- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
Új hozzászólás Aktív témák
-
megint én
őstag
Sziasztok! Lehet,hogy már elhangzott, de miket lehet csinálni az alábbi bugokkal, illetve másnál is jelentkeznek-e.
Sorrendbe rakom, és külön-külön szeretném megvitatni őket.
1. Leveszi a Zoomot amikor belenézek a távcsőbe.
Ez nem csak távcsőnél jelentkezik, hanem pl AAgun, Gustav, AT4, Apache, M1... mindenhol. Tegnap pl Apache lövész voltam és egyszercsak eltávolodott minden...
2. Miért van az, hogy ha bedobom a gránátot az ablakon akkor visszarepül, ha meg fölédobom, akkor meg valami varázslatszerűen pörög-forog, és betalál...
3. Miért van az, hogy néha Én húzom be az M-comot, és teleC4ezem a házat amit felrobbantok és összedől, Mégsem Én kapom a 250pontot???
4. Hogyan hehet az, hogy messze-messze én vagyok az első a szerveren mégsem én kapom az ACE-t Pl tegnap én voltam kb 4200pontal az első, a második az ellenfélnél 2900pontos, de mégsem lettem ACE. És az sem lehet, hogy KDra vagy másra előzött meg valaki, a legelejétől a legvégéig én vezettem.
5. Kissé kezdő vagyok ezért még nem tudom, de mit érdemesebb berakni? Magnum lőszer, vagy pontosabb "MARKSMAN ASSAULT RIFLE TRAINING"
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest