Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
abéla
senior tag
Sajna az ajánlott konfigban az nv 260 gtx kizárólagos megemlítése kissé árnyalja a képet .
Bár nv ide, nv oda, úgyis megy az állandó fanyalgás: azért érdekes, hogy van aki köpköd a sebesség miatt 8800gt (ati esetén ~ 4830-4850 hozza ugyanezt a sebességet, ami nem egy kategória, ugye) és a szintén ajánlott 4 mag hiánya mellett is, holott az inkább a már közzétett minimum konfigra hajaz ; nemegyszer én is minkonfiggal voltam kénytelen nyomni ezt-azt, de ilyenkor lejebb vettem mindent, nyavalygás helyett meg kevesebb sört ittam...aztán lett új vga .hootka!
-
-
Def26
félisten
B@szottul egyetértek. Én hülye meg megrendeltem időközben boxra is.
Tökéletes játék számomra, amiben tényleg igazinak tűnő hangok vannak. Zseniális. Ráadásul a multi is tetszik. (beta)[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
onereborn
tag
huh.. a pályákat nem számoltam.... az Andok után lementek a Jungleba, onnan meg a sivatagba, osztán egy kis város harc is lesz és annak a vége lesz a repcsis mikor kiugrotok...
Amúgy Du 14:00 kor kezdtem el vele játszani. és most 21 után fejeztem be.
Egyetértek, kötelező vétel! ...remélem hamarosan beizzídhatok hozzá egy új VGA-t
-
Brian_RL
aktív tag
Énis egyetértek!
A hangok egyszerűen tökéletesnek mondhatóak. Volt egy rész, amikor a dzsungelben kellett menni, és épp csönd volt, lehetett hallani a szúnyogokat. zzzZZZZzzzz
És a tank. Fúú már láto hogy sokat fogok tankozni. Ott is a hangok. Ahogy nyomtam neki a dombon felfele, és lehetett hallani ahogy a gázolaj ég KEGYETLEN!!
És ettől csak jobb lehet a multi ,) -
Devid_81
félisten
Az tuti, csak ha itoka utan jatszol akkor van baj
Vagy lehet igy is, mint ahogy ez a dragasszag csinalja
Bar ez szerintem jozan hulye....
-
SzlobiG
félisten
Az MW2 egy arcade típusú gém kis pályákkal variálható fegyverekkel, perkekkel amik már néha a vicc kategóriába vannak, ezért nem is kell nagy ész az egész játékhoz csak rohansz és ölsz mindenkit akit látsz kb. Ettől független nem rossz elbaromkodni én szeretek vele ledarálni a másikat, de egy BC2-től messze van ez sokkal komolyabb, élethűbb.
Annó az első battlefieldel mennyit játszottam multiba nagyon jó volt főleg amikor kijött hozzá a modern mód na az bitang volt.
-
BalaNce87
addikt
Azt gondoltam hogy nem hosszú, manapság egy sinlge ne több 5-6 óránál, bár legalább van single igaz engem az kevésbé érdekel, általába olyan játék ami multira épül annak nem vmi jó a single-je, bár erről jókat írnak.
r-chee: És az miért durva hogy megveszik többen?
Nekem kicsit erős volt az hogy talán tegnap volt elérhető a nem hivatalos és már végigtolták aznap.[ Szerkesztve ]
-
-
Nem rossz ötlet ez sem, de sajnos nem ismerem mind az x ezer ph felhasználó nick nevét.
Pedig kis örömmel töltene el ha látnám, hogy van valaki aki magyar, és ráadásul ph-s.
Mert jól tudnék végre káromkodni. A többieket hiába ócsároltam, mert akárhogy írtam, hogy "faggot", meg "asshole" mindíg moderált. Hiába írtam 3-4 g vel, vagy tettem pontokat a betük közé, egyszerűen nem enged csúnyán beszélni. Magyarul meg lehet, de azt nem értik.
-
SzlobiG
félisten
-
-
ciry
őstag
Bizony, igazi rém voltál, sokszor emlegettünk
Má' megin' a Keldor, má' megin' a Keldor!!!
Kétszer azért csak leszúltalakValakit kikickeltem véletlenül a PH-sok közül (kellett a hely valakinek), bocsánat Vagy listám nem jó, vagy a szemem már közelre se
"Csak semmi buzulás!"...
-
SzlobiG
félisten
Jah ott kiestünk a mapról mer eltalált egy rakéta az meg ellöki a helit azt pont a szélén voltunk. Amúgy meg direkt lassan irányítottam hogy el is találjatok valamit a forgótárasokkal, de egy pillanatalatt leszedtek, ha gyorsan megyek vele akkor meg kb semmit nem lehet vele eltalálni. Nemtudom miért nem apacheokat raktak arra a mapra azok még érnének is vmit.
L4dik: Voltam ma én is a másik magyar szerveren és sajna elő is jött a magyar kultúra pár tagnál.
[ Szerkesztve ]
-
L4D1K
őstag
Üdv . Jaja le kéne jelszavazni, így tényleg csak a mi "kis" közösségünk játszhatna. Azért nem volt annyira vészes, csak elég gáz végignézni hogy az ember akire rá spawnolsz, nem más mint egy free frag gyár a mögötte guggoló recon nek(kill cam alatt 4 srácot késelt le, míg a "csapattárs" recon vígan lődözött a távolba...az más kérdés hogy a motion sensor -ról sztem azt se tudják hogy eszik e vagy isszák.. )
# ANTAL Tuning #
-
aram01
nagyúr
_Voyage_ kolléga meg előzött ,de ez nem a legfrissebb pedig most néztem meg
itt is meg tudod nézni részletesebben bár elsőnek nem talál meg,de ha később még egyszer rákeresel akkor kidob minden adatotIsten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 8GB 256GB Magyar bill, GAR!
- NZXT Hue 2 RGB Lighting Kit + NZXT Aer RGB 2 140mm + NZXT Aer RGB 2 120mm
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- Bontatlan vadiúj! 15" MacBook Air M3 16GB 512GB CTO GAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest