- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Whysperer #138959 üzenetére
IT-ben dolgozom, ha ez számít, ez a szakmám.
Nyugodtan odamehetsz az IT guruhoz, hogy abszolút HSM is egyetért vele, és renderelni Ryzen2-eket venne, lehetőleg minél több maggal.
De ha most még csak elsőgenerációs Epyc van, azok is szuperek erre.
Világosan leírtam éppen neked, hogy renderlésre ennél nincs jobb jelenleg:
"Amúgy renderelni elég durvák lesznek a Rizsa2-k. Óriási L3, akár 16mag 32 szállal, felizmosított FPU..." [link]
"Renderelni jelenleg nem tudok jobbat én sem ár/értékben, mint a rizsák, ott a CCX sem jelent semmi hátrányt a feladat természete miatt." [link]
Plusz azt is írtam, hogy szervernek (pl. renderfarm) állati jó ez a CCX-es felépítés,amit kitaláltak: [link]Szóval igen, a Te munkádra lehet, hogy egy Ryzen sokkal jobb, rengeteg maggal, de pl. nekem a munkagépem jelenleg egy kétmagos 8 éves notebook, és szuperül elvagyok rajta.... (És nem, nem csak notepad fut rajta.
) Otthonra pedig szintén látok olyan felhasználásokat, ahol könnyen egy fürge hatmagos i7 lehet a gyorsabb... De meg fogom nézni alaposan a teszteket, ha kijött a friss Rizsa generáció.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- One mobilszolgáltatások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Synology NAS
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Jövedelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- HOPPÁ! SUPREME7 Turkálója - Garázs és fiókürítés - Többnyire bontatlan kincsek-leletek - Nézz be! :)
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged