Hirdetés
- AuraSync kibeszélő topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bandi0000
nagyúr
olcsó maximus hero X az iponba
Xbox One: bandymnc
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Whysperer #125687 üzenetére
Tudom van annyiért is, de az nem kell. Nekem olyan kell ami tápcsatis. Olvasgattam eleget, és mindenki ugyanazt mondja, hogy kell rá az a rohadt 6 pines kiegészítés. Azoknak jobb a nyákja, és jobban is mennek (akár OC-ban is). Msi 4Gb-s meg minden kritériumot megugrik. Tápcsatis, jó hűtés, kevés meghibásodás, és színben is megfelel a kuckóban. (ez is fontos most)
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
Whysperer
addikt
válasz hackeeeee #125693 üzenetére
Igen ez a ki mit fog ki is egy teória . Igen igazad van. Itt ASUS 1070-et küldtke vissza kettőt és egy MSI 1080Ti-t. Szóval igazad lehet ,hogy kinek mi a jó és negatív tapasztalat.
Telejsen egyetértek veled!
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Whysperer
addikt
válasz hackeeeee #125691 üzenetére
figeylj kollégámnak a Gigabyte van [link] még 60 fölé nem tudta küldeni ez za krátyát és ez is 54 volt Ő 50-ért vette. nekem ugyan ez van 1060-ba. egy éve hibátlan.
Ismért nem csalódtam a Gigabyte-ban és Ő sem. Lehet az egyik legolcsóbb,de közel sem a legrosszabb!!
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Whysperer
addikt
válasz Jakuskacsa #125683 üzenetére
Ezt nem étem Iponon is 47-50 a 1050Ti
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
bandi0000
nagyúr
válasz Jakuskacsa #125683 üzenetére
jah persze, erre csak azt mondják, hogy áfacsalós bla bla bla mennyivel jobb az ő iponos kártyája stb stb
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz bandi0000 #125681 üzenetére
az ilyet még válaszra sem méltatnám. Idióták.
Most nézegettem én is 1050ti-ket. Itt a ph-n tud egy srác vatta ujat 54e ért, olyat ami csak ki volt bontva meg 50 ért. Msi 4Gb-s verzió. A hülye user meg árulja 60 ért.... Anyám borogass....A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
bandi0000
nagyúr
de szeretem az ilyet, pár napja alkudoztam egy 1070-re, 145 re tartotta a srác, persze mondtam h az nagyon sok érte, azt jött a bunkózás h akkor vegyem meg máshol stb, most meg ír, hogy levitte az árát 135 re érdekel e, már csak elvből se venném meg
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Methionyl #125677 üzenetére
A kicsike 7809X jól szolgál. Ha viszketni fog akkor kerûl majd bele egy 7820X. Max ennyit fejlesztek a következő fél-egy évben.
X299-ről értelmetlen a Z370/390.
Ela: amig nincs kihasználva a 10+ mag addig nem.kell. Volt, teszteltem...de csak pénzkidobás.
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
-
MiklosSaS
nagyúr
Na akkor szépen a kávé i3 átvette az i5 árát (£180 körül a tuningolható), az i5 az i7 árát (£270) és az i7...drágább lett (£360-380)...fantasztikus
-
Methionyl
senior tag
válasz hackeeeee #125674 üzenetére
Eddig vagy 3-4 review-t megnéztem, egyik se állt ilyen közel a 7700k-hoz.
Illetve megint az lehet az ok, ahol nincs beépített benchmark, hogy kitudja hogyan és hol futatta..Inkább frametime-ot kellene nézni, mert elvileg sokkal simább. De akkor ahogy látom neked se téma a váltás. Ryzent meg szerintem v2-ig vagy egy refreshig én nem piszkálnám
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Methionyl #125665 üzenetére
Nem kell rajta még rugúzni még legalább 2,5-3 hónap mire kapható lesz..
A teljesítmény egész jó lett.. csak pont most néztem, hogy, ott a 7800x, közel azonos áron.. csak, hát a lapok árai...
Dehogy kapkodtad el.. Épp néztem, német webshop-ban decemberre ígérik a 8700k-t.. Ugyan már..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Methionyl
senior tag
válasz MiklosSaS #125668 üzenetére
Persze, de így ennyi +2 mag meg sokkal jobb oc.
c2c-be nem látok előre lépést ha egyáltalán kellet volnaFélig bánom, hogy elhamarkodtam ezt a konfigot, de 46k-ért HERO VIII megérte. Megnézve a HERO IX-et a HERO X +15k lesz minimum, az meg már megint sok. Na meg még mindig falusi 60hz monitoron pengetem életem, oda meg @4,5 Kaby elég
[ Szerkesztve ]
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
törölt tag
jol megfingattak belepteteskor, de hala az egnek beengedtek.
new york felulrol kirlay
-
Jakuskacsa
senior tag
Reggelt! Elaludtam... azt sem tudom mikor fordult ilyen elő utoljára. Asszony kelt 5 kor, kb 6 ig fent voltam én is, mondom már mindegy ha csak döglök meg TV-zek. Ahhhaaaa.... fél 8 után nyitottam ki a szemem Jól elkéstem mindenhonnan... A gyerek az szinte megúszta az első órát Én meg nemrég értem be.
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
Methionyl
senior tag
válasz Lacielvtárs #125662 üzenetére
Szerencsét próbál
Reggelt.
Olvasgatom a Kávé Tavat és hát, érdekes. Tulajdonképpen ez egy Kabylake csak 6 fizikai maggal + jobb oc-val? Bár a skálázást leginkább csak (mint szokás szerint) synthetic benchmarkok alatt jön elő. De ahol tényleg kihasználja ott tényleg jobb játékokban is. Neten is a review-k eléggé szornak, hol ezt látom, hol azt..Igazából nem rossz, sőt tetszetős de ez a mindenképp új lapot venni, eh Illetve nem is tudom miért de meglepett Kaby/Sky 4mag+ht < 6 fizikai mag (i5 esetén).
na majd ha lesz 9th széria
-
-
-
törölt tag
ÜDVÖZLET USA-BOL A TOPICNAK
-
Hajnalt, de mindjárt győz a jó
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
hackeeeee
Jómunkásember
Áhgecc.. Kell egy Launcpad.. Megtanulok Live-ot használni..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
DR|FTK|NG
veterán
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bandi0000 #125651 üzenetére
A demo alapból szar, de a teljes is csak az 1. és a 4. magot tolja maxon, a többit véletlenszerűen használja. De, semmi pánik, a full is ilyen, még.
A Demo fos, a full változat sokkal jobban fut. Szerencsére. De a cpu használat ott is gyatra. Hozzáteszem, ha limitálom 60-ra az FPS-t, akkor 30-40% körül vakarózik a 1080Ti, és nem is megy max órajelen.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
bandi0000
nagyúr
köszi, most állítgattam a videó beállításokon, ultrán van minden de most jó fene se érti, rohadt fps számlálót se találom benne, am sem tetszik, marha gagyin néz ki a demo nissan volánja még a ps en is a drive clubban igényesebben van kidolgozva
-
-
bandi0000
nagyúr
hackeeeee!!444!
mit basazhattam el? játszhatatlanul szar a forza 7 demo, teljesen ultrán minden maxolva, kivéve az fps azt 60 ra állítva szaggat mint a rohadás, aztán próbáltam bencheket, de ultrán is meg lowon is a min fps 10 , viszont csak 1 magot használ, szal sztem cpu limitem van
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #125647 üzenetére
Amióta szarni sincs időm kényszerből használom. Fele annyi szabadidőm van mint régen, amikor alkalmazott voltam.
-
válasz MiklosSaS #125646 üzenetére
de ugye hogy sokkal kényelmesebb a mobilon és a tableten netezni, mint a laptopon?
amióta van NAS és letöltő pc otthon én sem kapcsolom be a laptopot, pedig nálam is Gyii5 lapos van, 17,3-as kijelzővel de a mobil jobb"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Jakuskacsa #125644 üzenetére
Az nem igazi netezős...inkább ilyan öszvér gép. Sajnos a netezős gép szerepét a tablet és mobil telefon vette át.
Ott a laposom....kb 2 hónapja be sincs kapcsolva...pedig haswell i5, 8 gb ddr3, ssd, stb.....netezni bőven jó volna.~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Lacielvtárs #125643 üzenetére
Sassnak van egy 6xxx es netezőse. Az beleszámít!
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #125639 üzenetére
Az nem. Az nem modulos.
Tehát már csak páran vagyunk talicskások!
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Lacielvtárs #125639 üzenetére
Tesómék gépében valami FM2-es cucc van.
Véleményem szubjektív...
-
-
MiklosSaS
nagyúr
Van még FX-es rajtam kivül?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Jakuskacsa #125628 üzenetére
Reméljük, hogy nem átmatricázott WD Green vinyót kaptál..
Véleményem szubjektív...
-
MiklosSaS
nagyúr
Gyííííhááárom ezért a
talicskásokFX-esek elátkoznak!~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
wooow, gratula
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz norbert1998 #125626 üzenetére
nah ez is igaz, vagy ha kellene is nem tudunk róla, vagy már elajándékoztuk a paszta rászorulóknak
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #125624 üzenetére
Igaz, de abba nem kell paszta
-
stratova
veterán
válasz Lacielvtárs #125624 üzenetére
Hasonlókat.
-
válasz norbert1998 #125622 üzenetére
Hát azért a hifi nem ilyen gyorsan fejlődik
Jó reggelt
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Erdei88 #125600 üzenetére
Alig dragabb egy 7700K-nal, szoval ez nem "e-penisz" processzor, ez egy jo kis beleposzint X299-hez. A 7900X igazabol csak tesztre volt, kivancsi voltam mit tud. Eleg olcson vettem es kis haszonnal tovabb is adtam. Semmi ertelme a 10 magos CPU-nak ha az ember nem dolgozik. Nekem majd egy 7820X kell, de sajnalom eladni a kis 7800X-et, olyan szepen muzsikal
4.7 GHz (AVX 4.6, AVX-512 4.5 GHz) @ 1.215 V
Sa 1.0 V
Uncore: 2.8 GHz @ 0.825 V
ddr : 1.36 V @ 3800 MHz CL18 (1.34 V @ 3600 MHz CL17, [default 1.35 V 3200 MHz CL15)~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #125616 üzenetére
Pont úgy fejlődik, mint a hifitechnika
-
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz Lacielvtárs #125619 üzenetére
AMD is jó volna, csak hát azok mostanában a bányászok miatt drágák. AMD-k közül az RX 560 volna a jó ebben az árkategóriában, de ha már csere van, akkor legyen érezhetőbb az előrelépés.
-
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz Lacielvtárs #125616 üzenetére
Azért, hogy tuning/TPD limit emelés közben több áramot tudjon felvenni, vagy esetleg rosszabbul sikeredett az adott GPU a videókártyán, és ezért több áramot igényel, bár nem hiszem, hogy a drágább viideókártyánál lenne ez. Ez alapján meg lehetne oldani, hogy ne legyen szükség az extra tápcsatlakozór, de szerintem ennél be kéne kötni, hogy elinduljon(úgy tervezték meg).
-
válasz DR|FTK|NG #125615 üzenetére
Uhhh, azért nem semmi hogy fejlődik a technológia
Köszönöm a segítséget.
De akkor mi az oka hogy ugyanolyan vga kártya es az egyiknek kell dupla táp az itxnek meg nem?
Bocsánat ha hülyeségeket kérdezek, de ezt már nem követem évek ótaEz nem házi mozi
[ Szerkesztve ]
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz Lacielvtárs #125614 üzenetére
Az utolsónak, vagyis a kétventis Gigának kell, de R9 270X után nem lesz probléma az áramellátás.
4,5 év alatt sokminden változhat, talán még erősebb is lehet durván fele akkora fogyasztással. (A HD 7870 - amit kicsit tuningoltak, és elneveztek R9 270X-nek - 2012 Q1-es, a GTX 1050 Ti pedig 2016 Q3-as). -
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz Lacielvtárs #125612 üzenetére
Olcsón(Már amennyire olcsó, de legalább félpasszív)
Az első és a harmadik közé
Jobb
Még jobb, és ez is félpasszív[ Szerkesztve ]
-
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz Lacielvtárs #125610 üzenetére
GTX 1050 / RX 560 kb egy szinten vannak, de ha már újat vesz, akkor Én a GTX 1050 Ti-t ajánlom.
-
Drága uraim.
Unokaocsemnek valószínűleg a pcjeben megdöglött az r9 270x vgaja.
Milyet ajánlanátok helyette ami hasonló teljesítményű, megfizethető áron?
Amúgy ilyen képpel kezdődött, majd egy két napra megjavult es tegnap óta képet sem ad...Garancia már nincs, es fx 8350 cpuja van 8 gb rammal egy asus m5a99fx lapban.
Elore is köszönöm a tanácsokat[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
bandi0000
nagyúr
válasz #81556480 #125605 üzenetére
mit nem értesz?
Olcsó SSD-et rendszernek jó ötlet e venni?
nyilván ph-ról néznék, most láttam egy intelt, amin van garancia de hdd sentineles adat szerint 100/99, nyilván tudom,hogy minél többet írjuk olvassuk ezeket a szarokat, annál gyorsabban elromlanak vagy mit tom én veszít a kondíciójából stb, ha van rajta garancia akkor orba szájba írhatom olvashatom, mert ha elromlana vagy hasonló akkor cserélnék?Xbox One: bandymnc
-
bandi0000
nagyúr
szerintetek érdemes lehet 10-15k ért gubázni valami olcsó 120 gigás SSD-t a rendszernek
mert láttam intelt is pl 100/99 de garis még, ha leromlik az állapota arra van gari?Xbox One: bandymnc
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest