Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Ennél már csak a Charger lett volna értelmetlenebb
Még küldetésben poén is lenne: 2-3 ilyen izé, ami szorgosan sensor lockol a hátul elhelyezett LRM-carriereknek, esetleg tornyoknak is. Egyébként is gondolkoztam már rajta, hogy jó lenne, ha beraknának egy-két egyszeri küldetést, ahol nem csak annyi a feladat, hogy ölj meg mindenkit random mapon, hanem fix map és kis narratíva.
Én nem álltam neki közelharci Mech-et összehozni, de especiel egy Banshee erre tökéletes
Igen, de abban is jobb a 3M. Kettővel több rajta a support hardpoint. Viszont a fene tudja, én a Grasshoppert használom "közelharcra", de azt is flamerekkel, hogy ha valami naggyal találkozok legyen időm farigcsálni a többivel. Csak már gondolkozok rajta, hogy van-e még értelme, mert egy kör alatt egy mechet úgyis kiszedek. Viszont ha az elején ugrok be a tömegbe Vigilance ide vagy oda elkopik hamar.
A 3E eladni jó.
Én a mechek jó háromnegyedével így vagyok
Dragont vagy Quickdrawt az életben nem használnék. Mondjuk sokfélét most sem használtam a heavyk közül, mert mire össze tudtam volna rakni egy Thunderboltot vagy Jagert volt két Orionom.Tegnap sikerült találkoznom még egy Highlanderrel (vagyis rögtön kettővel is), szóval megvan az első assault mechem. Ennek örömére el is foglaltam a Smithont...
Vicces volt, bár azért Glitch beszedett két fejlövést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Óra topik
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Dragont vagy Quickdrawt az életben nem használnék. Mondjuk sokfélét most sem használtam a heavyk közül, mert mire össze tudtam volna rakni egy Thunderboltot vagy Jagert volt két Orionom.