Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz
hackeeeee #123862 üzenetére
Ok, legyen. Én ültem pár autoba de számomra nem okoznak tul sok örömöt és élnényt ezek a kisautok. Aki szereti meg éli ám használja. Ha nem ésszerüségre hajtottam volna biztos nem ilyen autot veszek én semmi mint amit. De eldöntöttem kell egy csapatos mert nem élet igy az élet. Semmi élmény, semmi vigyor, semmi libabőr. Lehet tele volt már hivákkal mindkét fiatom, meg öregek is voltak, de nem volt ennyire steril a vezetés, mint most. És erre pont az audi r8 után jöttem rá,hogy nekem kell egy szörny, ami egy igazi ribi, ami képes vigyort varázsolni. De ezek az 1.2 es csodák meg 1.3jtd-k hát arra vannak hogy olcson menjünk a-bol b-be sterilen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Filmvilág
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Riasztó topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest