Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beretvás
veterán
válasz Jakuskacsa #106899 üzenetére
ott van nekem is a szakadék.. 4.8 fölött joval többet kér..
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Beretvás #106898 üzenetére
Most belőttem 4,8ra újra, 3d mark vantage lefutattam, bekerültem a top 10 -be (ebben a gépkategóriában)... csak sli-s gépek vannak fölöttem.... Szerintem ez lesz a 24/7, a végét majd még próbálgatom...
[ Szerkesztve ]
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
Beretvás
veterán
válasz Jakuskacsa #106896 üzenetére
oda szerintem kéri az 1.450 körül. probálj rá.
(#106897) Malibutomi: 2x8 és ez elad
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
Emberek 2x4GB ram van a gepben.
Mi legyen +2x4GB, vagy 2x8GB es ez elad? -
Jakuskacsa
senior tag
válasz Beretvás #106889 üzenetére
4,9 -1,428v ibtből kivág, és egyébként sem jó, mert 4,8Ghz-n több gflopot kaptam mint 4,9en, valamint a cinebench-ben is kevesebb pont járt érte mint 4,8on... szóval ide már több fesz kell....
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
Gyuri27
félisten
válasz #Morcosmedve #106894 üzenetére
Értem. De nekünk csak lehet egy kicsit több nem? Plusz zsetonért se?
Amúgy meg mi az, hogy titenkettű?Amd - Radeon - Ryzen
-
Beretvás
veterán
válasz Jakuskacsa #106887 üzenetére
az szép 1 lépcsö fesszel vagy kb alattam,inkább azt nézd meg fejjebb meddig tudod vinni...
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Beretvás #106882 üzenetére
Bekerültek a gépbe a szörnyek. 4,8Ghz - 1,392 -1,404v és lefutott a very high ibt úgy, hogy nem nyaltam bele a 70 fokba. Ha a gépház oldala fent van, elég viselhető a hangja, ha nincs, akkor mint két turbina, viszont ilyet még sosem tapasztaltam. A teszt végén amikor leesik a feszültség, meg a Freki is, akkor kb 5 másodperc alatt 20 fokos hűtést ad a cpu-nak. Meglátjuk meddig tudom elvinni feszben/hőleadásban.
-
Beretvás
veterán
válasz Lacielvtárs #106885 üzenetére
miért ne egyszer élsz. meg mi az az 1k?
-
-
otto14
őstag
-
CJ4567
nagyúr
válasz #Morcosmedve #106877 üzenetére
Hablatyológus 13 betű lenne, úgyhogy nerfeljük Halatyológusra.
No Sana No Life
-
Beretvás
veterán
válasz Lacielvtárs #106881 üzenetére
mintha nem lenne mindegy...
-
közi a tippet, tudtam Uram, csak nem sejtettem
de az még cikibb lenne, nem?"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
norbert1998
nagyúr
Lehetnék Fincsibe
-
DR|FTK|NG
veterán
-
#Morcosmedve
veterán
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #106874 üzenetére
Lilike.
@macska: annyit megért, belefér...
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
-
Gyuri27
félisten
válasz Jakuskacsa #106867 üzenetére
Legyél négygigátfizettemdeháromésfélgigátkaptamkappa4head
Amd - Radeon - Ryzen
-
#Morcosmedve
veterán
válasz Jakuskacsa #106870 üzenetére
Miért? Nemjönaventi pont 12 karakter
Én még nem tudom, hogy mi legyen az új
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz #Morcosmedve #106868 üzenetére
akkor nálam is belerondítottak a nickváltoztatásba.
Aaa yeah... ez betalált.
Én a régit szertném vissza azaz a "jakuska" nicknevet. viszont mivel nem tudok belépni a régi nickemmel, ezért azt nem lehet törölni, így nem tudom arra változtatni.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Jon a red dead redemption 2
-
Gyuri27
félisten
-
CJ4567
nagyúr
válasz #Morcosmedve #106857 üzenetére
Nekem marad biztosan ez, max Szőnyeg lehetnék de az hülyén nézne kicsit ki, főleg gázmaszk avatarral.
No Sana No Life
-
MiklosSaS
nagyúr
-
#Morcosmedve
veterán
Itt a lehetőség a nickcserére! 990.- Ft
© asszongya'hogy
-
Jakuskacsa
senior tag
Ez miezezezez???? Melyik marketinges talál már ki ilyen agyament reklámot??????
Ez dedó szint... fogadjunk több pénzt kapott mint én 3 hónap alatt ezért a szhar reklámért...[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Jakuskacsa #106850 üzenetére
Ha jön is valaki akinek esze is van, azt a többség általában elkergeti, lehülyézi stb.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Gyuri27
félisten
válasz Jakuskacsa #106850 üzenetére
Ma már nem kell jóformán feltalálni semmit. Ott vannak a skandináv, balti államok. Csak példát kellene venni róluk. Ennyi.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Gyuri27 #106848 üzenetére
Egyetértek...
Viszont nincs összefogás, nincs olyan vezető személyiség jelenleg (vagy volt esze és már rég nem itthon él) aki mögé fel lehetne sorakozni, hogy változtass a környezeteden. Igenis sok minden értelmesebben, egyszerűbben, és rugalmasabban működhetne. Ahhoz viszont ösznépi akarat és hozzáállás kellene, amit ha megemlítesz a legtöbb itt élőből csak azt váltja ki, hogy lusták erre, meg jön a "'úgysem változik shemmi'", meg a 'jóvanazúgy' . Gyuri, az hogy Te meg én látjuk ezt, és még jó néhány ember, attól még Magyarország lakosságának a 15% -a ha egyáltalán az felismerésig eljut, nemhogy addig, hogy tegyen is érte... És ez a baj..nagynorbiman: Én azt hittem, hogy a rendőrséget nemcsak pénzbeszedési opcióval látta el az állam, tévedtem, emberi dolog... sajnos már csak nekik is ennyi a funkciójuk.
Anyósom dettó ugyanígy járt, csak neki 100e ft-s aranynyakláncot téptek ki a nyakából. Tettes megvan, semmi bünti, vagy kártérítés.[ Szerkesztve ]
-
inspiroyhome
senior tag
válasz Jakuskacsa #106847 üzenetére
Engem tavaly nyáron fényes nappal megtámadtak az utcán, mindkét elkövetőt elfogták és... ennyi. Utolsó tájékoztatás amit kaptam az volt, hogy megnézhetem a vallomásukat személyesen.
Gondolkodtam kártérítési peren.
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
válasz Jakuskacsa #106847 üzenetére
Túl rég óta vagyok itt. nem csodálkozom semmin.
Bármit mondasz az sz@r. Holott ilyen topokik bugyraiban született meg a hardverapród, meg a topik gazda. Persze nem ezen a néven és nem egy az egyben, de maga az elv igen. Nem volt jó. Aztán jött valaki és feltalálta a melegvizet. Azt se mondta senki, hogy fapapucs. Nem várta el senki, hogy augusztus 20-án a hösőkterén valaki lerántson. Csak annyit. hogy kösz fiúk.
Az egész nemzet, ország ilyen. Rugalmatlan, változni és változtatni képtelen. Valami le van írva annak úgy kell lenni. Az nem érdekes, hogy változik a világ és korszerütlen, elmaradott stb-stb.
Annó javasoltam, javasoltuk, hogy ha már lesz előfizetés. Legyenek zárt topikok. Főleg az ilyen családi, baráti topikok. Persze ott se lehetne atombombát gyártani, de mondjuk egy kopasz suna linkelése nem lenne főbenjáró bűn. Mert azt csak az a 15-20 ember látná. Nem jó. Nem kell. Pedig, hiszem, hogy több előfizető lenne. A bga-s fiúk is csináltak külön, máshol topikot. Mert nem lehet megkérdezni, hogy egy nyomorult kondi hol és mennyi. Mert az már ugye üzletelés, meg reklám, meg terror cselekmény. Pfff 2k16 föld, európa, magyarország.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Gyuri27 #106846 üzenetére
kb egy éve loptak meg engem is a ph-n. A rendőrség azóta is belekakál az egészbe. 3x voltam bent, hogy a ph kiadná az IP címet amiről netezett a köcsög, és nem érdekli őket. Elvileg 3 hónapon belül választ kellene hogy kapjál, de még azt sem kaptam.
ma 3 hónapja tettem le a cigit... mostanában érzem azt először, hogy nem kívánom. kb 1 hónap után volt 2 hét olyan pokol, hogy azt hittem megőrülök egy szál cigiért. (akkor bele is szívtam 1-2 szálba) Esküszöm könnyebb úgy letenni, ha néha ezért bele-bele kóstolsz.
-
Gyuri27
félisten
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Beretvás #106840 üzenetére
Most kaptam üzit, hogy készítsem a lét, 12-14 között itt a futár.
Ma is nagyon sok tőzeges jön. Utálom pakolni ezeket a 60 kilós 300 literes vackokat. Fogása nincs, nehéz mint a ménykűű... Azért annyiból jó volt már a mai nap, hogy kerestem 4000ft csak azzal, hogy segítettem pakolni, meg felraktam targoncával az uhraságoknak a motyót. Sok ilyen nap kéne... A többsége viszont inkább olyan, fajta aki hoz magával segítséget, aztán végignézi hogy egyedül pakolom. Ilyenkor szoktam kifakadni.
Sosem felejtem el, volt egyszer egy néni, meg a férje. Amiket 5 perc alatt elpanaszoltak ha annak a fele is igaz volt, akkor klinikai csodák voltak, mert annyi betegségük volt, hogy azt épp emberi test már nem viselné. Szóval tata már ki sem szállt a kocsiból, mondván, neki ez nem megy, néni meg néz rám, hogy ugyanmár kisfiam, hát dobja már be a terepjáró hátuljába azt a 80 kilós agyagos földet, mi az magának? És dugdossa a 200 forintost a zsebembe... MOndtam neki, hogy tőlem még 10e is dugdoshat az a tőzeg a földről sosem fog felugrani a kocsi hátuljába, inkább szólok a kollégámnak, mert egyedül nem bírom. Szanaszét ázott alapból is 80 kilós föld volt vagy 120 kiló... de betettük... Azt viszont, hogy a két vén csont azt hogy vette ki otthon, az mai napig rejtély...
-
bandi0000
nagyúr
2 hét után én is előre léptem egy felet a telefon ügybe
135 ért találtam egy s7 edget...jól le adtam igényben
Xbox One: bandymnc
-
Beretvás
veterán
válasz Jakuskacsa #106839 üzenetére
Rá se ránts ma jönnek a ventik nem?
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Habugi #106837 üzenetére
Szép kis nóta mit nem mondjak... attól már csak a huszár gyerekek szebbek a klipben.
Hogy én mire keltem? Arra, hogy anya dereka beállt mint Dobó Kata a reklámba. Gyerek összekaparása sem volt egyszerűbb, ott csak szimplán hiszti volt, hogy nem megy suliba. Szóval sikerült is jól elkésnem.
És végezetül egy vers mindenkinek:
Zöld a fű
Kék az ég
Minden versbe kell a rím,
Nagyanyám babot főz...Végezetül 2.0: egy szép Szlovák nóta, őszintén szólva ilyenkor szégyenlem, hogy onnan származom:
[ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
Reggeltet inditsuk a furmarkot a rühes macska meg menjen fát lopni.. Addig is melegszik..
-
törölt tag
Jao reggelt ! Ja nem.
-
MrM94
addikt
válasz Jakuskacsa #106821 üzenetére
Szerintem a bélgörcsök és a fosás hányás hihetőbb De akkor már reggel kezd adagolni tűnj el 10 percekre retyóra stb..
#106820) norbert1998 Mit mond nóbika télen? Titeket a lopott fa fűt,éngemet meg a RADEJON!
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #106829 üzenetére
A te szemszogedbol mindegy
-
törölt tag
erősödik a forint
-
válasz norbert1998 #106828 üzenetére
nagyon nem mindegy
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
norbert1998
nagyúr
válasz bandi0000 #106825 üzenetére
Mondanám a jó kis vizsön féle core 3000-et, de valahogy sajnálom eladni. Pedig fehér az eleje, és kifejezetten jó minőségűnek mondható a fehérsége.
Na jó, csak nem tudom mi lenne helyette
De másik core 3000-et javasolhatok. Nagy, nehéz, letisztult.Lili: Nő vagy transzi, oly mindegy, nem?
[ Szerkesztve ]
-
válasz norbert1998 #106820 üzenetére
Lehet nem vook nő, eCCer ebbe is bele kellene gondolni"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Beretvás
veterán
válasz Jakuskacsa #106823 üzenetére
tükön ülsz má mi? ugyis van kell az neked..
-
bandi0000
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
válasz Jakuskacsa #106821 üzenetére
azért remélem nem nyúlsz magadhoz a ventik miatt...
nekem is kéne venni valami házat, nem tudtok valami jót, ami jól szellőzik nem csúnya és kevés por megy bele?
Xbox One: bandymnc
-
Jakuskacsa
senior tag
Alig bírok ma elaludni... holnap nagy nap lesz...az a szívás, hogy a munkahelyemre kértem a ventiket, nem haza, amúgy beteget jelentenék Az is lehet hogy közvetlenül a futár megérkezte után leszek hirtelen lázas...
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Gyuri27 #106813 üzenetére
Gyuriiii... áhhh... de miért???
Egy dolog azért biztos, rég volt ilyen sok hsz... Ezt most félve írom le, de jót tett a közösségnek a moderátor jelenléte. Van pörgés, van trollkodás... egész jó...
-
ma megint pötyöréztem
[link]"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Beretvás
veterán
most komojan még mindég azon az ordas pics@n lovagoltok ami csak a vén tollasnak meg a keresztfiamnak tetszik?
-
Pickit3
aktív tag
válasz Habugi #106798 üzenetére
Amikor Laci posztjára reagáltam, egyből leesett, hogy poén az "asdadadasd" láttán. Írtam rá valamit ami fejben sokkal poénosabbnak képzeltem el, de nem sikerült és nem úgy sült el ahogy szerettem volna. Innen már csak rontani tudtam a helyzeten... tudom. Romlott kaját ettem úgyhogy elhiheted, hogy mennyire toppon vagyok és mennyire van kedvem egy kis hajcihőre. Azt a havi egy hozzászólás szerkesztést/törlést is sokallom. Ez olyan mintha havi egy ember biztosítva lenne a börtön számára valamilyen bűncselekményből adódóan. Egy off topikban elfér pár dolog és ez azok közé tartozik. Ha egy sor csöcs lenne kitéve az még megértem, de pár jó csaj ahol a fantáziára van bízva a lényeg az nonszensz.
-
MrM94
addikt
válasz Habugi #106806 üzenetére
Hápéldáúl én magamat biztos beoltottam volna olyannal,hogy herélt félkártyával a helyedben nem pofáznék
Deháteztetkezícsókolomakacsójátmégmámaahéccázát ellenem nem éri használni mostmár,ha ellőttem a poént
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz MrM94 #106804 üzenetére
Segítsetek visszavezetni ezt a remek ámde eltévelyedett topicot az elveszett régi vonalra és vezesd már le ennek a sok trollkodást nem értőnek, hogyha szerinted a tapsikálók ellenére ő nem értette teljesen pontosan a szándékodat/poént/vette a lapot, akkor szerinted mégis mit kellett volna írnia/válaszolnia és hogyan ahhoz hogy elhidd/megértsd/átlásd..! Pls..!
Milyen válasz lett volna megfelelő, engedjük be a fényt, ragyogja be ezt a cenzúrázás árnyékában végigszenvedett keserves hétfői napot..
(#106807) bandi0000:
Nagyon szoros volt a verseny de végül sikerült választani, stipi-stop szemből a bal szélső, neki a legszebb a jobb váll görbülete..
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Beretvás
veterán
válasz Balathruin #106800 üzenetére
ugrik vagy repül???
-
MrM94
addikt
válasz norbert1998 #106797 üzenetére
Értsdmárapoéntecsémodaírtamhogytrollmodeon.
(#106796) LaciCRM Hé,legalább van négy kereke!
[ Szerkesztve ]
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz Balathruin #106800 üzenetére
Mennyi majonézt kapott? Elvileg nézed Boris-t, és ő képes ezekkel fertőzni.
Amúgy nem néz ki rosszul, éhes lettem tőle.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Tőzsde és gazdaság
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GTA: San Andreas
- Filmvilág
- Építő/felújító topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest