whysperer
addikt
válasz Lacielvtárs #60700 üzenetére
Amúgy meddig akarod húzni? Ameddig lehet? Csak mert Pahnteks volt 15 -ért fent aprón és az elég jó. [link]
test róla [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest