Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ry0K3N: Én már azt nagy lépésnek tartom hogy kaptunk egy értékelhető battetech játékot vagy 20 év után.
Telhetettlen vagyok, nincs mese...
Shadowguard: A főhős besprintel előre Vigilance-ben (vagy begyalogol, távolságtól függ), hogy minél több ellenfelet lássak vele, aztán utána ha nem muszáj nem is mozog, csak minden körben kivégez egy ellenfelet.
Ez szép és jó, de ez a taktika az Assaultok előtt hogy működött?

Egyébként ha valami OP a játékban, az a Bulwark...
Hiába, 70 rakétányi LRM (2xLRM20+2xLRM15), 7 csomag ammo és pár heat sink mellé nem sok armor fér fel még a Highlanderre sem.
Én javaslom próbáld ki egyszer azt, hogy 4x LRM-15 (ha mind +1 vagy +2 dmg-s, akkor sebzésben sem gáz), 7 tonna lőszer, TTS +1 vagy +2 Acc (Missile), HS és armor. A TTS főleg akkor hasznos, ha light vagy medium Mech-ek előfordulnak.
Egyébként innen hány sztoriküldetés van még hátra? Már csipogott nekem, hogy két csapat kell, de meglesem mire megyek eggyel, nincs kedvem pilótákat szintezni. A biztonság kedvéért azért pár mechet felszerelek tartaléknak.
Ez a végjáték. Ha rendesen felszerelt Mech-jeid vannak, szvsz ugyanazzal a csapattal végig lehet küldeni.
PitLee: Ahogy Shadowguard is írja az LRM mindig lemarad és csak annyit mozog, hogy ideális távon legyen, elől a "keménymag" spotol neki.
Én most megnéztem 450m-el, alakul, így már van némi esély, hogy 270 méterre megközelítsem az ellenfelet.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mobil flották
- PlayStation 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Háztartási gépek
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Spórolós topik
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Nem lesz erotikus ChatGPT
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390 2in1 360 fokban kinyitható 13,3" FHD IPS touch, 8650u, 16GB RAM, jó akku.
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- HP ZBook Firefly G9 - 14" hibás kijelző, i7 1255U, 16GB RAM, Nvidia T550 4GB VGA, hiányos bill.
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest