Hirdetés
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pinball FX3 PH! verseny
- Egy korszak vége
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HSM
félisten
válasz norbert1998 #136997 üzenetére
Ja, ár/értékben az egyik legjobb manapság. Annál jobbat legfeljebb egy 2600k/3770K upgrade, vagy X58 upgrade tudhat, de ugye az i7 nem sokkal gyorsabb, az X58 meg nagyon régi, emiatt azért van benne némi lutri is.
[ Szerkesztve ]
-
caindwan
aktív tag
Boldogat! Na de kuss legyen már.
-
HSM
félisten
válasz norbert1998 #136995 üzenetére
Viccen kívül amúgy az ilyen magas CPU terhelés már inkább a CPU-limit felé hajlik.
-
norbert1998
nagyúr
Jó, tény hogy elvileg vegyes limit. De a poci 78 fokos a vga meg 10 fokkal a szokott érték alatt van, ami sokat mond abban, hogy valójában hogy terhelodik.
Mindemelle egy lightos 425W-os fogyasztás és lekapcsolhatom a radiátort a szobában
Nézegettem, hogy tudnék rizsre váltani, de nem tudom, mikor lesz belőle valami, mert anyámék kivagnak hogy nem teszek félre semmi pénzt
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Boldog karácsonyt!
Kérdés:
32 gb, 3200 MHz, CL16, 1.35 V, quad channel.
Melyik kit legyen?
- corsair Vengeance rgb pro
- corsair dominator platinium
- kingston hyperX predator~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
HSM
félisten
válasz norbert1998 #136990 üzenetére
"RAM 95+%, VGA 90-95%, proci 90-100% "
Ez a tökéletesen vegyes limites beállítás, azt hiszem. Semmiből nincs egy deka felesleges kapacitás sem. -
CJ4567
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
Hát azt kő' mondjam, van még 1 óra indulásig rokonyokhoz, csapattam az Origins-t. Szegény gép veszettül szenved alatta. (1080p, Ultra High, avg
50 fps0,5 FOS, ami egész jó).
RAM 95+%, VGA 90-95%, proci 90-100%Viszont meglepően tetszik maga a játék.
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
válasz norbert1998 #136972 üzenetére
Áll az mint a cövek.
Ajándékozás java is megvagyon (estére offra tettük a telefonozását altatás/alvásig).
Gyerkőcöt meg kellett volna zabálni amilyen kis arcal szemlélte a fát és kicsit megszeppenve koccintott a boros poharában teával s kivánt (a topiknak is ) "kelleme' ünnepe'"
Aztán rá is kattant a barkácsasztalra rendesen, csavarozgatás alatt felfedezte, hogy váltható a kis motoros fúrócsavarozó forgásiránya és egy kalapáccsal elvégzett térdreflex vizsgálat után térdprotézist is eszkábált nekem (amikor meg kijelentettem hogy max 2 csoki a csavarozó szárral "vakarta" a derekunkat fűrésszel a lapockámat ) szoval 3+ tényleg jó, csak már most alacsony lesz lassan
A legó tűzoltó helikopterre (60108) meg inkább én, miután s hölgyek az raktár felhúzását követően, megunták az építést, bekapcsolt az inner child mode (persze azzal az apropóval, hogy nehogy elkeverdjenek a kicsi elemek, de vitán felül mi fiúk szórakoztunk a legjobban ). Nem neki való szett még, elég aprólékos de asszonykának megtetszett jó árban csípte el és összeépítve nagyon tetszett a kölyöknek is csak majd szépen kell vele játszani.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz norbert1998 #136987 üzenetére
Van még akkor 3% 😈
-
norbert1998
nagyúr
Hm.
Valóban kevés a gép. Vga 90 proci 97%-on teker. Hablaty ez a te hibád -
bandi0000
nagyúr
válasz norbert1998 #136984 üzenetére
Mit jelent,hogy kevés ram?
Régi XP-s időkből emlékszek arra, amikor kiírta hogy nincs elég hely és beadobta a varázslót
Xbox One: bandymnc
-
norbert1998
nagyúr
Az érzés, mikor az AC telepítő hozzádvágja, hogy kevés a RAM a gépedben és javasolja a csökkentett módú telepítési folyamatot
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
Boldog karácsonyt!
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
-
Habugi
addikt
Békés Boldog Karácsonyt urashágaitoknak illetve
egyetlenegyenetlen úrnőshégünknek!..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
törölt tag
válasz norbert1998 #136976 üzenetére
saját oldalra ?
-
törölt tag
halljátok... kussoljatok már ..
-
Whysperer
addikt
Sziasztok.
Csak beugrodtam BOLDOG KARACSONYT kivanni nektek. Kellemes napokat !!!!
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
HSM
félisten
válasz norbert1998 #136965 üzenetére
Amúgy én ahogy nézegettem a tesztképeket, eléggé úgy tűnt, hogy a fő, Sony kamera képe nagyon jó, de a Samsung érzékelős másodkamera hiába 2X-es zoom-os, nem sokkal vagy vele előrébb, mintha a fő kamerát utólag nagyítottad volna ki egy kivágásból ugyanakkorára.
Nem tudom, ez nálad mennyire állja meg a helyét valós felhasználásnál. -
mackosajt
addikt
-
HSM
félisten
válasz norbert1998 #136962 üzenetére
De akkor sem mindkét kamerát használja, hanem egyszerre csak az egyiket... Én így értettem, amit írtál.
Vannak telefonok, ahol a másodkamera csak rossz fényviszonyok melletti besegítésre van (pl. 1+6) és igen jó eredménnyel teszi ezt a besegítést.
-
HSM
félisten
válasz norbert1998 #136960 üzenetére
A tiédnél nem is nagyon tudná használni a másod kamerát, mivel tudtommal ZOOM-os..
-
-
CJ4567
nagyúr
válasz norbert1998 #136958 üzenetére
Végre portolták Kirinre is a GCamot, ugye Huaweinél csak a gyári kamera tudja mindkét kamerát használni, na a night mode simán odavágja a gyári kamerát.
Gyári beállításokkal kicsit fakó volt az eredmény, de simán javítható a beállításokban, XDA-n 2,5 highlight, 2,2 shadow saturation ajánlott Huaweihez, már csak annyi bajom van vele, hogy számomra túlságosan kékek a fotók HDR+-szal és night modeban is.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
norbert1998
nagyúr
Este fél 8kor.
32s/ISO100
Night Mode a Google Camera-ból.
-
mackosajt
addikt
válasz hackeeeee #136956 üzenetére
Neked is kellemes ünnepeket!
Meg mindenki másnak is.Lassan go idei utolsó munkanapomra.
Holnap víz beszerelés a gépbe, ha kész, asztal szerelés.
Egy szolid színű konyhai munkalap és egy szett 81 centis asztal láb garnitúra beszerezve.
Kellően magas lesz, hogy alatta elférjen a gép, és kellően erős is, hogy ne hajoljon meg.
Mindezt a legolcsóbb készen kapható, számomra méretben nem megfelelő íróasztal ára alatt.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
hackeeeee
Jómunkásember
Kedves Mindenki!
Megragadnám az alkalmat, és szeretnék minden topiclakónak áldott, békés, Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánni!
Előreláthatólag csütörtökig nem nagyon leszek, így lehet, hogy elmaradna.
Legyetek jók, egyetek, igyatok sokat! Én is adni fogok a diétának, mert muszáj...
Véleményem szubjektív...
-
Mahrenburg
őstag
válasz MiklosSaS #136953 üzenetére
Mert a múltkor egy ezrest dobott ki az ablakon, s visszarepült kettő. Most kipróbálja százezerrel is, hátha...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
bandi0000
nagyúr
Ki mit tud a Mate 20 pro-ról?
Most eléggé hajlok rá, hogy be kellene szerezni, kb 100k-t kéne rá dobnom a Samura, de a Samuval minden téren elégedett vagyok, és fosok kicsit a Huaweitől, mind szoftveres mind hardveres térenXbox One: bandymnc
-
#Morcosmedve
veterán
válasz #Morcosmedve #136948 üzenetére
Bejöttem a házba barátosnőnél, nem a legjobb wifi/net:
Még otthon is megmérem majd, azért látszik, hogy mobilneten nem lehet stabilan mérni, ezt ne tegyétek ti sem!
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
törölt tag
válasz Mahrenburg #136930 üzenetére
-
HSM
félisten
válasz norbert1998 #136943 üzenetére
Én inkább az egy szálon erős SoC-ban és az erőteljes, OS+Böngésző szintű optimalizációkban látom a siker kulcsát.
(#136944) MiklosSaS: Én Mix 2s-re tippelek a leírtakból.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #136939 üzenetére
Milyen telefont vettél? Mate 10 pro?
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
HSM
félisten
válasz miresz #136940 üzenetére
Azta... Mennek ezek, tényleg durván. Lehet benne valamit, amiről morcos beszélt.
(#136941) norbert1998: A 845-ös Snapi + nagy akku azért erős kombináció.
Főleg, egy Snapi 820-hoz képest, azért az nem az energiatakarékosság mintaképe... Mondjuk az előd 810-hez képest egy kisebb csoda volt így is.[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Helyes bitek. Vagy helyesbítek?
7 óra 20 perc és 7%. Kíváncsi leszek mit hoz majd a poco, asszonypajti azt akar.
-
norbert1998
nagyúr
Igazából azt kell mondjam, tetszik a telo.
403ppi 6 col. Látom hogy nem ketkaa, de nagyságrenddel jobb mint a pentile. És a színek is csodálatosak ips-hez képest. Igazából két hét távlatból a 1+3 színeihez hasonlónak mondanám, mínusz a fekete.
A sebesség evidens hogy elsöprő minden eddigihez képest. A szoftver teljesen oké az lg után. A kamera még nem tudom milyen.
Na de az aksi
+400 mAh (plusz ugye az hogy a op 82%-os kapacitást tudott) meg pontosan ugyanazon appokkal, és használattal plusz négy óra SOT még ugy is hogy ez ips. (2.5 vs 6.5-7)
-
stratova
veterán
válasz Mahrenburg #136933 üzenetére
Látom a kinek nagyobb folytatódik, ugye ez a tervezett hatótáv? (már csak a mértékegység és alkalmazott mérési ciklus érdekelne ).
-
törölt tag
Te, és a csendesen pusztìtó humorod 😈
-
HSM
félisten
válasz Mahrenburg #136928 üzenetére
Nálam ez lett a győztes alkotás.
-
norbert1998
nagyúr
-
stratova
veterán
Ha már e-penis:
Egész formás jószág ez E-tron GT.
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
válasz Mahrenburg #136928 üzenetére
Xbox One: bandymnc
-
bandi0000
nagyúr
-
Mahrenburg
őstag
válasz #Morcosmedve #136908 üzenetére
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Mahrenburg #136918 üzenetére
Ez van. Majd lesz valami, bár szerintem max egy notim lesz, beleteszem a 2 ssd-t, aztán ennyi.
Véleményem szubjektív...
-
törölt tag
Mondjuk ha a kisebb a jobb akkó win
-
HSM
félisten
válasz bandi0000 #136914 üzenetére
Hahahaha.... Igen, a terhelt böngésző megbosszulja magát ilyenkor.
Amúgy ez még egy "általánosabb célú" benchmark, JavaScript teljesítményt mérni:
[link]
Ebben a notebookom 117 pont, asztali gépem 138, telefon 40. Ez kb. érzésre is fedi az erőviszonyaikat, bár az asztali gép ennél azért erősebbnek érzem ennél az aránynál.
Asztali gép (4Ghz X58-as ős 6 magos Xeon) Chrome-ból:
1+3 Chrome-al:(#136915) LaciCRM:Azaz!
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz #Morcosmedve #136912 üzenetére
Ugyan most kb. 6000 dolog van nyitva a notebookomon, 90% körüli ram használattal, de az is olyan 60 körül dob, kétmagos Sandy B. i7, durván 3,2Ghz-en.
Arra azért kíváncsi lennék, egy modernebb, erős PC mit dob ezen a benchen. Pl. valami komolyabb Ryzen, húzott Skylake, ilyesmik.
Amúgy a dologban könnyen lehet erős szoftveres optimalizáció is, mert azért talán ennyire nem gyors az a SoC. Illetve, hogy valami kellemetlent is mondjak, bár ez egy fontos paraméter a netezős sebesség tekintetében, de nem az egyetlen.
[ Szerkesztve ]
-
#Morcosmedve
veterán
-
HSM
félisten
válasz stratova #136906 üzenetére
Igen, az komoly fegyvertény, ha már nem csak A53-ak vannak benne.
(#136907) MiklosSaS: Megy, ahogy mennie kell.
(#136908) #Morcosmedve: No igen, az almás SoC nem véletlen ver mindent a teszteken is. Komoly eredmény.
Ebben az a rendkívül vicces, hogy az asztali gépem is csak kb. 60 runs/min körül tud. -
stratova
veterán
válasz #Morcosmedve #136908 üzenetére
Lassan a SOAD Cigaro első mondata jut eszembe
-
hackeeeee
Jómunkásember
Noh, viszlát PC.
Véleményem szubjektív...
-
HSM
félisten
válasz CJ4567 #136897 üzenetére
A maga idejében nem volt rossz SoC a Snapdragon 820, FP IPC-ben a mai napig dícséretes, sajnos a DOM műveletek a gyengéje valamiért, kb annyit tud azokban, mint egy belépő Snapdragon 625... És sajnos a mai weblapok erősen használják a DOM műveleteket, tipikusan nem kicsi DOM-al...
Ez pl. Speedometer2.0 benchben nagyon kijön (az ugye 100% DOM manipuláció kb. különböző keretrendszerekben), mindössze 16 run/min-t kap Chrome-ból. [link]
Ugyanez egy 1+6-on bő 48 run/min...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest