- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo0328
senior tag
én mindig olyan fegyóval mentem ami 1 lövés=1 ölés. 870mcs, sv98, gol, m24, M95 platinára kihúzva. spas-al elmentem 5 csillagig neostad-al meg nem tudok bánni. Így meguntam a játékot. Nem szeretem a gépfegyvereket. Majd ha megunom a cod-ot akkor vhogy ráveszem magam és kitolok pár 1klikk ,30 golyós fegyót.
-
Źşë'
addikt
akkor ez az ember tényleg nem volt 100as :s átálltam a robbanó szerekre, c4 akna, at4
ja meg telepített gépágyúk és anti tank rakétavetők :d vicces látni h alig figyelnek fel rá, mivel ugye köztudott hogy senki sincs annyira hülye h beszálljon mert nyílt célponttá válhat benne... én meg ezt kihasználom, és olyanokat lövök heavy mg vel h csak nézek, kb olyan mint az uh60
-
ciry
őstag
Mindig meglep, hogy mennyi hülye bunkó van.
Tegnap is írogatott egy fazon, hogy így, meg úgy csalunk, meg hasonlók, de nem nagyon izgatott, mert tényleg sok pöcs van, de amikor az beköpte, hogy ciryboy te ilyen-olyan gyerek, akkor beugattam neki, hogy: gyerek a kurva anyád! Bekussolt, majd elkezdett nyalizni és mire összebarátkoztunk volna, megint anyánkat szidta, meg ilyenek
Eszméletlen
Most pár kört amúgy borzalmasan toltam, utálom így abbahagyni... -
r-chee
őstag
Sok admin egy rakás sz*rra való, nem adminkodásra. Ilyen nem feltűnően kimagasló K/D arányt biztos csíternek sorol be az Adminok Kézikönyve. Csíterezzék csak le az összes játékost.
Adott egy 15/0-ás a és egy 36/24-es K/D-vel rendelkező játékos. Melyikük csal vajon? Biztos, hogy a 15/0-ás?
A csíter csak a K/D-re hajt? Biztos, hogy nem pontokra megy nem feltűnő K/D mellett?Biztos?
-
Źşë'
addikt
tegnap este haverral heliztünk islán
sc volt és ugye volt célkereszt!
támadóban első nekifutásra összeszedtem talán 15/0 arányt csak heliből lődözve! gyerek játék célkereszttel, ami muris volt az az h meg sem jegyezték h csalok! na nem mintha csaltam volna
nem tudom mennyi killnél járhattam (sztem 15) mikor kinn találtam magam a menüben a következő felirattalde haver is, pedig ő csak vezette a madarat
-
gergo0328
senior tag
-
ciry
őstag
Ma meg voltak veszve az ellenfeleim:egyik hülye bő fél óra múlva a másik
-
Źşë'
addikt
új peccsel megoldották h cqban ne lehessen nyerni ha el van foglalva 2 vagy 3 zászló! nagyon komoly, 1:41re vezetett az ellenség és mivel nekünk volt 2 zászló ezért leharcoltuk 0ra nekik! akkora comeback volt h csak na! és a késelés is igen frankó lett, rengeteg dögtagot begyűjtöttem az utóbbi pár hétben!
-
HEMP
aktív tag
válasz
F_Zolee #22277 üzenetére
Komoly lett szerintem, de majd elválik! Még mindig csak rakom össze, minden ellenem játszik - mikor megkaptam mindent megvolt csak a powercord nem... lol - és a w7/64et is elő kell állitanom
. bocs modi
Ha érdekelnek az adatok, még várnod kell a tesztekre, de a "masín":
Phenomx4 965 egy asus 890fx lapon, asus5850 vga, black wd vinyó és 4gb a-data ram. -
bul07
nagyúr
-
HEMP
aktív tag
Megvan az új machine!!!
Kiváncsi leszek hogyan muzsikál majd a bfbc2, tuti jobban.. eddig max 8-16 emberes szerókra tudtam menni mert laggoltam mint állat, 5-10fpssel. Most végre megadhatom mindenkinek ami jár! muhahhahahaReszkessetek!!
-
r-chee
őstag
válasz
WhiteWalker #22273 üzenetére
Végül is jó húzás, mert átvészelő cucc lehet a Bad Company 2-Vietnam páros és a jövő ősszel megjelenő BF3 között.
(Egész nap tetű nálam a PH!, nem csak késő délután/este. Eddig nem volt lassú este sem, két hete viszont mintha kivették volna a fele memóriát a szervergépükből
)
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
r-chee #22271 üzenetére
jó lesz ez
battlefield
-
Def26
félisten
Valaki? Hm, hm? [link]
-
Rebirth II.
tag
A Bc2 -m még mindig eladó ha érdekel valakit
-
harry3
őstag
Újabb gyöngyszem a láncon: VirtualWarriorNL
Mihamarabb kapja el a PB. -
creedszl
senior tag
épp ma néztem, YT-on van egy egy órás videó a BO multiplayer részéről ahol a designer meg valami fejlesztő taglalja az "újításokat".hát leginkább semmi.annyira ledöbbentem hogy tényleg egy az egyben Cod6 kicsit más skinben.ugyan úgy felugrál midnenféle szar, a hud is ugyan az minden...borzalom.
én mostanság g3-mal nyomom meg enginer fegyókkal és azokkal nagyon is megy a találat.
apropó filmbeillő jelenetport valdez,rush.védő vagyok és a második mcom résznél jártunk.hátul figyelek a b-nél ahol épp a heli is megvolt mert nem vitte senki.látom szalad felé egy ellen.ump45,puff lenyom.ház mögül előbukkan még egy,mondom gyors tárcsere kinéz puff, lelő de akkor látom hogy özönlenek a fal mögül és mindenki a heli felé tart.mondom nincs mit tenni,rpg előránt heli becéloz,lő...6 ember veszett oda.csak néztem ahogy irogatja kifelé a találatokat
jó kis jelenet volt!
-
reset
senior tag
Sziasztok!
Játszik valaki 6 magos Phenom CPU-val úgy, hogy 4 magos Phenomról váltott?
Érdekelne, hogy meghálálja-e a BC2 a plusz 2 magot - ha a többi hardveres cucc nagyjából ugyanaz -
harry3
őstag
válasz
r-chee #22257 üzenetére
Nekem csak az a bajom a COD-val, hogy olyan kihaltnak tűnik az egész játékmenet, mert csak a fegyverek hangját hallani halkan és néha a gránátokat. A BC2-ben meg ott vannak a mortar strike-ok, a gránátok, tankok, helikopterek...amivel szét lehet robbantani a dolgokat, ami plusz hang. Itt igazán megvan az élmény, mert folyamatosak a robbanások. Mondjuk amikor egymás után küldik a mortarokat megállás nélkül és a képernyő folyamatosan ugrál, attól a falra tudnék mászni.
-
ciry
őstag
Medik fegyver pötyögtetve ami adja is: mg36 ill. pkm.
Nekem bejöttek.
Én még nem láttam a Kick-Ass-t, de meglesem majd.
Ha valakinek tetszett a Nem vénnek való vidék (No Country for Old Men) annak javaslom ezt a filmet kizárólag eredeti hanggal. -
Źşë'
addikt
válasz
creedszl #22255 üzenetére
mára elértük azt hogy a cod sorozat tömegcikk lett, 4. rész óta semmi újítás nem lett közbeiktatva, az engine uaz a talán 6 éve használt etalon amit picit moddoltak időről időre... akkor ez jó volt szvsz, de mára sztem igen kevés, látszik ez pl a jelenleg iszonyat nagyot bukott mohában... 0 lett, és ha nem lenne franchise akkor talán a cod is iszonyat nagyot bukna. Nekem lényegében a quake-t váltotta le, hihetetlen de régebben én hobbi szinten toltam q3at, és mostanra meg szinte nem is. Ami qben is megfogott engemet az a kúl mód kivitelezett lövések, (air shoot-ok akár rokettal akár raillal ill. az egész mozgás technikája a játéknak olyan adrenalin dús volt
) és ez uúgy megvan bc2ben is, nem gondoltam volna de akkorákat lehet ebben a játékban fleshelni h az nem igaz (pl volt nem egy olyan akció jelenet ami kb filme illő lett volna (kb mint ebben a filmben a lövöldözős jelenetek) ez a film a Kick-Ass vagy Haver más néven, aki nem látta annak kötelező darab!! kurvakomoly a kiscsaj benne 10/10)
bementem egy házba és kicsináltam 4 embert, mcom aktivál - fejbe lövöm az elsőt 40mm sotival ablakban.. jön még1 ajtón keresztül ismét 40mm aztán repült vagy 3m't
bejön még2 azt meg sima magazinnal
tegnap volt olyan h atakama c pontnál egy heli leszállt közvetlen a part felöli felhajtójára, pont a 2 kis domb közötti útra, én meg ott vártam a tankokat, mert mostanság rászoktam a c4re
és nekiállt javítani a helit, én meg c4et úgy ráhajítottam a helijükre h csak na!
azt bánom h nem vártam meg míg felszáll, és levegőben robbantottam volna őket
gyerek nézett is h ezt meg hogy... én meg vigyorogtam mint a tejbetök
a bugok engemet is kiborítanak olykor iszonyat, de próbálok úgy játszani h elkerülöm őket, mert sztem lehet. Olyan fegyóval kell menni amiben biztos az ember h pontos és gyors is (ill. most már biztosra megyek még HC-n is, oda is berakok magnum skullót, és igen is használ! sokat!). Medikkel nagy ritkán vagyok mert szarok a fegyverei, nekem abból elvesznek a találatok, nem gyors és nagyot ugrik ha pötyögtetek! Leghatásosabb fegyverei sztem az enginer kasztnak van, pontos és jó sebzésű). Ha a szerver lagos otthagyom és keresek másikat stb.. mondjuk volt olyan is h nem léptem le, széjjel idegeltem magamat egy gyereken mert csítelt, de csak azért sem hagytam magam és kimentem ellene, de nem kellett volna, mert csak felhúzta az agyam és nem tudtam szanaszét alázni
szó mi szó fasza játék ez, csak csesznek vele foglalkozni mindenki sajnálatára :/
-
kacsyx
aktív tag
A BC2-őt igazán már csak egy halom új pálya tudná feldobni szerintem. Ami van az nagyon kevés. A bugok engem nem különösebben izgatnak, a kotsog csalók annál inkább veszik el a kedvemet.
-
r-chee
őstag
válasz
BalaNce87 #22256 üzenetére
BC2 multiban is vannak előre beállított (scriptelt) események, pl. a házak összedőlése, falak kirobbanása, de a fizika azért nagyon sok egyedi dolgot produkál robbantásoknál stb. Fémhordók pl. elég élethűen borulnak/röpködnek, ha belököd őket vízbe, a himbálózásuk is baromi élethű, ha lövöd a palástjukat, nekiállnak pörögni a vízben stb, de más tárgyaknál is így van.
Bírom ebben a játékban, ha futok át valahol, s a robbanástól röpködnek a fa- és növénydarabok, vagy éppen kirobbanik előttem rám merőlegesen egy fal. Feldobja a játékbeli hangulatot, akciódúsabbá teszi a játékmenetet. -
BalaNce87
addikt
válasz
creedszl #22255 üzenetére
Amíg cod alatt ez a motor fog menni addig nem is lesz fizikája a játéknak, bírtam cod4-be is hogy ott van pár hordó szarrá lövöm gránát robban mellette semmi, de azt megcsinálták hogy egy autó felrobbanjon. Egyszerűen nincs benne semmilyen fizika, hl2 mai napig etalon fizikában, cod2-be nem is volt gáz hogy nincs, de cod4-be lehetett volna, max olyan robbanások voltak benne amiket előre leprogramoztak.
Sokat dob egy játékon a fizika, cod-ot már csak az tudná feldobni valamennyire, bár attól még maga a játék nem lenne jobb, de így hogy évek óta egy helybe van a sorozat alíg nyúlnak hozzá elég gáz, és az ilyet istenítik hát tényleg no comment. -
creedszl
senior tag
válasz
BalaNce87 #22254 üzenetére
valóban az a helyzet szerintem is hogy a BC2 már egy továbblépés a multis játékok terén tekintve a játékmenetet és itt gondolok a fizikára leginkább.emiatt olyan csábító és mindamellett hogy engem is kiakaszt hosszabb játék után azt kell mondjam,szívesebben játszok vele mint a Coddal.az már unalmas.nagyon.de elszomorít hogy képtelenek valami teljesen új és jó minőségű játékot letenni az asztalra mostanság.
ha nem lennének bugok akkor a BC2 lenne a legnépszerűbb nálam és szerintem sokaknál.ha a codban lenne rendes fizika akkor az is ugyan annyira bejönne.de egyik sem igaz...kár. -
BalaNce87
addikt
válasz
madgie #22252 üzenetére
Ezzel egyetértek, az a stílus már lejárt lemez, max multiba hozhatnak valami újdonságot de az se cod-nak, se moh-nak nem sikerült, cod-nak 3 éve nem megy, csak eladásilag. Singlebe meg végigjátszottam őket, de unalmasak már, semmi új ötlet, mész előre és leírtasz annyi embert amennyit a türelmed bír, aztán abbahagyom.
Bc2-be is azért mentem végig single-n, mert akkor még nem volt meg eredetibe, aztán nem is nagyon értem hozzá, nem igazán volt nagy eresztés az se, de állítólag ez a szint már jó játéknak számít...
Egy half life vagy bioshock 10x élvezhetőbb, van értelme a játéknak van normális kidolgozott története, és nem csak egy zs kategóriás tipik amcsi sztorival jönnek elő, mint a mai fps-ek 90%-a.
BC2 azért tetszett meg mert más volt mint a cod, másra vágytam elegem volt abból a stílusból ráuntam, kellett egy kicsit komolyabb reálisabb játék, csak aztán jöttek elő a szép kis bugok, laggok, hitbox problémák így ez se hozta azt a reményt amire számítottam, csalódás számomra hogy ennyire nem érdekli őket a saját játékuk. BF2-vel nem játszottam de akkoriban biztos jobb munkát végeztek de ez más játékra is jellemzőbb volt, most meg ugyanazt a szart adják el minden évben, és miután eladták rá se hederítenek és mindezt teljesen új áron, ez olyan mintha évről évre patchelnének egy játékot 10ezer ft-ért. -
madgie
titán
válasz
BalaNce87 #22251 üzenetére
A bugtenger mellett is inkább ezzel játszok, mint az új Medal of Honorral, vagy akármelyik újkori CoD-dal
antikomcsi: a shotgun (12 gauge) érdekes fegyver, sokszor rááll az ember arra, hogy a forgalmas helyekre már reflexből odacéloz, és ha megjelenik ott egy öt pixeles pötty, húzza is a ravaszt. Rendszerint bejön.
Szerk: és még most sincs VGA-m, lassan másfél hónapja
-
BalaNce87
addikt
válasz
antikomcsi #22249 üzenetére
Elmondom neked hogy pont ezek miatt nem figyelnek fel a csalókra, ilyen bugos játékba nem érzékeled a csalást annyira, mert csak legyintesz és rámondod áhh megint egy tipik bug-ba ütköztem. Ekkora bug tenger mellett elenyésző a csalás és annak kiszúrása, tök mind1 mivan engem úgy is felbasz a játék 10 perc után, és ez többször előfordul, ezért se játszok már vele, jót szeretnék játszani és nem számolgatni a kezemen hogy most megint milyen szarság miatt haltam meg, egyszerűen ehhez nincs semmi kedvem és türelmem.
Gondoltam felrakom patch miatt de inkább nem, mert tudom hogy semmi sem változott ami kihatással lenne a játékra, maradt minden ugyanaz, csak javították az elöző patchel okozott károkat, legalábbis a nagy része ezt teszi ki. -
Źşë'
addikt
válasz
antikomcsi #22249 üzenetére
én sem értem, ez lehet egy alap emberi mentalitás talán :/
-
Egyébként valóban sok a csaló, persze mindenki azt, mondja, hogy csak jó játékosok. Aha. A legjobban az bosszant, amikor kispisztollyal leszednek 5 Km-ről egy lövéssel. Vagy amikor shotgunnal, 15Km-ről, onnan ahova távcsővel is alig látni.
Azt is szeretem, amikor beleengedek egy tárat valakibe úgy négy sorozatból, magnum lőszerrel, jelzi is a találatot, a harcos mégse hal meg, pedig nincs testpáncélja. Ezután, gyakorlatilag 0 célcás idővel egy lövéssel kinyír.
Miért jó ez? Miért kell tönkretenni mások szórakozását? Mindegyiknek kívánom, hogy bukja el az eredeti játékát, és id-jét.
-
Źşë'
addikt
válasz
kacsyx #22246 üzenetére
tegnap én meg ezt a gyereket szúrtam ki, ahogy r-chee is írta még régebben, ez a gyerek pont hogy a jó statra ment rá, játszik, bénázik, és mikor elege lesz abból h sokat hal, bekapcsolja a csitet, annyira feltűnő volt h az nem igaz! De persze letagadta... ház roncs mögött álltunk társam meg én, erre a semmiből szedett ki! de nem is ez volt talán a döntő ok amiért azt gondolom h csíter. Legtöbbször helizett, és mikor láttam a helit én elbújtam valami árnyékos gazos részen. De ő kiszedett! aztán Atakamán az A pont felett kiszedte őket egy tank másodlagos gépágyúja. Kiszálltak a heliből és jött fel foglalni az A-pontot. Tudtam merről jön, és a középső kocsironcs mögött vártam, mikor bukkan elő. Erre szart sem láttam, és a kerítés mögül szedett ki olyan fejessel h csak na! Statjavításra használta a szerencsecsomag a privát hekket.
Rengeteg a privát hekkes, idióta, ezért pénzt adnak ki?! azért hogy egy olyan fals adatot leközöljenek amihez semmi közük (statlámák), és a legszánalmasabb az egészben az az h el is hiszik maguknak h milyen faszagyerekek!
-
kacsyx
aktív tag
Egy újabb versenyző, aim kategóriában:
:SAUSAGE:
Mikor a ponyvakerítés mögött fejen lőtt, akkor kezdtem gyanakodni, majd rá egy perccel a 43:3-as stat már igazán gyanússá tette, hogy sok a kotsog.Lehet ezt valahol jelezni az EA-nak? Egyáltalán érdemes (a választ sejtem)?
-
Źşë'
addikt
válasz
Monochrome #22243 üzenetére
lehet akkora volt a lag h mire összeesett addigra te újjáéledtél
-
r-chee
őstag
válasz
Monochrome #22243 üzenetére
Néha maradnak ilyen élőhalottak a pályán
.
-
Audifan
tag
-
BalaNce87
addikt
válasz
antikomcsi #22229 üzenetére
Nem játszok már vele, de biztos nincs, szerintem pc-re már nem lesz de nem is akarták bele tenni, max ilyen haloványan tervbe volt véve.
Majd lehet felteszem, de ahogy olvasom nem éri meg, ez a patch még mindig nem javított jelentős hibákat, káosz. -
Akkor most vannak már specact kitek pc-re vagy nincsenek?
Én sehol nem találom, de sokak adatlapján meg ott vannak már a specact fegyverek, ahol látni, hogy használják azokat, és szerzik rá a csillagikat.
Hogy is van ez?
-
Target78hu
aktív tag
válasz
WhiteWalker #22223 üzenetére
Úgy néz ki ,hogy nem kell spectact mán' .
-
Sziasztok! Mindenkinek baja van az EA Online -nal? Utóbbi időben nem tudunk haverral egymásra joinolni.
-
ADAM1337
nagyúr
Van aki tényleg ennyire unatkozik ? [link]
Gondoltam megnézem az elsőket, olyan rég néztem már a stat oldalra fel. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Target78hu #22217 üzenetére
most akkor már nem számit bele a specact cuccok?? ezek nélkül is megadja a plecsnit??,mert ha igen akkor elkezdek csárlsz bronzosodni...
-
r-chee
őstag
Nekem még sosem nyekergett a tank meg semmi más sem. Tegnap pl. Valaparaíso mapon rush-ban lent mentem tengerparton Bradley-vel félig a vízben és nem nyekergett. De más jármű sem, szárazföldön sem.
Lehet, hogy pár anomália csak a régebbi géppel/VGA-val rendelkezőknél jön elő? -
Target78hu
aktív tag
nyekeregni
eeez kéész
Nyögni hallottam eddig csak a emböröket mikor lekéselnek
2 fegyó volt amit nem bronzoltam ,a neostead meg a 870 oszt gondoltam hátha most a pecsre fel beadja ,lehet van valami sunyi fegyó amit még nem használtál ,mert én is alig vettem észre melyik a hunyó+ a vehicle brunz is most gyütt pedig megvót már rég..
-
Źşë'
addikt
válasz
Target78hu #22217 üzenetére
akkor te rohadt szerencsés vagy, én mindent begyűrtem anno, és most már nem tudom semmire sem megcsinálni mert mindenből megvan a bronz :/ 24 killt írt saigára, így mondom teszek egy próbát hátha, de nem adta oda :/ bebuggolt nekem ez is
am nem csak a tanknak van már nyekergő hangja hanem az embernek is!!
doki guggol mellettem erre elkezd nyekeregni
ill. a "szellemhangok" is megvannak még mindig!
-
r-chee
őstag
válasz
Rebirth II. #22216 üzenetére
Csak kíváncsiságból: ha vmi földönkívüli késztetés hatására úgy döntenék, eladom a BC2-met, akkor az account kérdés hogy müxik? Új accot kell csinálni új e-mail címmel nemde? Mert játékban használtat nyilván nem adom ki másnak a jelszóval együtt
.
-
Target78hu
aktív tag
Most kaptam meg ezeket -a 870mcs hozé kellett már csak ,aztán annyira ment a hent vele ,hogy azután azzal toltam ,pedig a ratatatásat szeretem többnyire
Meg a c4 pluszba ááá tömegoszlatás ezerrel
-
Rebirth II.
tag
Nekem meg eladó a Bad Company 2 -m. Sima, nem limited digitális kiadás
-
Źşë'
addikt
válasz
WhiteWalker #22214 üzenetére
free modban bogival még néha néha összejövünk egy kis mókázásra
az új eflc free módja is nagyon jó
meg a dlcknek van hangulata : ) jó társaság volt az annó, szép idők voltak
-
WhiteWalker
nagyúr
-
Target78hu
aktív tag
válasz
WhiteWalker #22195 üzenetére
Gratu!
De jó ,hogy az 1000-re gyúrtam.. mosmeg 500 kell csaknembaj 81 kill oszt duplaplatin.
-
Źşë'
addikt
válasz
WhiteWalker #22208 üzenetére
lol te vagy DomeZs
gta4ből ismerős a neved
(#22203) Def26 a tickets azt is jelenti h 1000et kell ölni?
-
r-chee
őstag
Van több is, de én a legnépszerűbbre, a 24/7 ATAKAMA PANAMA wwwBFBC2.de-re gondoltam. Nem feltétlen kell lepörögni nullára a számlálónak, ha ügyes a csapat és sokáig birtokolja mind a négy zászlót, vége a meccsnek stb. (ha be akarja vki rakni kedvencek közé GameSettings.ini-ben a FavoriteGames után írja be: 89419295,a6141a9d-82d1-4b87-8d6f-0fdb9807b586,24/7 ATAKAMA PANAMA wwwBFBC2.de; )
-
ciry
őstag
válasz
WhiteWalker #22197 üzenetére
1000 volt bizony.
-
r-chee
őstag
Ma délután és most este egy 1000+ ticketes CQ szerón (na, valyon melyiken?
), Panama Canal mapon G3-C4-Motion Sensor felállással olyat játszottam, hogy ihajj. Ugyebár sok a tank ezen a pályán és próbáltam minél többet likvidálni. Többször is heves szívveréssel lopóztam oda hozzájuk sunyiban kevés fedezék mellett, vagy voltam 2 között beszorítva. Az, hogy statom elég tré lett, le van tojva, lényeg, hogy élmény volt játszani
. Közben nem volt időm bugokkal meg az új patch többek által szidott hozományaival foglalkozni.
S hol van még a nap vége.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest