Hirdetés
- Egy korszak vége
- AuraSync kibeszélő topic
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz norbert1998 #123999 üzenetére
Ebben a játékban az történik h aki napközis módjára eszetlenül pörögne az szétkúrja a többiek játékát mert valakinek állandóan fel kell hámoznia a földről.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Habugi
addikt
Tegnap esti kiscsapatos Arma3, némiképp megvagdosva h vállalható hosszúságú legyen.
A végén igazi dzsungel pokol.., lőnek-lőnek na de honnan a bánatbóóól..
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Reggel félét
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MrM94
addikt
válasz Habugi #123973 üzenetére
Csöbörből vödörbe kerültem.Amiért elegem lett a kalácsozásból,na itt ugyanaz van kb szinte ugyanannyi pénzért ha fizut nézzük.Jatt változó.eddig nem estem hátra tőle.Kódot nem kaptam amire üssem a dolgaim..Mindegy.Jól kibasztam magammal,ahogy vettem észre a managernek nem igazán tetszem,h aszondja a havernak h nem úgy tűnik mint aki ezt szeretné csinálni.Hát b+ elvégeztem egy Mérnöki egyetemet a qrva licenszemet leadom és esküszöm úgy elhúztam innen mint a qrvaélet.Vendéglátózok,vendéglátóztam de ez egy qrva nagy átb@szás.ha nem lenne egy kretén parancsolgatós kolléganőm nem lenne baj..Ma pl egyedül hagytak engem a másik pincérrel meg a bárossal terasz+benn mer a retardált kolléganőm rosszul lett,hát én örültem neki,még fel is voltam dobva,ahogy hallottam jár a szája,de a főnök előtt meg jópofizik na gondolhatod rá van bízva sokminden,hát bocs engem egy takony 19 éves csitri aki 10 osztályra volt képes meg egy kurzusra volt képes mint pincér hiába van ott 3 éve ne csicskáztasson mert,"tanuljam meg" hogy kell kecsapot tenni a kiskancsóba a pizzához.Sokat visszapofáztam,valszeg ezért nem tetszek a főnökségnek mer ő meg nyalja a seggüket én meg neki pofázok.Valahogy nem izgat,ha nem tetszik valami tegyenek ki 3 hónapig amúgyis próbamunkán vagyok bármikor meglehet szakítani a szerződést. Felb#szom magam s hazajöttem másnap pedig 20k forintért pluszba + jattért kiszállítani.Csak későn szólt. de még mindig keresnek embert.
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Methionyl
senior tag
válasz hackeeeee #123987 üzenetére
Azért az a 8pack hof.. valami álom...nagyon jól járt Laraxior
Bezzeg az én 980 ti G1 több mint egy hónapja gariba, és egy fapados hűtéssel akarják ki szúrni a szememThey can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
Balathruin
veterán
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
-
-
Jakuskacsa
senior tag
napot! Megy a harc a travianban... ereklyézés időszaka van. Már megint nem aludtam túl sokat... megint kezdődik. Mint amikor a Roa szerveren foglalni akartak... csak most ereklyét lop mindenki mindenkitől
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
-
válasz #Morcosmedve #123975 üzenetére
nem lehet, mert meló van
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
#Morcosmedve
veterán
-
Reggelt, végre péntek
-
Habugi
addikt
válasz MrM94 #123971 üzenetére
Huszas éveim elején jó pár évet vendéglátóztam, sztem meséltem is anno Skypeon C3-ak közben.., soha az életben többet!
Változó s hektikus munkaidő, 16órázások, éjszakai műszak aka akkor alszol amikor a világ/család ébren van körülötted, hova-tovább egy irányelv amit csak a legerősebbek viselnek el és ők sem sokáig.., így hangzik.., a vendégnek mindig igaza van..!
Ahhha persze, igen, soha többet az életben..
-
MrM94
addikt
Hű ember,ez a pincér szakma nem nekem való.
Meg ez az egész vendéglátós szar.
A f#sz kivan vele.Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz MrM94 #123962 üzenetére
Pedig kürtöskalácsozni jó(már ha az evésről van szó ).
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
MrM94
addikt
válasz #Morcosmedve #123961 üzenetére
szarabb mint kürtőskalácsozni.
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MrM94
addikt
válasz norbert1998 #123933 üzenetére
bealltam pincerkedni.
szar egy munka.Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz Lacielvtárs #123952 üzenetére
gyiii5-el, te majd javítod
Köszi, jó kis proci volt.
© asszongya'hogy
-
válasz CJ4567 #123957 üzenetére
&Methionyl:
Nah puff neki, nem jó képet raktam be
Jogos az az i5 tuning volt.
Igen, az 1.6 GHz stabilan futottNah mindjárt megkeresem amire gondoltam...
Gyiiiiiii 7, apám segítségével elert eredmény[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
-
Methionyl
senior tag
válasz Lacielvtárs #123952 üzenetére
Dehát ez i5-2500k
Medvebocs: Az igen..random gondolom
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
válasz #Morcosmedve #123951 üzenetére
Uhhhhhh gratula
Nalam eddog ez volt a max az akkori gyiiiiiii gyiiiiii gyiiiii7elJah es nalam teszt közben volt vagy 90fokos a 2600k
[ Szerkesztve ]
-
#Morcosmedve
veterán
-
Popes
őstag
@CRMkamionoslaci.
Erről te jutottál eszembe a székeddel.
Nem, nem perverzió,(bár lehet van akinek bejönne ) de sajnáltalak volna ha így jársz.
[ Szerkesztve ]
Deus ex machina
-
-
CJ4567
nagyúr
válasz Lacielvtárs #123937 üzenetére
Elírtad a webshopot websohp-ra. Ennyi hibát találtam, te kérded hogy jelezzük.
Végigolvastam, felét nem értettem mert nem vagyok otthon a házimoziban.
No Sana No Life
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz DR|FTK|NG #123942 üzenetére
-Nem megy a gép.
-Mi történt vele?
-Hát, bekapcsoljuk, de nincs kép.
-Mi már megfújkáltuk, de nem segített.
-Hát lássuk. - oldallap le, ram ki.. Kicsit csillog, ragad..
-Mivel fújkálták meg?
-Hát, Wu2-vel.. ?!
-WD40?
-Azazazazaz..
-Hát, kár volt.. Tudom, hogy mindent megold, de ezt nem.
-Nemár, tényleg? Pedig már nem működött.
-Most már nem is fog.Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
WD40 bazdmeg, WD40.. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááá
Azt hittem, hogy már mindent láttam... de rá kellett jönnöm, hogy még nem.. Wáááááááá.. Áh kész, vége..
Véleményem szubjektív...
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Methionyl #123938 üzenetére
Na szép... ez a googli is néha tud adni olyan infókat mint a "brit tudósok rájöttek" -bekezdésű felfedezések. Amúgy én elmennék ilyen brit tudósoknak, mert ezek szerintem teljesen értéktelen dolgokat vizsgálnak, mellékesen meg tuti annyit kapnak 2 hétre mint én egész évben
Brit tudósok erre is rájöttek, hogy hogy lehet ingyen élni
Ma megjön a kocsiba a magnó konzolja. Kíváncsian várom, hogy vajon olyan színűt rendeltem e amit kellett. Mert hogy a neten a szürke és a metál szürke között shemmi különbség nem volt a képen az is biztos. A kocsiba meg nem bírom eldönteni, hogy ez a matt vagy ez a metál, mert kicsit csillog is meg nem is. Kiderül
[ Szerkesztve ]
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
Methionyl
senior tag
válasz stratova #123936 üzenetére
köszönöm uram, hogy ma is tanulhattam valamit. Rá googliztam "Hason lovakat" és oda jutottam, hogy a lovak nem tudnak hányni.
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
stratova
veterán
válasz Lacielvtárs #123935 üzenetére
Hason lovakat.
-
Hajnalt, jó hajnalt...
-
törölt tag
válasz norbert1998 #123933 üzenetére
felszopó lesz a kék osztrigában
-
törölt tag
munkanélküli vagyok, arccal egy életcél felé
-
válasz #Morcosmedve #123923 üzenetére
Az mög mija a fene?
Amúgy gratula[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
válasz hackeeeee #123921 üzenetére
hát igen na majd kiderül, annyiban jó a destiny hogy a multin kívül nem lesz közvetlen kontaktod más játékossal, bármit is használ
DR|FTK|NG: cseszheted mert pl a ps is kontrollert képezi le a bill egérre, szal sztem nem tudja így megmondani h mi van mögötte
más: érdekes hogy ennyire csend van a coffe lake körül most,igaz h még benne vagyunk q2 ben, de nemsokára itt az év vége, és semmi pletyka hogy hol mikor akarják bejelenteni
[ Szerkesztve ]
Xbox One: bandymnc
-
#Morcosmedve
veterán
-
bandi0000
nagyúr
király a destiny 2, nem is nagy az igénye, a kis laposon 30 fps-t szinte tartja 85%-ban, úgy hogy csak a simításokat vettem le, inkább az a kérdés, hogy félek e a játékos hiánytól, mert a destiny 1-ben még mindig van játékos rengeteg ps-en, gépen meg nem lesz töredéke sem
Xbox One: bandymnc
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz MrM94 #123902 üzenetére
Élvezetes olvasmány.. vannak ilyen napok nálam is. Ma én pont ellenkezőleg jártam, 2 biztosítót ami a város két felén van kb 45 perc alatt letudtam. Egyikből bónusz igazolás a másikba... Ilyen sem volt még itt Magyarországon... Hihetetlen gyors volt minden... Aztán van az a nap, amit leírtál, olyankor aztán shemmi nem megy!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest