- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
keIdor #15442 üzenetére
Igen..ez még megérhet egy misét. Bár WD Raptor a játék vinyóm. A BC2 is is innen fut. Szerintem egy Raptor és egy SSD között nem lehet nagy különbség egy játék aspektusából, főleg ha lag probléma van. Hogy látod?
SSD max. a betöltési időt fogja rövidíteni, bár ez csak az én elméletem. -
L4D1K
őstag
Üdv
. Jaja le kéne jelszavazni, így tényleg csak a mi "kis" közösségünk játszhatna. Azért nem volt annyira vészes, csak elég gáz végignézni hogy az ember akire rá spawnolsz, nem más mint egy free frag gyár a mögötte guggoló recon nek(kill cam alatt 4 srácot késelt le, míg a "csapattárs" recon vígan lődözött a távolba...az más kérdés hogy a motion sensor -ról sztem azt se tudják hogy eszik e vagy isszák..
)
-
SzlobiG
félisten
Jah ott kiestünk a mapról mer eltalált egy rakéta az meg ellöki a helit azt pont a szélén voltunk.
Amúgy meg direkt lassan irányítottam hogy el is találjatok valamit a forgótárasokkal, de egy pillanatalatt leszedtek, ha gyorsan megyek vele akkor meg kb semmit nem lehet vele eltalálni. Nemtudom miért nem apacheokat raktak arra a mapra azok még érnének is vmit.
L4dik: Voltam ma én is a másik magyar szerveren és sajna elő is jött a magyar kultúra pár tagnál.
-
-
SzlobiG
félisten
-
Nem rossz ötlet ez sem, de sajnos nem ismerem mind az x ezer ph felhasználó nick nevét.
Pedig kis örömmel töltene el ha látnám, hogy van valaki aki magyar, és ráadásul ph-s.
Mert jól tudnék végre káromkodni.
A többieket hiába ócsároltam, mert akárhogy írtam, hogy "faggot", meg "asshole" mindíg moderált.
Hiába írtam 3-4 g vel, vagy tettem pontokat a betük közé, egyszerűen nem enged csúnyán beszélni.
Magyarul meg lehet, de azt nem értik.
-
BalaNce87
addikt
Azt gondoltam hogy nem hosszú, manapság egy sinlge ne több 5-6 óránál, bár legalább van single igaz engem az kevésbé érdekel, általába olyan játék ami multira épül annak nem vmi jó a single-je, bár erről jókat írnak.
r-chee: És az miért durva hogy megveszik többen?
Nekem kicsit erős volt az hogy talán tegnap volt elérhető a nem hivatalos és már végigtolták aznap. -
SzlobiG
félisten
Az MW2 egy arcade típusú gém kis pályákkal variálható fegyverekkel, perkekkel amik már néha a vicc kategóriába vannak, ezért nem is kell nagy ész az egész játékhoz csak rohansz és ölsz mindenkit akit látsz kb.
Ettől független nem rossz elbaromkodni én szeretek vele ledarálni a másikat, de egy BC2-től messze van ez sokkal komolyabb, élethűbb.
Annó az első battlefieldel mennyit játszottam multiba nagyon jó volt főleg amikor kijött hozzá a modern mód na az bitang volt.
-
Devid_81
félisten
Az tuti, csak ha itoka utan jatszol akkor van baj
Vagy lehet igy is, mint ahogy ez a dragasszag csinalja
Bar ez szerintem jozan hulye. -
Brian_RL
aktív tag
Énis egyetértek!
A hangok egyszerűen tökéletesnek mondhatóak. Volt egy rész, amikor a dzsungelben kellett menni, és épp csönd volt, lehetett hallani a szúnyogokat. zzzZZZZzzzz
És a tank. Fúú már láto hogy sokat fogok tankozni. Ott is a hangok. Ahogy nyomtam neki a dombon felfele, és lehetett hallani ahogy a gázolaj égKEGYETLEN!!
És ettől csak jobb lehet a multi ,) -
onereborn
tag
huh.. a pályákat nem számoltam.... az Andok után lementek a Jungleba, onnan meg a sivatagba, osztán egy kis város harc is lesz és annak a vége lesz a repcsis mikor kiugrotok...
Amúgy Du 14:00 kor kezdtem el vele játszani. és most 21 után fejeztem be.
Egyetértek, kötelező vétel!
...remélem hamarosan beizzídhatok hozzá egy új VGA-t
-
abéla
senior tag
Sajna az ajánlott konfigban az nv 260 gtx kizárólagos megemlítése kissé árnyalja a képet
.
Bár nv ide, nv oda, úgyis megy az állandó fanyalgás: azért érdekes, hogy van aki köpköd a sebesség miatt 8800gt (ati esetén ~ 4830-4850 hozza ugyanezt a sebességet, ami nem egy kategória, ugye) és a szintén ajánlott 4 mag hiánya mellett is, holott az inkább a már közzétett minimum konfigra hajaz; nemegyszer én is minkonfiggal voltam kénytelen nyomni ezt-azt, de ilyenkor lejebb vettem mindent, nyavalygás helyett meg kevesebb sört ittam...aztán lett új vga
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Korábban jelenik meg a Borderlands 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest