Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz
Rankerz
üzenetére
én fölvetettem egy ötletet a hivatalos fórumon a loot rendszerrel kapcsolatban.
amire gondoltam, az, hogy a teljesített pve mapok után, ha olyan upgrade lapot kapunk ami már megvan, azt ne arannyá alakítsa a rendszer hanem tokenné.egy C lap III. upja:
(Honor Tokens: 5, Victory Tokens: 18, Battle Tokens: 70)
az ehhez szükséges tokeneket, random mapról vagy pvp ről lehet beszerezni.de az én javaslatom szerint ha egy olyan C 3. up-ot kapunk ami már megvan az nem pár száz arannyá lesz alakítva hanem annyi tokenné amit az a lap ér. (Honor Tokens: 5, Victory Tokens: 18, Battle Tokens: 70)
és így meg van oldva a random szórás problémája, ( vmelyik upot mindig egy másikat meg egyszer sem oszt), és nem kell random mapot sem farmolni egy-egy értékesebb up-ért.
a javaslat itt van. de ahogy elnézem nem igen értik mit akarok, (talán azért mert google translate-el írtam a bejegyzést
) tehát ha van köztetek vki aki jól beszél angolul és támogatja a javaslatot, az dobhatna egy magyarázatot az általam írt szöveghez. meg persze az up-ok is mehetnek, így talán felfigyelnek rá

Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Hardcore café
- Beperelte a Motorola a fél közösségi médiát
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- Új M5 MacBook Pro, 14", 10/10 mag, 32GB RAM, 1TB SSD, Silver - 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) tehát ha van köztetek vki aki jól beszél angolul és támogatja a javaslatot, az dobhatna egy magyarázatot az általam írt szöveghez. meg persze az up-ok is mehetnek, így talán felfigyelnek rá