- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ciry
őstag
válasz
gabipaci #14537 üzenetére
A kezdő pontról UAV-ozót a legtöbb helyen nem tudják megölni, arra még rá lehet kenni, hogy bázis, a többire nem.
Nincs ilyen, hogy főbázis, mellékbázis. Van határ, amiket azért húztak a tervezők, hogy az attackerek meg tudják kezdeni a támadást, a többi csak mesterséges, kempervédő dolog.
A defenderek is leszületnek, őket viszont nem baj, ha szétdarálják, pedi az az ő bázisuk.KL: egyik hülyeség szüli a másikat ez van.Én kértem, hogy legyen egyértelmű minden, vagy legalább a bárhol késelés, c4-ezés engedélyezve legyen, de sajnos nem jött össze.
Tőlem amúgy, azt lopsz, amit akarsz, olyan sokszor úgy sem jönne össze.
Ha a balance miatt vagy megsértődve, jelzem, csak miattad pakolták át a fél csapatot akkor, csak te eltüntél és mire visszajöttél a gyengébb csapatban voltál megint.
Természetesen, én nem lopkodom, nem lövöldözöm erős fegyverekkel stb. nem is azért írogatom, mert csak ezzel tudok pontot csinálni. Úgyhogy csak szólok, most sem miattam megy a vita.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest