Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
hackeeeee
Jómunkásember
Szeptember 12, playIT!
Véleményem szubjektív...
-
ViZion
félisten
Nah, srác jött, tesztelt, BF3 játszott meg minden. Fizetett, elvitte a karit. Próbagari él, nem kamu. Mikor jött, akkor még épp kiadványt szerkesztettem rajta... mon'tam várnia kell, első a munka.
Norbertó: ez szép, uefi-hez méltó. Az trollkodás, ha azt mondom, h ezt Linux már kb. 4-5 éve tudja? Eeegen, még uefi előtt is tudta, nálam CSM-el indul, mert néha régi linuxot is tesztelek -mondjuk ez nem most volt-.
Linux tudott olyat, h kiírta mi mennyi idő, mert mérte boot alatt. Felesleges szolgáltatások lelövése az alap dolog. Utána lehetett filózni. "Meglepő" módon a partíciók csatolása, főleg az LVM, meg az NTFS partíciók szívatták. Utána jött a net, mobilnet révén elég sokat várt az eszközre (usb be, eszköz driver be, ... ... ... az meg bejelentkezik ... ... ...). Szal. ezeket a bejelentkezés (autologin ofkorz) UTÁNRA kellett rakni... Ettől nem lett gyorsabb, de érzésre az lett. Megjelent az asztal előbb (csak század és tized másodpercek ugye), de mire bármire kattintottál, már csatolva voltak a partíciók, mire betöltött a Chrome, már volt net, stb... Szal. ilyen kis finom "csalással" le lehetett vinni olyan 2,5 sec-re a boot időt... [link]
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
norbert1998
nagyúr
válasz MiklosSaS #60588 üzenetére
Nem azt mondom, hogy értéktelen a csaj, meg mittudomén. Csak hogy ilyen arccal én nem igazán mennék szépségversenyre. Kissé nem oda való, szerintem.
A macska... A macska egy külön fajba tartozik De kétségtelen, hogy a lustaságversenyen első lenne
Teljes boot-om, több app megnyitásával, és ezúttal letölteni sem kell a videót a megtekintéshez.
[link] -
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #60587 üzenetére
Valakinek õ is nagyon tetszik, valaki érte is nagyon rajong. Nem szabad csak a kinézet alapján ítélkezni.
Nézd a macskát, csúf mint az állat, egyszerü is mint a satu....mégis gyönyörū és okos a barátnõje...
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #60583 üzenetére
Azért balról a másodiknak adnák egy esélyt.
-
norbert1998
nagyúr
Itt a bootidőm. A BIOS viszi el a 70%-át
16 mp így is! Na mindjárt játszok kicsit a biossal.
[link][ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
válasz norbert1998 #60583 üzenetére
kösz -... ezzel rémálmaim lesznek... ez miez??? kutyámajom? ojan mint egy támado vadászgörény....
-
Beretvás
veterán
válasz norbert1998 #60566 üzenetére
azta kutya mindeni.... ezeket még a te botoddal se.... de komolyan ennek fele fogtündér a másik fele meg csatakanca.S:
öcsém ilyen fejem lenne önként huznék rá zsákot ucára lépés elött...
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #60579 üzenetére
De azert el hegedulnel rajta...
-
norbert1998
nagyúr
válasz Habugi #60578 üzenetére
Hallod, de ez valami országos szépségverseny döntőseit ábrázoló fotó. Nem tudom, ki volt a zsűri, de szerintem egy-két ló volt köztük
balról a 3. és az első is FTW szerintem, arcra a balról második is szép szerintem, és a kettes számot viselő is.
De pl. a kilences az még a faluszépe versenyre is kicsi esélyekkel mehetne szerintem, nekem nagyon... NAGYON nem tetszik.
A 3-as is szép.Az általam említett meg a győztes lett. Hol, mi?
BTW valamennyire ismerem őt. Annyira nem szép, főleg, hogy eu szépségversenyen második... hallod, az iskolából, (ahol 19 lány van, mert fiusuli, mondhatni) tudok mondani kapásól hármat, akik messze szebbek nála, de semmi gond... jó, nem mondom, hogy ronda, szép, de azért annyira, hogy eu-s szépségversenyen így szerepeljen, biztosan nem. -
Habugi
addikt
Balról a harmadik ftw de valami toronymagasan, második aki a 3as számot viseli, holtversenyben harmadik az általad említett csíkoska és a szőke. Szerintem..
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
MiklosSaS
nagyúr
-
-
MiklosSaS
nagyúr
-
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz norbert1998 #60564 üzenetére
Sajátgép, vagy tc? Ha TC, futtasd rendszergazdaként.
Véleményem szubjektív...
-
ViZion
félisten
Sziasztok, CM RS 500 PSAPJ-3 táp -bár nincs 2 db 6 pin VGA rajta- elbírna a 270 X OC VGA-val?
Köszi Sasss! AMD lesz mellette, jó helyre kerül...
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MrM94
addikt
Mivanöcsém olyan szar az eldzsí hogy romolni kell?
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MrM94
addikt
válasz norbert1998 #60564 üzenetére
huehuehuehuehuehuehe
neszeneked kell romolni
HÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁÁÁAmúgy fingom sincs.
-
norbert1998
nagyúr
nincs jogosultságom a rgi merevlemezemről másolni az adatokat az ssd-re. why da hell?! csak húgom telefonjának garanciája van ott, meg kb 5 órányi CFW letültés a telefonhoz, stb, stb...
HELP PLÍZ
-
hszilard666
veterán
válasz inspiroyhome #60560 üzenetére
A játék is nagyon jó!
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
-
inspiroyhome
senior tag
hát ez a trailer valami eszméletlen
-
MiklosSaS
nagyúr
Azert nezelodj meg egy kicsit tesztek utan, szamomra eleg hihetetlen hogy olyan hatalmas kulonbseg lenne a 750Ti es a 960 kozott. De lehet benne valami, mivel osregi jatekrol van szo...de akkor is..mindket kartya 2 gb ddr5, 126 bit.
Nemi olvasgatas alapjan nekem ugy tunik hogy olyan 10-14 % a 960 javara, ami nem biztos hogy meger + 20K HUF-ot....de ha igaz hogy WOW-ban ez a kulonbseg 20-25% koruli akkor siman mehet a 960-as.
-
MrM94
addikt
válasz hackeeeee #60556 üzenetére
Nekem seagate van,nem vót bajom vele,de mindig westernt ajánl mindenki jobbra balra, közben cseréltem.
Hallgattam sassbára meg rád is.
Kivéve a vGA wowba sokkal jobban megy a 960 mint a 750ti lol... na mindegy úgyse az én pénzem de legalább spóroltam picit
Köszi a segítséget mindenkinekPoén
[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
Szevasztok srácok!
Régen írtam már hozzátok, most egy kis örömködés és szomorkodás is van. Nem vettek fel az álommelómba,mert még nem vagyok 18, a jó viszont az hogy kaptam egyedi arcképhez való jogosultságot!
Ha már megkaptam a rénszarvas nevet akkor egy picit szarvas avatarom lesz mégpedig az egyik kedvenc előadóm egyik legbitangabb albumartjáról.
[link]Ha már AMD vs minden más, akkor én is szívtam velük mostanában:
[link]Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Whysperer
addikt
válasz inspiroyhome #60475 üzenetére
Hallod van egy fasza asztalom .. megkérdem apámnak kell-e még. csak el kell vinned. tudom nem Sci-fi disagnie,de 4 fikókos ilyen irodai asztal volt. csak olyan nehéz mint az atom 8) Könyvelő irodába volt.
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Whysperer
addikt
Neem dehogy is Ő is vesz csak directx 12-t megakarja várni mert másra is fogja használni. Aztán csak a WOW miatt írtam ,hogy még úgyis hibátlanul meg.
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
MiklosSaS
nagyúr
HDD; inkabb egy WD
ram: ok
tap: ok
ssd: nagyon OK
alaplap: tul draga es ertelmetlen. Inkabb egy Gigabyte B85M-D3H, vagy valami MSI/Asus
VGA: ertelmetlen a 960, joval olcsobban vehetsz bele egy GTX 750Ti-t. Arra tokeletes...nem a sima 750 hanem a 750Ti, 2 gb rammal.processzor: ertelmetlen az, total eleg volna neki az i5-4440.
Kinek lesz a gep? Tegyel bele egy olcso DVD olvasot is, kesobb majd meg fogja halalni.
-
MrM94
addikt
válasz norbert1998 #60550 üzenetére
Kis csacsi.
-
MrM94
addikt
válasz norbert1998 #60548 üzenetére
Ez fért bele a keretbe fiam.
Ram mé nem jó? wowra értelmetlen 16gb meg túl drága is.
SSD e vót a legolcsóbb
Táppal mi a baj? olcsó márkás.Állitólag rendes bele van.(#60547) Whysperer
Hmm.Azért videókártya csak jó ha van benne nem? Nem fogom hagyni IGP vel a gépet..[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
Most raktunk egy hasonlót össze vga nélkül WOW-ra FULL HD-ba repeszt 8) / csak K-s i5 van benne mert köv hónapban vesz vga-t samsung ssd - 550 FPS-vel - WOW-ra meg Bf4-re / magába az i5-ben lévő grafikus mag aratja a WOW-t 8) FHD-ben 8) .. gondolom ezzel meg easy 8) full grp-os raid is lazán megy.
[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
Hard disk Seagate Desktop HDD 1TB 7200RPM 64MB SATA-III
HyperX Fury Black 8GB DDR3 1600 MHz CL10 Dual Channel Kit
FSP Hyper 500
GIGABYTE G1.Sniper B6
SSD OCZ ARC 100 240GB SATA-III 2.5 inch
GIGABYTE GeForce GTX 960 G1 GAMING 2GB DDR5 128-bit
Segotep Blade Black
Procesor Intel Core i5 4690 3.5GHz boxkapok hozzá
Arctic Cooling F12 2darabot
Cooler CPU Arctic Cooling Freezer 13 ingyen
Vélemények?Wow only gép lesz.
Itt a wishlist
[link][ Szerkesztve ]
-
-
MrM94
addikt
Ki ismer magára?Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MrM94
addikt
válasz norbert1998 #60539 üzenetére
Ne legyél már ilyen rebellis.
Nemlehet oszt csókolom.Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz norbert1998 #60539 üzenetére
Leírsz annyit, hogy nem megy a HL3 multi Neked. Pont.
Véleményem szubjektív...
-
norbert1998
nagyúr
Továbbra sem értem, miért jár warn vagy ban azért, hogyha mittudomen, elmondom, hogy a half life 3-amon azért nem megy a multi, mert virágbolti..
Nem bűntény, és segítséget sem nyújtunk warezban, tehát a szabályzattal tudtommal nem ellenkezik, mégis csapkodjatok az embereket kifelé miatta.No offense
-
Whysperer
addikt
válasz MiklosSaS #60522 üzenetére
Rendben SAS. megint tök másra vagy ideges...
Napi 8-10 óra munka 4790k-val előtte meg 3560k-val a nem ismeretet jelenti neked ám legyen igazad.. ne zavarjon ,hogy Én is i7-t ajánlotam neki és még ki is emeltem..Szóval a fel emondandódnak alapja sincsen. Nem tudom mire írod amit írsz mert:
...
nyavadt eső rámosott a kocsira ilyen nyálkás takonyt a fáról és nem jön le. 8)
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz Lacielvtárs #60535 üzenetére
én nem folyok bele ebbe a processzoros hülyeségbe. most 15 ezerért fogok venni "ideiglenes" procit. ami lehet hogy akár fél évig is kii fog szolgálni. azt majd ha visszamegyek kaminyonozni egy havi fizetésemből veszek két gyíhetest, egyet használni egyet meg elcserélek egy lehugyozott sóskiflire
-
válasz #81556480 #60534 üzenetére
ej Druszán, látod aki bepiál, lemarad az eseményekről
akkor én menjek a falnak, ha jól értemmiklosss2012: de mindkettőtöknek hatalmas +999999, ez a két hsz-en (Apám és Druszánom) nagyon jót röhögtem
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
törölt tag
mii a bánat folyik itt? kitiltás, moderáció, warez témák?
El vagytok teljesen kanászosodva.
Na a sas jelentkezzen egy pofonra,a többiek meg szaladjanak neki a a falnak !ejnyje gyerekek
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #60526 üzenetére
Felkelt, bejott, be-bofogott , aztan almos lett...igyhat vissza ment aludni.
-
válasz mackosajt #60531 üzenetére
ejha, no akkor meg fogom nézni, köszi az infót.
többen mondták itt a kollegák közül is hogy érdemes megnézni, de nekik az előzgetés is érdekes...
no akkor ha túlélem a mai melós napot, akkor meg fogom nézni"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
mackosajt
addikt
válasz Lacielvtárs #60528 üzenetére
A hétvégit feltétlen nézd meg.
Ha nem lesz másik, hasonlóan izgalmas, koccanásokkal tarkított futam, akkor ez lesz az év versenye cím birtokosa.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
-
stratova
veterán
Majd vissza"ment" aludni.
-
-
mackosajt
addikt
Túlzásba ne ess Drága Druszám!
A tarolástól messze járt.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
-
inspiroyhome
senior tag
"De mar peldaul egy 4.8-an jaro 4790K-val szemben eselytelen."
és ezzel semmi gond nincs, hisz a 8320 vagy 8350 kevesebb mint fele annyiba kerül.
-
MrM94
addikt
Hagyjátok már abba ezt a qrva intel vs amd cpus marhaságot.
Miért nem lehet úgy felfogni azt,hogy átmeneti cpu a 2500k?Később gyűjt egy huszast és ott a 3770k vagy non k. kezét csókolom.
Hihetetlen,hogy egymás vérét kiontjátok faszom kocka miatt..Vót mindkettő,intel drágább de jobb. ennyi.
Van aki megvesszi magának van aki meg nem. s kész.
(#60524) miklosss2012
Hádde ott az én fél kártyám jobban ment mint a piros egísz kártya.[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Whysperer #60516 üzenetére
Nezd en tisztaba vagyok az FX kepesegeivel, anno 4.9-en jaro 2600K-rol valtottam 5 GHz-en kettyego 8350-re. Nagyon jo kis kocka volt, igaz most mar csak alapon hajlando mukodni...
Olyan programokba ami hasznalha rendesen jol oda tud verni. De mar peldaul egy 4.8-an jaro 4790K-val szemben eselytelen.Engem az baCC fel, amikor valaki megprobalja azt bizonyitani hogy ott is nagyon jo ahol kicsit gyenge. Kulonosen hogy nem is ismeri a masik oldalt. Az ilyesmit nem szeretem, sohasem voltam elfogult valami markaval szemben.
Az hogy a masik oldal dragabb..az igaz de a telhesitmenyt meg kell fizetni. Es is az AMD hibaja mert a masik oldalnak nincs versenytarsa. Legyen az zold vagy kek.
Mindenki sajat maganak kell eldontenie hogy megeri vagy sem~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
mackosajt
addikt
válasz MiklosSaS #60515 üzenetére
Szkjuzmiii
Én is azok táborát erositem, akik szerették volna látni, ahogy DefaultgyiajemdekisehajcsaLaci megpiszkalja az fx procit, és megvizsgalja, mire képes az valójában, ha nem csak alap bios beállítások hatnak rá.
Ha ír róla később egy blogot, legalább lett volna plusz infó, ami bekerulhetett volna.Hasonlattal élve kicsit olyan most, hogy volt egy Ferrari neki, de városban használta, vagyis sose hajtotta ki igazán, de lampatol lampaig qrva jól ment.
Vett egy AE86-ot, de tuning nélkül használta, holott benne volt a VEMS és a szükséges dolgok, hogy igazi szörnyeteg legyen, csak lusta volt elvinni egy teljesítmény padra, meg beallitani a futóművet stb.
Így persze, hogy sz@r az élmény.
Ezért most vesz egy Porsche-t, ami alapon biztos jobb lesz, mint hangolás nélküli Hacsi, de úgyse lesz Ferrari.
Viszont nagyon valószínű, hogy a Hacsi, ha be lett volna állítva, jobb lehetett volna, vagy megkozelitette volna a Porsche teljesítményét, relatíve ingyen.Szerintem.
-
inspiroyhome
senior tag
Mikor egy sorozatnak annyira jó a soundtrackje, hogy csak amiatt kezded el nézni.
-
-
Whysperer
addikt
válasz MiklosSaS #60515 üzenetére
-1 nem ott azt sérelmeztük közelében sem az FX védelme volt Hencso féled dolog.
-2 Mint mindegy egyes fogyasztói dolgonak előbb utóbb az.,de Mint laci írta az egyik program 2015 CC oda meg régi intelt sem ajánlanak... oda már csak újabb i7-t ajánlanak...
-3 igen és ponz ezt ennyi volt csak ahhoz a hozzászólás ami oda van írva.
-4 Szerinted én mit kapnék Tőled,ha csináltam volna egy videót a volt i5 2500-ről meg az fx 8120-m-ról. csak tapasztalat alapján 8) Kizárt dolgonalk tartom ,hogy ne tetted volan szóvá 8) Volt már rá precedens. Az vesse rám a követ...
Tanulok tőled inkább. nem írok ehhez a témához több szót. az irántad lévő tisztelt miatt. Részemről pont.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Whysperer #60514 üzenetére
Hat nem tudom, nem olvasom tobbe az FX topicot, itt csak te voltal meg @Hablatyi aki velemenyezte.
Az meg ha cikket fog rola irni, nem ertem mi abban a zavaro. Az ember leirja sajat tapasztalatjat...ennyire para van az FX oldalon? Elobb vagy utobb ugyis mindenki le fogja valtani...csak ido kerdese.
@SzentSarkany: egy argentin-brazil-spanyolnak jobban orultem volna...akar a harom egyutt...de ha mar minden kinaban keszul...kivetelesen elfogadom...akkor is ha beletorik az izze'
-
Whysperer
addikt
válasz MiklosSaS #60512 üzenetére
Egyik sem....rajtam kívül páran még hasonlóan vélekednek,de csak az én hozzászlóásaimmal jött le ez.. Kafa. 8)
Mint a többiek is mi azt sérelmeztük,hogy úgy mondott valamiről véleményt meg cikket írok róla stb. ,hogy ki sem próbálta.
Ez kb olyan mintha úgy mondanék a CNC-s dolgokról véleményt neked ,hogy Te abba dolgozol 100 éve Én meg csak úgy probáltam ki ,hogy megnyomtam 2 gombot. 8) Erre .....
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Whysperer #60510 üzenetére
A te hozzaszolasaid alapjan, nekem ugy tunt hogy neked nem tetszik a dolog. Vagy csak az zavar hogy lemondanak az FX-rol?
@HaziSzentSarkany: alapjaban mindket dolog jo, csakhat nem vagyok sem a Ferrari hive, es a szokeket sem kedvelem annyira.
-
stratova
veterán
válasz Lacielvtárs #60490 üzenetére
Akarod mondani csajmágnes?
Hackeeeee: neked kell egy jó ZENdülés a piacon, legalább hogy alacsonyabbak legyenek az Intel árak.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Whysperer #60508 üzenetére
En peldaul nem ertem ezt mi ez a hadjarat azok ellen akik FX-rol valtananak? Ott van @Hencso kollega, most meg @LaciElvtars.....ugy viselkedsz neha mintha toled kernenek kolcson....ne haragudj de ez van.
Mindenkinek a sajat privat dolga mit szeretne csinalni...anno tuccat szamra kaptam a privatokat hogy hulye vagyok amikor ket-harom havonta cserelgettem a hardvereket. Csak enm ertettem miert? Amig a sajat penzemen csinalom, kinek mi koze hozza?
-
Whysperer
addikt
válasz MiklosSaS #60507 üzenetére
oké nekem ennyit mondott.. CS6 CC és Canon --- igen és tudom ,hogy Raw-ról TIF-re render. és tudom ,hog ymost ezt a gépet azért vette,hog ymajd ebbe belerak egy abba belemenő i7-t
-
Whysperer
addikt
válasz MiklosSaS #60505 üzenetére
Nem Én egy olyat mutatok ,hogy. úgy hívják,hogy megtartom amim van . spórolok aztán mikro má rmajdnem megvan ami kell nekem akkro eladom amim van és veszek egy rendeset.
Mert ha már annyira PH-i akar és midnekinek gyors az FX CS6-a csak neki nem. akkor neki ami elgé lesz már az egy i7 meg egy ddr4-es rednszer.. nem egy ilyen csere.
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz MiklosSaS #60501 üzenetére
van egy billentyűzetem ami 3 színben világít PIROS KÉK LILA
PIROS jó de túl erős és idegesít
KÉK nagyon szép,de blurösek a betűk maitta és rohadtúl elveszíted a látást tőle.A legjobb a LILA - sem nem vakít se nem mossa el a betűket és tisztán látsz tőle..
--- ez igaz tényleg van ilyenem ,de a vicc abba ,hogy pont erre az AMD INTEL szarsága illik. Ha csak kéken vagy pirosan látod az b....ág!
Legyél alul mert akkro kevesebb energiát fogyasztasz -- meg jobb a fekvése.
Legyél felül mert az élvezetesebb hiába több a fgyoasztásod.Mért ne inkáb kombináld mert akkro nagyobb az élvezeted.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz inspiroyhome #60502 üzenetére
Igy mar ertem, kosz a forditast.
(#60435) ViZion: igen, eleg VIA-s tarsasag.
@Hackeeee: en annak idejen imadtam az Epox lapokat...skt a, 754 es 939-es lapjaim volak toluk, nagyon ott voltak.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest