Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
Reggel jött a mail a CT-től, hogy a héten indul a beta.
Figyelmeztett hogy mindenki frissítse az adatait, és legyen résen, mailben jön az értesítő ha bekerülsz!"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
Most már igen!
Már csak a linkeket várjuk!UI: Idő közben a CT-n is megküldték a kulcsokat!
[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
Sajnos látom és tapasztalom.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
Hoppsz most bejött!
Már csak egy kliens kell!"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
Nekem még az Agegate-et sem tölti be!
Csinálhatták volna előtöltősre.
-
Enton
addikt
A leggyorsabb és jelenleg működő:
Regisztrálsz egyet kb 2-3 perc az egész nincs semmi személyes adat kérés.
Én az itt kapott linket bedobtam fleshget-be és 100-130kb közt ugrál.
A semminél jobb!"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
(#305) Lorenzo9:
Nekem is ugrál, de legalább jön.
Eddig már keményen 4% megvan!(#307) knbs:
Neked meg nem lesz kivel játszanod, ha ilyen hamar letöltöd.
[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
Akik eddig nézték, azok win7 vagy Xp alatt nézték?
-
Enton
addikt
Ki hol játszik, nemhogy összegyülnék egy kis puffogtatásra.
-
Enton
addikt
Valaki mondjon már olyan servereket amire fel is enged meg nem kick-enek le rögtön.
A play now gombra meg megkapom a please wait feliratot.
Kicsit bosszant hogy vagy nem tud csatlakozni, vagy teli van a szerver, vagy kick-elnek még mielőtt belépnék."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
Picit még nevetséges így ez!
Sniperrel 100-ból 2x találtam el valakit, és akkor sem meghalt.
Futok az emberke után eresztem bele a kispisztoly-ból a skulót kb 100m és két tár kellett mire meghalt.
Engineer, rakétavető a csóka mellé eresztem kb 20m ről se a földre, nem hal meg, elő a kis hangtompítás egy tár beleereszt meghal.
Érdekes egy sebzési rendszer van benne. Viszont tuti lagg az egész, még ahol már nem teleportálási bajnokság ment még ott is csak killing assist-ot sikerült lőnöm.
Ennyire meg hinném hogy béna lenék, nem vagyok egy pro master, de na.
Jó lenne ha lenne itthoni magyar server úgy biztos jobban lehetne élvezni.Amire nem jöttem még rá:
Késelni hogy lehet? Végignyomtam az összes bil-t ami be van állítva és semmi.
Heli rendes mikortól van az attackereknek és hol pontosan, azt mindig csak a levegőben láttam.Ha eltűnik a lagg talán még jó játék is lehet!
(#428) Darth_Revan:
Az nem Bug az feature!
[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
Nálam így néz ki valahogy fullmaxon:
Viszont nem tudom mirevélni ezt az 1x AA-t. Mindenkinél ennyi van csak.
Mocskosul szurja a szemem a képeken, játékközben segít a nagy felbontás.
Kezdek lassan belejönni:Távolról eélytelen bárkit is rendelesn eltalálni, de közelről már lehet darálni.
Középső egérgomb nálam nem műxik.
Ott a gyorsgörgő és lassúgörgő váltó van.
Viszont az ALT+TAB=ALT+F4 kombóval is kezdhettnének már valamit.[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
Késelni nem tudok a középső egérgombom miatt, de a medic sokkolójával jobb poén embert ölni meg kerítést átvágni.
Ha kevés az ember akkor nagyon gyorsan vége tud lenni, a mapnak.Helikopterek pedig ugy vannak:
Apach:
A harmadik támadási/védő pontál van, a védőknek.
Csapatszállító:
A negyedik utolsó támadási/védő pontnál a sarokban van közel "A" ponthoz. Megintcsak a védőknek.Viszont érdemben még nem sikerült rendes helit vezetnem, csak azt a kis UAV-s rakétavetőset. Azt nagyon jól lehet irányítgatni.
[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
Azért az elég vicces hogy 1024*768-ban is és 1920*1080-ban is majdnem megegyező fps-eket produkál a játék.
Reméljük ezen fognak még korigálni, dehát ez még csak a béta első napja!"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
Én jelenleg most leállok vele! Nem állapot ami, a servereken folyik.
Kb 1000-es ping van mindenkinél, átfutok az egyik házból a másikba majd pár mp után kiírja hogy meghaltam elütött egy tank. Csak én azt a tankot nem is láttam.Majd ha lesz értelmes serverelérés akkor még próbálkozom!
[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
válasz gainwardgs #501 üzenetére
20-30fps közt ugrál. Mind 1024*768-ban és 1920*1080-ban is.
Jelenleg: 1920*1080 Win7 32bit:
Medium
Medium
Low
High
2x AA
16x AF
Vsync Off
HBAO OnMég csak bajom se lenne vele. De a lagg az valami fertelmesen megrontja szegény játékot.
[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
Csak próbálgattam, hogy melyik kapcsoló mégis mit csinál, aztán ezek maradtak így beállítva. Nekem így tetszett meg.
-
Enton
addikt
Jönni jönnék játszani csak magyarokkal. De ez szinte lehetettlen amig nincs saját serverünk.
-
Enton
addikt
Ha van gamepadod, kormányod akkor a beállításokban szed ki a joystick-okra vonatkozó billentyűbeállításokat.
Vagy húzd ki az írányítókat.
Lehet hogy egy kicsit félre vannak állva és azért mozog magától."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
És végre működik az ALT+TAB. Nem hal meg tőle.
A severkereső is használható volt már. Sokat tölt, de használható nem dob ki asztalra."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
Ugy gondolom vagyunk elegen már ahhoz, hogy elkezdjük gyüjtögetni egymást a Friends listába.
Engemet CTEnton néven találtok meg.
Jó lenne már csak magyarokkal játszani. Talán akkor mindenkinek hasonló lenne pingje."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
Vannak már üres szerverek is szép számban.
Úgy fest sokan már megunták a dolgot. De ez nekünk csak jó, több lehetőség lesz összehozni egy kis harcot."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
Itt anyian komolyan veszik ezt az egy hónapot mintha szent írás lenne ez a februári megjelenés.
Az elmúlt 1 évben ami volt játék és fog is 1 éven belül megjelennni, kb 10-ből 8 csúszott megjelenésben, avagy fog. Nem hinném ha olyan lenne a BFC2-vel akkor a DICE vagy EA egy pillanatot is ne habozna, hogy eltolják a megjelenést.
Akit érdekel ígyis-úgyis megveszi.
A konzolos verziókat nem hinném, hogy tovább kéne tesztelni, hisz azok betai már lefutottak, már egy-két hónapja. Ha azon kellett módosítani, azt már meg tudták csinálni.Ez a pc-s verzió meg hát, eddig olyan amilyen, alapvető amatőr cuccok voltak benne elbakizva az elején, ne várja már senki, hogy nála majd megy 100-200 fps-el, meg minek az?
Egyáltalán nem erre lett ez kitalálva, itt az áttörés/innováció, az a sok ember 32-36 online, nagy csatatér (ezzel lehetne mit vitatkozni, mert kicsit gagyi ez a szürke sáv a pálya mellet és 10-másodperces visszaszámlálás, hogy elhagytad a csatateret), mindezek mellé járművek és telepített védelmi eszközök(heli, tank, quad, rakétavető, gépágyú, és ennél csak több lesz az eredetiben).
Nem tudom ki mit várt ettől ,de egy beta 0.0000... ...002-es verziótól még igazán nagy áttörést nem szabad várni, ez pont azért van, hogy kiderüljenek az élseben bekövetkező hibák, ami elég feltűnő volt azt már javították.
Amúgy meg nagyon sokan jöttek rá arra, hogy ez a beta már akár ingyen is beszerezhető, hogy mindenki most, mikor már mindenhol elfogyott a kulcs, vagy be van fagyasztva a regisztráció, akar játszani vele. Játszon ha tud.
De aki tudta hogy lesz ilyen az miért nem tudott időben gondolkozni, semmibe nem keült volna időben feljelentkezni előrendelésre, vagy beta esztelésre. SEMMIBE.
Aki hanyag volt az bízzon a szerencsében, aki meg nagyon akar az úgyis fog tudni szerezni kulcsot hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
HBAO:
[link]Az Nvidia féle SSAO kidolgozása, árnyékok hatásosabb megjelenítését tesz lehetővé, élesebbek lesznek az árnyékok színei.
Nv kártyákon javasolt a használatuk, azokra van optimalizálva."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
Lehet zoom-olni a sniperrel???
HA igen, hogy???"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
Igen valószínű, nekem még a sniper alapszintű mert lehetetlen vele kill-t lőni, csak assist-ot sikerült mindig, arra meg nem ad skillpontot.
De ha idővel ad rá zoom-olható scope-ot akkor lehet azzal is játszogatok kicsit."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
Jogos. Eddig igazából érdemben a medic-et tudtam hasznosítani, annak minden Stuff-ja kihasználható, támadáskor és vedekezéskor egyaránt.
Védésnél 2-3, mindenkit feltámasztó medic meg tudja nyerni a meccset."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
Mintha számítana hogy mennyit repül a rakéta. Holott, ennek szerintem tul sok köze a sebzéshez nem van lenni.
-
Enton
addikt
-
Enton
addikt
válasz Viktor77 #2098 üzenetére
Egy barabig ott van a fa de a kidőlt fát is szétlőttem és akkor vált csak "porrá".
Nagyon bejön ez a rombolósdi. Eddig még nem sok játékban volt ilyen, hogy felmegyek egy ház emeletére és onnan küldöm az áldást és egyszercsak nincs fal ami eddig fedezéket nyujtott.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EA Sports WRC '23
- Asszociációs játék. :)
- DIGI kábel TV
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest