Új hozzászólás Aktív témák

• megint én

őstag

Sziasztok! Lehet,hogy már elhangzott, de miket lehet csinálni az alábbi bugokkal, illetve másnál is jelentkeznek-e.
    Sorrendbe rakom, és külön-külön szeretném megvitatni őket.
    1. Leveszi a Zoomot amikor belenézek a távcsőbe.
    Ez nem csak távcsőnél jelentkezik, hanem pl AAgun, Gustav, AT4, Apache, M1... mindenhol. Tegnap pl Apache lövész voltam és egyszercsak eltávolodott minden...
    2. Miért van az, hogy ha bedobom a gránátot az ablakon akkor visszarepül, ha meg fölédobom, akkor meg valami varázslatszerűen pörög-forog, és betalál...
    3. Miért van az, hogy néha Én húzom be az M-comot, és teleC4ezem a házat amit felrobbantok és összedől, Mégsem Én kapom a 250pontot???
    4. Hogyan hehet az, hogy messze-messze én vagyok az első a szerveren mégsem én kapom az ACE-t Pl tegnap én voltam kb 4200pontal az első, a második az ellenfélnél 2900pontos, de mégsem lettem ACE. És az sem lehet, hogy KDra vagy másra előzött meg valaki, a legelejétől a legvégéig én vezettem.
    5. Kissé kezdő vagyok ezért még nem tudom, de mit érdemesebb berakni? Magnum lőszer, vagy pontosabb "MARKSMAN ASSAULT RIFLE TRAINING"

Új hozzászólás Aktív témák