Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shadowguard
    senior tag

A sztori-küldetéseknél számít, hogy milyen válaszokat adok? A történet gondolom mindenképpen megy tovább, de lesz ennek valamilyen következménye?

Hajdan arról volt szó, hogy igen, több végű lesz a fő szál. Én eddig nem vettem észre nagy dolgokat, de hát még gondolom messze a vége.

Ha meglesz az Argo, akkor lesznek különféle események, amelyeknél a választásodtól függően ideiglenes buff / nerf lesz a Tech (Mech javítási idő) vagy a Med (Mechwarrior gyógyulási idő) terén, avagy vesztesz / nyersz egy kisebb összeget, vagy pedig valamelyik Mechwarrior ideiglenes buffot / nerfet kap (High Spirit -> olcsóbbak a csatában a speciális képességek, a Low Spirit ennek fordítottja).

Illetve az előtörténetnél beállított adatok a plusz párbeszéd-opción kívül adnak még valami pluszt a történetben?

A történetben szerintem nem.

A válaszható Salvage-t megéri felhúzni vagy az elején nyugodtan mehetek a pénzre?

Nehéz megmondani előre, kb. egálban van a kettő alaphelyzetben. Ha ugyanis pl. egy Medium mech-et sikerül kikukáznod (mindhárom darabja megvan) és scrap-eled, az alapból cirka 300 000 c-bill, plusz néha a salvage-ban akadnak plusszos fegyverek. Szóval a Salvage se rossz. Pláne, hogy kb. csak így tudsz Mech-eket gyűjtögetni. És elég ciki, ha szembe jön egy jó kis Mech, de azért nem tudod megszerezni, mert nincs vagy minimális a Salvage....

Máskor viszont a küldetéseknél vannak secondary vagy plusz feladatok (objectives), amelyek plusz 10-25% prémiumot jelentenek - és néha 2 is akad, ami már kétszer plusz 25% is lehet.... Na, ha sikerül egy ilyen küldit kifogni max.-ra húzott pénzbevételnél, az nagyon sok pénzt fog jelenteni.

De csak a teljesség kedvéért: van egy harmadik opció, hogy ha visszább veszed a pénzt és a salvage-t is, akkor plusz reputációt kapsz, amivel az adott küldetés adó frakcióval fog változni a viszonyod. Ha Friendly vagy, akkor +10% a küldetések összege és -5% az adott frakció boltjaiban a cuccok ára, míg ha Allied vagy, akkor +15% és -10% ugyanez.

Eddig csak egyszer éreztem úgy, hogy jó lett volna két alkatrészt választani (ha már ellőttem a Hunchback lábait), egyébként csak random bedobok valamit. Csak az eladási ár is elég vacak.

Mondom, a Mech-ek miatt éri meg...

Sztorival megéri haladni? Most kellene mennem az Argoért, de egyelőre inkább mellékküldetéseket csinálok.

Egyéni ingerencia kérdése, de szerintem az Argo-t minél előbb célszerű megszerezni. Először is az Argo-t is lehet (és kell) fejleszteni, ami sok pénzbe fog kerülni (és a fejlesztésekkel haladva azoknak is van karbantartási költsége, tehát a havi kiadásokban is jelentkezni fog). Viszont nem mindegy, hogy ha ripityára lövik a Mech-edet, akkor 30 nap alatt pofozzák ki, avagy 11 nap alatt, illetve ha megsérül valami alap Mechwarriorod, akkor 30 napra esik ki, vagy csak 15-re.

Szóval az Argo szerintem legyen prioritás, aztán utána ráérsz szórakozni a mellékküldetésekkel.

Viszont az Argo küldetéshez én ajánlom, hogy legalább 3-4 jól felszerelt Medium Mech-ed legyen, jó közepes Mechwarriorokkal...

Csak újabban rászokott, hogy mikor elvállalom kettőt mutat arra a rendszerre, mire odaérek meg egy marad... Ilyenkor pörgessem az időt és cserélődik vagy utazhatok tovább?

Ha magadtól utazol (a Navigation menüponttal), akkor 30 000 c-bill egy ugrás, míg ha a Contract-oknál rányomsz, akkor a megbízó állja ezt az összeget. Olyan nekem még nem volt, hogy az adott bolygón két küldetést jelzett, az egyiket elfogadtam, megcsináltam, majd a másik erre eltűnt.

+1 Az normális, hogy 5 óra alatt elfogy 16GB RAM? :Y

Nem normális, de valami iszonyú tré a játék programozása... :U

Viszont az Argo küldetéshez én ajánlom, hogy legalább 3-4 jól felszerelt Medium Mech-ed legyen, jó közepes Mechwarriorokkal...

Na akkor ezt még hanyagolom, idáig az előző hsz-ben említett Hunchback volt az egyetlen medium, amivel találkoztam (a tutorialt leszámítva), de az sem standard mech volt: hacsak nem tévedek nagyot hiányzott róla a gépágyú, helyette plusz medium lézerek voltak. Gondolom azon is múlik, hogy szinte csak félkoponyás küldetéseket ad...

Olyan nekem még nem volt, hogy az adott bolygón két küldetést jelzett, az egyiket elfogadtam, megcsináltam, majd a másik erre eltűnt.

Nekem tegnap háromszor is elsütötte. Két küldetést jelzett, elfogadtam, odarepültem és mire végeztem már két másik volt ott... Amihez megint mehettem egy másik rendszerbe. Annyira most még nem gond, 4-5 hónapra elég a keret.

Nem normális, de valami iszonyú tré a játék programozása... :U

Akkor ezek szerint nem nálam van a hiba... Mondjuk kicsit szíven ütött, mert pont a küldetés végén fagyott ki miatta a játék és nem volt mentésem, csak a harc elejéről.
    Annyiból egyébként érdekes, hogy másodjára is ugyanazt a salvage-t kaptam a pálya végén, pedig ott volt választék.

Új hozzászólás Aktív témák