Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Skylords Reborn (BattleForge) (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:29:17

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22651) gergomester válasza Gyuri27 (#22650) üzenetére


gergomester
tag

miért kéne az oink? szerintem elég egy kis mikro és simán a közelébe érsz a maulerekkel, meg amúgyis ha ő támad akk lőtávolban kell h legyen a wellel szemben, így simán az arcába hívod a maulert és ekkor már teljesen felesleges az oink! simán vitába szálhatsz velem ismét..., de hiába is teszed, m ez egy kipróbált és sikeres taktika a magek kivédésére nateval...! a nethernek meg nagyobb az ujratöltődési ideje, szal mire újra netherezne addigra már csak a maulereimmel eggyüt távozhatna :K

(#22652) Gyuri27 válasza gergomester (#22651) üzenetére


Gyuri27
félisten

Miért vitatkoznék? Mást állítok. Jelen esetben amit tapasztaltam.

Ha te mikrózol mikrózik ő is. Ráadásul a mage ugye területre knockol. Szóval neki jóval kevesebb mikró kell mint a maulereknek.

Egyébként a flamét és a személyeskedést te is befejezheted. Nálad is és volgánál is látszik, hogy csak nekem tudtok írni. Ő írhatott volna onsetnek. Hiszen onset kb azt írta le amit én. Kétszer is.
Te is reagálhattál volna csirkének is. Mégis engem tiszteltél meg. Pedig csirke is azt írta amit én.
Idézem: "igazából az a pure shadow legerősebb kombója, pure nature sok esetben nem tud vele mit kezdeni"
Te pedig az oink okán flamet csinálsz.
Remélem volga a te helyesírási hibáidat is kijaviíja. Úgy lenne korrekt.

Két dolgot vegyünk tudomásul.
Egy: ez egy szakmai topik (valamint mindenki leírhatja a véleményét, tapasztalatát).
Másrészt: Jön csirke. Kb azt mondja mint én. Te pedig kioktatóan, lekezelően írsz (ami szerintem flame) nekem és csak nekem.
Maradjunk annyiban ha csirke szerint is ez a shadow insta t2 legerősebb kombója nature ellen. Akkor csak lehet benne valami. Az is érdekes, hogy még csirke is azt állítja nehéz megfogni. Talán ezen is lehet picit mélázni.
Nyilván lehet fogni a mage rusht hiszen nem instant win. Kérdés, hogy az esetek többségében a shadow vagy a nature jön ki belőle győztesen. Szerintem döntő többségében a mage rush ül.

[ Szerkesztve ]

Amd - Radeon - Ryzen

(#22653) gergomester válasza Gyuri27 (#22652) üzenetére


gergomester
tag

1: nm is neked írtam hanem csirkének!!
2: te kötsz bele abba amit írtam csirkének!!
3: igazán nm tehetek róla h bármit írok akk te tuti h teljesen máshogy látod és senkinek nm vagy hajlandó hinni!!
4: nm személyeskedtem, hanem leírtam a véleményem!! és még egyszer elugatom h nm neked...!!!!
5: eddig semmi bajom nm volt veled, de egyszerűen vannak olyan emberek akik ha megszólalnak akk legszívesebben felkötnéd 1fára aztán még az erdőt is rágyújtanád!! nm tehetek róla h bassza a csőrömet, h bármit írok te bele kötsz!!!
6: ha nm hiszel nekem akk menj fel youtubra és nézdmeg derribesity videóit amik között kérlek szépen olyan is van ahol 2mauler van 4mage ellen...!! ez mellet szerintem a 3mauler vs 3mage nm kivitelezhetettlen!! csak ehez már egy kis ész is kéne.....

(#22654) Gyuri27 válasza gergomester (#22653) üzenetére


Gyuri27
félisten

Megint személyeskedsz.
Másrészt miért ne láthatnám máshogy?
A múltkori vitánknál is ha jól emlékszem Peti kb egy véleményen volt velem. Akkor is kötötted az ebet a karóhoz. Érdemes lenne picit mélázni ezen is. Meg a mostanin is.
Senki nem mondta, hogy mauler teljesen hasztalan. Annyit írtam, hogy kell mellé cc szerintem.
Az, hogy derribesty mit csinál az egy dolog. Majd ha lesz saját vidi szólj. Megnézem, hogyan fogod a mage rusht.
Mert nekem nehezen megy. De mint láttuk tőlem jobb játékosnak is nehezen megy. persze lehetsz te nagy ász aki az eszét is használja és simán fogod a mage rusht. Igaz te egy sima nc-l is fogod a bandit lancert.

Amd - Radeon - Ryzen

(#22655) gergomester válasza Gyuri27 (#22654) üzenetére


gergomester
tag

figyi! nm hiszem h nagy ász vagyok, sőt lenne még hova fejlődni, de van kettőnk között egy óriási külömbség! még pedig az h ha nekem nm megy vmi akk az nm jelenti számomra azt h az lehetetten!! a videóbol pedig miért kéne saját vidi?? ha annyira nm hiszel se nekem se senkinek akk próbáld ki!! de szinte biztos vagyok benne h ilyet élesben, tételezzük fel h mondjuk 1rankeden sem próbáltál még ki! és a poén az h tapasztalat nélkül simán belemész olyan eszmefuttatásokba amit én nm igazán értek..! egyébként csak h megnyugodjon a kis lelked, igazad volt neked és petinek amikor azt állítottátok h az nc-t leverheti a lancered, de akk is azt kell mondjam h megoldható az ellenkező eredmény is!

(#22656) Gyuri27 válasza gergomester (#22655) üzenetére


Gyuri27
félisten

Naturéval kapcsolatban soha nem mondtam azt, hogy lehetetlen. Azt mondtam, hogy átlag játékosnak nehéz vagy nagyon nehéz.
Bemondásra ritkán hiszek el dolgokat. Főleg akkor ha olyan is azt mondja amit én aki jóval jobb játékos.
Saját rep meg azért kellene, hogy lássam egy hozzám közelebb álló játékos mit csinál.
Nézhetjük napestig stoxx, begingguy repjeit. Mert amit ők megcsinálnak az te vagy csirke vagy én nem csinálunk meg. Hiszen ők nagyon jó játékosok. Megmerem kockáztatni zsenik.
Nem kevés ideig játszottam pure naturéval. Hidd el a mauler dolgot is próbáltam. Kevésbé jó játékos ellen be is ütöttem. Viszont ez nem jelenti azt, hogy ez 100%-ig müködik és egyszerű. Amúgy nyilván csirke is csak beszél a levegőbe. Ő se próbálta még a mage rusht elégszer megfogni. Meg multkor Peti is csak tippelt mikor nem veled volt egy véleményen. Neked ez nem fura? Ha valaki nem ért veled egyet az biztos, hogy nem próbálta vagy hülye.

A lelkemnek nem kell megnyugodnia. Tudtam, hogy igazunk van.
Persze ahogyan mondod mindent meg lehet oldani. Láttam stoxx nem egy videóját, mikor som, ep, do nélkül játszott (volt egy ilyen korszaka, mikor azt állitották, hogy csak ezekkel a láma lapokkal tud játszani). Viszont az, hogy ő megoldotta semmit nem jelent. Mert rajta kivül egy embert ismertem aki som, ep, do nélkül tolta.

[ Szerkesztve ]

Amd - Radeon - Ryzen

(#22657) gergomester válasza Gyuri27 (#22656) üzenetére


gergomester
tag

rendben! akk próbáljunk ki vmi mást! pedig az is működik amit mondtam, tehát a 3mauler vs 3mage! de ha neked ez necces akk mit szólsz ehez: 3mage+nether vs 2mauler vs oink?? ez is lehetettlen próbálkozás?? amúgy meg eddig még csak te cáfoltad a mauleres ötletemet... szal ne gyere csirkével meg onsettel, m eggyik sem mondta h nincs igazam...!!! az a srác pedig valóban igen OP :DDD és épp ezért nm is belőle indultam ki! amit leírtam az nm lehetettlen de csak még nm is nehéz! csak ahogy a múltkor nekem úgy most neked esik nehezedre beismerni h igazam van... :K

(#22658) Gyuri27 válasza gergomester (#22657) üzenetére


Gyuri27
félisten

Csirke fel sem hozta a maulert, vagy nincs bent neki. Vagy neki sem kézenfekvő a dolog.
Onset nem tudom, hogy jön ide.
A 2 mauler + oink vagy paralisis már jobban müködik.
Nem esik nehezemre beismerni ha tévedek.

Amd - Radeon - Ryzen

(#22659) gergomester válasza Gyuri27 (#22658) üzenetére


gergomester
tag

én felhoztam ezt mint egy igen jól kivitelezhető megoldást! utána te belekötsz és mellé még azt is állítod h csirke is ezt mondta meg azt mondta...! nekem ez bassza csőrömet!! de mind1 m a felét nm érted...

(#22660) Volgafan válasza OnSeT (#22645) üzenetére


Volgafan
senior tag

Akkor neked is javaslom a másik videóját csirkének.....persze lelövi ep-t de ha már 1-et beleszív a wellbe,már megérte lehívni....nox+25 a képessége már bukó....igen phaseval lett volna esélye...javaslom lesegesd csirke vidijeit,repjeit és meglásd insta t2 mire képes...

Nem eshet örökké!!!by Eric Drawen amugy mindenki Lolka-Bolka IGN:Gyuriba

(#22661) OnSeT válasza Volgafan (#22660) üzenetére


OnSeT
őstag

Én meg azt mondom nem mindegy ki az ellen. ^^

(#22662) Volgafan válasza OnSeT (#22661) üzenetére


Volgafan
senior tag

[link]

tanulmányozásra...hogy mit tud nature ellen lehozni t2-n,míg él az amazon....Powermachine sztem nem rossz ellennek...Gyurika:tanulgass kicsit!!!

Nem eshet örökké!!!by Eric Drawen amugy mindenki Lolka-Bolka IGN:Gyuriba

(#22663) Gyuri27 válasza gergomester (#22659) üzenetére


Gyuri27
félisten

Lol. Szövegértelmezés. Csirke azt mondta, hogy shadow egyik legerősebb támadása és naturéval nehéz fogni.
Olvass vissza nyugodtan. Valóban hivatkoztam rá. De vele kapcsán maulerről nem esett szó.
Szóval a csöröddel azt csinálsz amit akarsz. Olvass figyelmesebben.

Volga: láttam ezt a meccset. Az ember értelmi képességei nálam ott megbukott, hogy nem jött rá arra az egyszerű tényre, hogy beast tipusú egységet nem hívunk le amazon ellen.
Egyébként nem más repjeivel kell menőzni. Mert stoxx repjeivel én is menőzhetnék.
Szivesen látnék tőled is néhány top200-s meccset.

[ Szerkesztve ]

Amd - Radeon - Ryzen

(#22669) radi8tor


radi8tor
MODERÁTOR

Személyeskedést MOST kérem abbahagyni. A következő már pihenőre fog menni.

⭐ Stella

(#22671) LoLHunCsirke


LoLHunCsirke
tag

na most jöjjön pár 2v2s meccs, igaz egyszer ezt már feltöltöttem mint replay, de azokat én se szeretem letöltögetni sokszor ^^ VYBA+Rakosnicek ellen mentünk shooterel, ahhoz képest h VYBA emperor nem sok vizet zavartak a firedancerei, igazából dupla 1v1 ment a pályán és mindketten hoztuk a magunkét, de amúgy tényleg nem értem minek ilyen map úgymond 2v2 re.. na mind nézzétek [link] (youtube link) holnap még rakok fel ilyeket, most shooterel bentvagyunk a top10 be :U

TinkeringAboutYou!

(#22672) Cr4Zy


Cr4Zy
tag

Csirke, Gyuriba, Gergomester, illetve Onset, a 3v3 versenyben a vesztes ág első fordulóját ezen a héten kell lejátszani. Hát sok szerencsét kívánok nektek a drakonz-maranv-matmicback trió ellen!

Én a csapatommal (mellettem flameworkz, streetkings és csereként iboogey) a 3. fordulóba jutottam, de a meccseink olyan szánalmasak voltak megint, mint az első fordulóban... Most a mi ellenfelünk lesz a hirooo-cdkillroy-radicalx trió, szóval fel kell kötnünk a gatyánkat ellenük... Viszont, ahogy észrevettem, ha túl tudjuk élni ellenük a t1-t2-őt, akkor még arra is van esélyünk, hogy elverjük őket. Csak ehhez tényleg az kell, hogy valahogyan vészeljük át a kritikus első 10-15 percet...

[ Szerkesztve ]

IGN: TBPeti

(#22673) LoLHunCsirke válasza Cr4Zy (#22672) üzenetére


LoLHunCsirke
tag

Egy másik 2v2s vidi: [link] (youtube link) lehet 3v3 ba is alkalmazni kéne a DO buffolását, breeding mellől érkező főnixeket, csak az a gond h shooterel vagyok legjobban összeszokva, szóval nem sok esélyt látok a bennmaradásra :/
amúgy nemtudod hogy ők milyen orbkiosztásban tolják?

TinkeringAboutYou!

(#22674) Cr4Zy válasza LoLHunCsirke (#22673) üzenetére


Cr4Zy
tag

Még nem láttam egyik replayt sem az ellenfeletektől, viszont ahogy őket ismerem, drakonz pure fire, maranv stonekin frost kezdővel és matmicback shadow kezdővel játszik (1v1-ben lostozik, de itt lehet h pure shadow-val van a csapat kedvéért). A nature kezdőt elvetném náluk, mert a legjobb nat t1-es a csapatukban drakonz, s a másik 2-nek meg fogalma sincs a fire kezdőről... De többet megtudsz, ha a versenykiírásnál leírt replayeket tartalmazó oldalról letöltöd és megnézed.
Shootert még hozzáadhatjuk a csapatotokhoz, ha gondoljátok, mások (köztük a mi csapatunk) is adtak hozzá cserét a versenyhez.

A videóhoz csak 3 dolgot tudok hozzáfűzni:
- eljöttek 2v2-re egy normális L-counter nélkül (frost és fire kezdővel, pedig ezekbe tartozik a 2 legerősebb t1-es L-counter: a lightblade meg a firesworn is), meg is érdemlik h kikaptak
- lol,még mindig vigil? :W az elmúlt időszakban a nerfje miatt szinte senki nem használta, ezért ez a meglepetés erejével ért fel, s végül ez meg is hozta a gyümölcsét, ügyes húzás volt!
- még mindig nem vagyok kibékülve az instant t2-vel, de azt meg kell hagyni, hogy ebben profik vagytok. Kevesen tudják megcsinálni azt, hogy az instant t2-ből előnyt kovácsoljanak.

IGN: TBPeti

(#22675) fantom922


fantom922
aktív tag

Szevasztok!

Vissza szeretnék térni, de nem tudom, hogy laggmentes e a játék. Valaki adjon infót légyszi. Látom Csirke már az etalon xD ...persze csak viccelek.

A lényeg, hogy ez a játék visszavonz engem, nem találtam ehhez foghatót azóta sem stratégiában.

Holnap este tutira feljövök megnézni mi a helyzet a játékban. Aztán majd lehet keresni :)

Addig is üdv minden ismerősnek innen is.

Most megyek dolgozni :/

„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság. És látá az erényt az ő alakjában.” IGN: Ovobacsi

(#22676) OnSeT válasza fantom922 (#22675) üzenetére


OnSeT
őstag

Üdv újra itt. Jó hogy visszatérsz, legalább lesz kivel tolni a pve speedrunokat. :D
Bár még pár hétig csak hétvégente leszek...
Fél 9-kor indulsz melóba?? Jó világ ... ;]

(#22677) OnSeT válasza Cr4Zy (#22674) üzenetére


OnSeT
őstag

Egyszer már megvétózták a csapatbővítést... de az azért fura hogy azóta szinte minden más csapat vehetett fel plusz embert... néhány még többet is :U

Megköszönnénk ha közben tudnál járni Shooter felvételében. ;)

Jah és thx a tippet Siege of Hope-hoz, megvan a top idő. :D

(#22678) Cr4Zy válasza OnSeT (#22677) üzenetére


Cr4Zy
tag

Szívesen, máskor is adok tippeket, sőt, 4-személyes pályákon ha speedrunt toltok, akkor szívesen csatlakoznék! Úgyis már kevesebb, mint 11 milla kell a max. ranghoz, az meg 4 első helyből meg 1 másodikból meg is van, ami közel sem lehetetlen (nyár elején, amikor rengeteget kockultam és játszottam speedrunt, 20-30 millát is összeszedtem csak 4-személyes mapokból, Pritstift és thedawn pedig 40 milla fölött szereztek egy hónap alatt).

A versenyben a csapatbővítést azért vétózták meg (mint utólag kiderült), mert az utolsó pillanatban szóltatok nekik, s az ellenfél csapatnak nem tetszett, hogy top 20-as játékost akartatok adni a csapathoz... De akkor ezt vedd elintézettnek, még ma hozzáadom shootert.

IGN: TBPeti

(#22679) fantom922 válasza OnSeT (#22676) üzenetére


fantom922
aktív tag

Áh dehogy, munkából írtam. Éppen volt 1 percem :) aztán arra a napra nem is volt több szabad.

Tegnap mégis fel tudtam jönni egy kicsit és csak nagyon ritkán laggolt, szerintem nem is lagg volt inkább a 2v2 valamelyik tagjának internetkapcsolata okozhatta. Persze 1000 év kihagyás után 2v2-tam és kezdőket meg noob-okat kaptam. Elég uncsi volt ;] 2-t lenyomtam 2v1-ben :) Ezt nem lehet elfelejteni...

Ma többet tudok lenni, majd nézem ki online az ismerősök közül.

Egyébként mi ez a csapatos dolog amiről beszéltetek? A másik, hogy játék közben majd mondjátok, hogy melyik lapot ne használjam inkább nerf miatt, ha volt egyáltalán...

Ja PvE-be szívesen megyek bárkivel és PvP-be is persze... :)

„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság. És látá az erényt az ő alakjában.” IGN: Ovobacsi

(#22680) LoLHunCsirke válasza fantom922 (#22679) üzenetére


LoLHunCsirke
tag

Üdv újra itt :)) , a lost kapott nem kevés nerfet míg nemvoltál(trick,grigori,reaver,vigil), majd holnap tolhatnánk párat ;]

Peti: pedig elég elől vannak, nem értem miért nem használtak lightbladet, lehet firesworn az volt csak t2n feleslegesnek tartotta lehívni(egyébként ez a páros bent van top 20ba). Amúgy csodálom hogy szinte csak mi toljuk lost+pure nat párossal, ezt az instant t2 húzogatást meg már nagyon rég elkezdtük shooterel, szóval van rutin.. igazából ha közép monumentes map van mi azon csak nyerni tudunk :P

TinkeringAboutYou!

(#22681) fantom922 válasza LoLHunCsirke (#22680) üzenetére


fantom922
aktív tag

Cső! :) Ma elég sokat leszek fent, úgyhogy állok elébe. De csak kíméletesen bele kell szoknom megint :D

Örülök a lost nerfnek, legalább ha kiszivatok valakit nem fogja az op lost-ra :) Bár tegnap abban a 2v1-be amibe nyertem a lost még mindig erősnek tűnt xD

Szóval bárkivel bármit szívesen.

Shooterral tolod? Elég uncsi meccseitek lehetnek, always win xD

Na, ma leszek!

Csirke látom új IGN-ed van, majd felveszlek... bár esélyem sincs, hogy megjegyezzem :DDD

Ui.: Ja látom megvan a régi is...

[ Szerkesztve ]

„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság. És látá az erényt az ő alakjában.” IGN: Ovobacsi

(#22682) Gyuri27 válasza fantom922 (#22681) üzenetére


Gyuri27
félisten

Nerfelték és nem tönkre vágták. Szóval használható maradt a lost.

Amd - Radeon - Ryzen

(#22683) LoLHunCsirke


LoLHunCsirke
tag

Bubbalo elleni 1v1 rankedem repje: [link]

TinkeringAboutYou!

(#22684) Cr4Zy válasza LoLHunCsirke (#22683) üzenetére


Cr4Zy
tag

Hát én egy flameworkz elleni meccset osztok meg (végre sikerült rankeden is elvernem), bár a játék maga nem olyan, amit egy top2-nek illene játszani (elég szar volt ehhez képest). Itt a link

IGN: TBPeti

(#22685) Gyuri27 válasza Cr4Zy (#22684) üzenetére


Gyuri27
félisten

Szép t1 fight volt mindkettő. :K

Amd - Radeon - Ryzen

(#22686) LoLHunCsirke


LoLHunCsirke
tag

shooterel végre meglett a top3. hely 2v2 rankeden :DD Matos+LineQ elleni meccs, amivel bedobott 3. helyre ( amúgy ők most az elsők) rep: [link]

TinkeringAboutYou!

(#22687) Cr4Zy válasza LoLHunCsirke (#22686) üzenetére


Cr4Zy
tag

Most nincs időm megnézni a meccseteket, később szakítok rá időt. De most jutott eszembe, hogy ti sem játszottátok még le a 3v3 versenyben a meccseteket.
Drakonznak és a csapatának holnap délután 6-7 óra körül lenne jó. Remélem ti is online tudtok lenni akkor (ő Gyuribának meg Gergőmesternek küldött pm-et tudtommal, de egyikőjüket sem láttam manapság online). Hajrá!

IGN: TBPeti

(#22688) OnSeT válasza Cr4Zy (#22687) üzenetére


OnSeT
őstag

Akkor én már tuti nem leszek online.

(#22689) gergomester válasza Cr4Zy (#22687) üzenetére


gergomester
tag

én nm kaptam pm-et senkitől :F
csirke, nektek meg grat :R

(#22690) OnSeT válasza gergomester (#22689) üzenetére


OnSeT
őstag

sztem kinti fórumon irt nektek, nem ingame

(#22691) Gyuri27


Gyuri27
félisten

Nekem lehalt a szerver.
Másnál megy?

Amd - Radeon - Ryzen

(#22692) LoLHunCsirke válasza Gyuri27 (#22691) üzenetére


LoLHunCsirke
tag

Nálam se megy :/

TinkeringAboutYou!

(#22693) OnSeT


OnSeT
őstag

Na mi hír a meccsekről? Élménybeszámolót kérek, lenyomtátok? :D

Peti Nektek is volt meccsetek a hétre, vagy ti most pihenősök vagytok?

Ovobacsi Erről van szó: [link]ˇˇ

(#22694) LoLHunCsirke válasza OnSeT (#22693) üzenetére


LoLHunCsirke
tag

Shooterhez jött vendég, szóval lekellet lépnie.. egyedül gergovel voltunk fenn.. gondolom így kiestünk elvileg.. :F
kicsit más: most azon gondolkozom hogy a curse well leszedi-e az Amii ritualozott wellt?? csak azért mert ma lett meg az u3 cursen :D

[ Szerkesztve ]

TinkeringAboutYou!

(#22695) Cr4Zy válasza OnSeT (#22693) üzenetére


Cr4Zy
tag

Még van egy hetünk, de tegnapra volt megbeszélve. Ehhez képest Flameworkz nem jelent meg, és az EA által üzemeltetett fórumon kiírta h számára vége a versenynek... Szóval ezen a héten fogunk játszani, de már csak iBooGeY-val (= ExquiSiiT = AnonymousPI).

IGN: TBPeti

(#22696) fantom922 válasza LoLHunCsirke (#22694) üzenetére


fantom922
aktív tag

Miért van ilyen spell? :DDD

Nem igaz, hogy minden hülye itt tele offolja az oldalt... gondolhatjátok.

Erre csak annyit mondok, hogy SORRY

...de valaki leírhatná egyszer az új lapokat :K

„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság. És látá az erényt az ő alakjában.” IGN: Ovobacsi

(#22697) Cr4Zy válasza fantom922 (#22696) üzenetére


Cr4Zy
tag

Nem volt elég az a 9 ingame mail, amit az elmúlt 1 teljes év változásairól írtam?! :DDD :W

Az új lapokat pedig Onset oldalán megtalálod (ezen belül is itt: direkt link az amii - azaz az utóbbi bő 2 évben kijött - lapokhoz).

Csirke: Igen, a curse well leszedi a welleket, bármilyen bp-vel vannak azok védve (én speciel hasonló esetekben a shield building animációját szeretem, amikor már a well le van ütve alóla, de a pajzs megint újrajön) :D

U.i.: a 3v3 versennyel kapcsolatban: freewint még nem adtak senkinek, ha meg tudtok beszélni egy időpontot drakonzékkal, akkor még szerintem lejátszhatjátok.

IGN: TBPeti

(#22698) Volgafan válasza LoLHunCsirke (#22694) üzenetére


Volgafan
senior tag

Mi lett volna,ha rámírsz?Mi köze Shooternek a versenyhez?:D

Nem eshet örökké!!!by Eric Drawen amugy mindenki Lolka-Bolka IGN:Gyuriba

(#22699) Cr4Zy válasza Volgafan (#22698) üzenetére


Cr4Zy
tag

Shooter "véletlenül" hozzá lett adva a csapatotokhoz csereként, csak hogy szükség esetén meglegyetek, illetve mert Csirke kérte. Emellett meg Gergő keresett téged tegnap többször is, csak egyszer hirtelen eltűntél. Így aztán csak ketten voltak online. Emellett meg drakonz neked küldött üzenetet (beszéltem vele, s Gergőnek azért nem küldött már, mert korábban említettem neki, hogy ő csak ritkán jár fel a rablás óta), szóval neked kellett volna már napokkal ezelőtt tájékoztatnod a csapatodat, hogy az ellenfélnek mikor jó...

IGN: TBPeti

(#22700) Cr4Zy


Cr4Zy
tag

Sry a duplapost miatt, de most olvastam a másik fórumon. Holnap még van időtök lejátszani a 3v3 versenyből a meccseket, de ha nem lesztek online, akkor freewin-t kap az ellenfeletek.

IGN: TBPeti

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Skylords Reborn (BattleForge) (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.