Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siiiiix
tag
-
Harlek
tag
válasz Siiiiix #5170 üzenetére
A két jelenség egyszerre jelentkezik, azaz baromira szaggat és két-lépés-előre-egy-hátra stílusban folyik a szaggatás. Mindez azért furcsa, mert haveromnál (szintén Datanetes ADSL, bár nem tudom a sávszélességet) ugyan ezekkel a beállításokkal vígan, lag és akadozás nélkül futott. Pedig mellettem hárman még WoWoztak is, itthon meg az egész sávszélességet monopolizáltam (és nem, nem töltök le a háttérben).
Kis kiegészítés: Az akadozás már akkor elkezdődik, amikor megnyitom a szerverböngészőt. Azt hittem rosszul látok, de nem, az egeret nem tudtam a monitor egyik végéből a másikba úgy áthúzni, hogy ne akadt volna meg vagy kétszer menet közben. Ez a jelenség a pálya töltése közben is jelentkezik, majd amikor végül betölt a pálya, kb. 5-ször rosszabb lesz.
[ Szerkesztve ]
-
-
BalaNce87
addikt
-
rankesz
veterán
-
HS 2142
őstag
válasz Siiiiix #5603 üzenetére
Nekem kicsit hiányérzetem van a BF2höz képest (körmenük, 64esmapek, stb.), de jók az "új" játékmódok és tényleg nagyon hangulatos (a hangok elég sokat nyomnak a latban) meg a grafikai körítés is kiváló. Na meg a(z általában) lerombolható épületek is rendkívül látványosak/hasznosak tudnak lenni.
A fekvés meg a hajolgatás nem is hiányzott, de van még pár gyermekbetegsége amit a patchekel kinőhet.[ Szerkesztve ]
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
용 Bob
senior tag
válasz Siiiiix #6153 üzenetére
És mint tudjuk, legjobb védekezés a támadás.
Bár visszafelé is elsülhet, annál idegesítőbb nincs, mikor a védendő bázisról kiront mindenki, mint vaddisznó az ólból és az mcom-station már el is pukkan.MSI B350M mortar; R5 3600X; AC Liquid Freezer 240; MSI Gtx 1660ti ventus xs OC 6g ; Corsair LPX 16GB 3200@3200 / CL16; Phanteks enthoo pro m; Logitech G203 // Beyer Dynamic DT 770 Pro; Korg DS-DAC-100m
-
slett27
addikt
válasz Siiiiix #6163 üzenetére
Így is kilép, multiban minden ok. Nem értem... biztos jön majd valaki, akinek hasonló problémája volt. Bár mindenki multiban nyomja igazából.
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
Allien
veterán
válasz Siiiiix #6391 üzenetére
Van ez így! Multkor pl tankoztam, Arica Harbor pálya, második szakasz (rush). Úgy szoktam, hogy megnyitom az út melletti beton palánkot, egyfelől ugye a gyalogosoknak jobb, másfelől én is ott megyek ki, mivel ugye az utat le tudják fedezni, vagy aknázni. Egy ideje onnan fentről lövöldözök, erre írja az egyik idióta, hogy "menjünk már". Ja, így is alig maradtam életben, amikor egy kicsit tovább maradtam fedezék nélkül. A hüle. Ráadásul ugye, itt ticket rendszer van, azaz, nem mindegy, mennyiszer fordul fel az ember. Igyekeztem megnyitni a házakat a gyalogosoknak, vagy, akár fedezni is az előre nyomulást, de eszembe sincsen ész nélkül berohanni a biztos felfordulásba. Bár lehet, én vagyok a láma, ha egy pályán csak 2-3 alkalommal deglek meg, és kinyírok 5-10x ennyi ellenfelet.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gitáros topic
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Jövedelem
- Nem gyárt többé modern AI-chipet a TSMC kínai cégeknek
- További aktív témák...
- VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 8GB 256GB Magyar bill, GAR!
- NZXT Hue 2 RGB Lighting Kit + NZXT Aer RGB 2 140mm + NZXT Aer RGB 2 120mm
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- Bontatlan vadiúj! 15" MacBook Air M3 16GB 512GB CTO GAR
- Corsair RM650x
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest