- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- RIOS Gépház: Új formázási lehetőség a fórumon: spoiler tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bati0501
őstag
válasz
bognar110 #33243 üzenetére
Milyen neted van,h ennyire folyamatosan folyik a játék?
Jó lenne nekem is ilyen net,mivel nekem legtöbbször 200 felett van a pingem.És ez az új 25 megás upc-s net,de érzésre nem sok minden változott az ez előtti,szintén upc-s,15 megás nethez képest.Az 50 megás azért már csak jó lenne,és az a + 1200Ft nem is sok,csak nem tom,h hozzánk be lehet-e kötni.
Az meg kihagytam,h
ektek mennyire "darabos" a játék?Mekkora általában a pingetek?És ha még azt is megmondjátok,h milyen nettek,akkor ezer köszönet!
-
nandor90
csendes tag
válasz
bognar110 #33021 üzenetére
Elopni? Hogy tudja vki. elopni az EA-s accountod? Max. ha oda adod de ki ad oda ilyent vkinek? Ingyenes online okes. de ilyen nem.
Tobi: Miert is? bfhu-ra ugyse tud felmenni. PBBANS+GGC Stream. GGC Streamnel meg latom hogy a meglevo bannolt csalot mar kirugta a szerver es ezt listaza. Van meg par magyar a listan. Ott mar egyszeru a dolog kiirja ki altal lett vki. bannolva stb. Sok szerveren mint a cBc ott is GGC Stream fut. De sokkan inkabb a PBBANS-ra hivatkoznak.
Killer095: Mar megbocsas miert kellene vki. hogy higyjen neked, ismer vki. szemelyesen aki volt mar nalad? Igen/nem Meg nemhinnem hogy 1v1 csak ugy osszejonne. A warszerverunkon is GGC Stream megy. Olyan szervere ahol meg nincs stream kizart hogy jatszani fogok vkivel 1v1-t.
-
-
ciry
őstag
válasz
bognar110 #29753 üzenetére
Akkor hajrá.
Van jó pár liga, csak figyeljetek oda a szabályokra és hogy pb guidok jók legyenek(ellenfélét is nézzétek!).Hamar lebannolnak embereket innenKözben jóváírták a győzelmemet, Nándi meg én is benne vagyunk a negyeddöntőben
Tök külön ágon vagyunk, döntőben találkozhatnánk csak. -
gergo0328
senior tag
-
eugabesz
őstag
-
lala42
őstag
válasz
bognar110 #20110 üzenetére
Vagy beregisztrálsz veteránként, vagy azt az exluzív verziót vetted meg, amibe már eleve benne van. ( gyüjtői vagy mi a fene kiadás.)
[veterán link] -
Źşë'
addikt
válasz
bognar110 #19929 üzenetére
frankó lett a vidi, a zene tetszik, de sztem egy zúzósabb kellet volna rá
(#19943) Joe-T azt a fejlesztők b*szták el de rendesen, ahogy pl laguna alta mapot is, mikor minden pont az ellené, a bázis bejárata könnyen támadható, onnan kijutni: lehetetlen!
am az UH-1 tényleg csapat szállító, a gatlingok is szvsz azért lehetnek rajta h a szárazföldi rakétásokat leszedje ill, ellenséges helikoptereket megsemmisítse vele a fedélzetén levő "személyzet"
-
r-chee
őstag
válasz
bognar110 #18278 üzenetére
IP: vps228.nlg.hu
Port: 9987
Jelszó: nincs
Becenév: lehetőleg game nick-ed add megAztán csatlakozás után a PH! USER alatt találhatod meg a szobáinkat, I-es és II-es szeró szerint lebontva. Ha egyesen játszol, nyilván az ahhoz tartozóhoz lépsz be. Ha nincs hely egy szerón sem, a PH! Admin szobában kérhetsz szabad helyet.
-
gabipaci
őstag
válasz
bognar110 #17835 üzenetére
Másra én sem tudok gondolni. Ha egyszer elfogadta, akkor már sehogyan nem tudod kettéválasztani. Eladni is csak emailfiókkal együtt tudod, mivel simán kérsz egy elfelejtett jelszó opciót, és annyi.
Az email címed nem okés szerintem sem.
Semmi egyéb ötletem nincs.esetleg a redeem code opciót nyomod, de azt meg nem kell. Login és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gaming notebook topik
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen routert?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -60% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest