Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
-
LOGOUT.hu
Battlefield 2042
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
Mindegyik map fel lesz újítva, nyilván egy Caspian-t nem kell annyira újraépíteni, mint egy El Alamein-t, de biztosan mindegyiket az új pályák minőségéhez fogják igazítani, hogy ha átlépsz, akkor ne legyen kontraszt.
Amúgy most ugrott be, hogy az utolsó Arica Harbor milyen volt a BC2-ben, meg az, hogy szerettem a pályát.
[ Szerkesztve ]
Megyen!
-
Nem kasztok lesznek. Operátorok lesznek, ha jól emlékszem kezdetben 10db és mindenkinek saját egyedi képességei lesznek, persze lesz akinek a gyógyítás stb. a képessége de a klasszikus kasztrendszernek pápá. A fegyvereket meg mindenki elérheti majd.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
pRoject22
őstag
Megmondom őszintén, hogy már vagy 4-5 olyan fps játékot hagytam abba a csalók miatt amivel eredetileg hosszú távon terveztem, ez az új BF nekem eddig instabuy, nem szeretném ezt is a csalók miatt törölni, nyílván lesznek itt is de legyen velük foglalkozva és akkor lehetne egy elfogadható ( jó nincs ilyen szint ) szinten tartani őket, most pár naponta 1x találkozol velük az még talán talán oké.
¯\_(ツ)_/¯
-
-
Ez túl jól működő és logikus lépés lenne :) Sztem sokan azt is megbecsülnék, ahogy régen is ment kezdetlegesen. Van szervertulaj, aki fotózza, vagy csak szimplán kameraképben megállapítja, hogy az illető csal. Joga van a saját pénze által fizetett szerverről örökre bannolni, ill. a keyhash adatait nyilvánosra hozni, és más szervertulajok manuálisan hozzáadhatják a ban listájukhoz. Máshová ugyan ettől még mehet, de ott már nem rontja a levegőt. Nagyon nem kell túlvariálni sem, automatizálni, human dönt és kész. Egyben ez jelentené, hogy van saját szeró klánoknak, hobbi szerver gémereknek, mindenki heppi. Nem szólom le, örülnék neki ha tudnának valamit tenni, de azt eddig is megtehették volna. Miért volt az jó, hogy semmi nem volt? 20 éves PB tudta amit leírtam a Bf 1942-ben. Szurkolok nekik ;) sikerüljön. Amúgy tuti maga a játék baromi jó lesz, szép graffal, nem ez okozta sok embernek a csalódásokat.
[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
veterán
Ossze lehet. Nekem is volt mar 20 par kill 1-2 halallal. Foleg, ha sniperezik.
de amugy ezekkel a szar usb-s atalakitokkal(xim es testverei) lehet no recoilozni..SX-en tolom. Jelenleg a BF5-ot csapatjuk.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
oriic
HÁZIGAZDA
Lesz zárt technical test, elvileg augusztusban. (Nem lehet rá jelentkezni, random hívnak be embereket)
How can I join the Technical Playtest?
No need to contact us, we’ll contact you! The Technical Playtest will be in a closed environment and under strict NDA. Only a small group of participants will be able to join. If Playtesting is something that interests you, then we recommend you update your EA Playtesting profile. Registering for EA Playtesting will not guarantee you access to this, or other Playtests. For more information on the Technical Playtest, see our recent Blog here.
Live-Die-Respawn
-
bul07
nagyúr
Lehet olyan szabály mellet is hogy semmit nem szabad megosztani mert máskülönben fiók zárolás
Amúgy szerintem bármi fajta tartalom felpörgetné az érdeklődést
Csak ha nagyon sz@r a cucc akkor van gondBF5 esetén már Alpha-ba látszódtak a hibák, és azokat nem is tudták javítani talán valamikkor nyára(tartalom hiánya)
Csak a nagyon elvakultak nem látták[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Topikgazda
-
bul07
nagyúr
Teljesen mindegy kb az első vagy második frissítésig a megjelent játék is tele szokott lenni hibával
(#1150) FollowTheORI
Bf5-ből rengeteg dolog hiányzott amit később tettek bele, az se úgy jelent meg hogy az volt a végleges verzió
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Topikgazda
Én azt is belevettem az idulásba...
Általában jól rajtoltak, aztán az első nagyobb update hozott mindig problémákat, új/régi bugokat stb. Meg amikor elkezdenek turkálni a játék/fegyverek egyensúlyában, stb.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
pandras83
senior tag
+1! Nekem is ez a legnagyobb félelmem. BF 3-4 "veterán" vagyok, de az 1 és az V káosza elűzött ezekből a címekből. Egyszerűen nem élvezetes, ha 20-30 játékos összetömörül egy pontnál. Nem lehet agyalni, nem lehet taktikázni, csak meghalni. Gondolom gazdaságosabb kevesebb 64 fős szervert üzemeltetni, mint több kisebbet. Egész egyszerűen nincs meg a türelem és az összhang a játékosokban ahhoz, hogy ne a legsűrűbb harcokba spawnoljanak vissza, hanem kerüljenek és próbálják meg elcsalni az enemyt. Simán érthető, ha egy órára van időm lelülni játszani, akkor én is lőni akarok és nem sunnyogni, kutyagolva kerülni meg agyalni. Gyönyörű lesz, ha pl arica harbor cq-ra ráengednek 64 playert (128-ba bele se merek gondolni, 3 perc után alt+F4 lesz, úgy érzem)
[ Szerkesztve ]
Cyberfuck Patchrunner
-
IntelKiller7
veterán
Tizrn par eve varja mar mindenki a 64vs64-es meccseket. Lesz eleg “bot” payer a szervereken. Miert kellene olyan ellenfel amit egybol le tudsz szedni?
az miert nyujt valakinek is elmenyt?
mint amikor egy rendes no helyett beered a jobb kezeddel..Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
IntelKiller7
veterán
Akkor valszeg rossz jatekkal/mufajjal jatszol.
TF-ben sem volt semmi extra lenyorni a botokat. Ennyi erovel porgethetem a singleplayert is..
Mennyivel menobb amikor 5000 human killed van mint 5000 bot kill.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Topikgazda
-
IntelKiller7
veterán
Azon a képen valami el van számolva amúgy.
A Breakaway a legnagyobb map eddig a BF 2042-ben. Ez elvileg 1:1-ben megegyezik a PUBG VIkendi mapjával ami 36 négyzetkilóméter. 3x nagyobb mint a BF V-ben a Firestorm Halvoy mapja.Na most akinek ez kicsi lesz úgy, hogy nincs kör szűkülés, annak kifizetem a játékot Ultimate Editionben.
-
Topikgazda
Így jár aki kemper...
Szerintem a játékstílusoddal van itt a baj... bár tudom nem egy videó alapján kell ítélni, de így leírtad a problémádat a sok playerrrel, beülsz a légvédelembe, stb...
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
FattyDove
őstag
Magyarul neked az a bajod, hogy nem tudsz alkalmazkodni és azt képzeled, hogy az ellenség az valami easy CS 1.5-ös botsereg, akiket halomra tudsz lőni, mert vagy elakadnak a falban, vagy csak simán 5mp késéssel lőnek rád.
Valószínűleg nem való neked a multi, ahol időnként az ellen jobb, mint a csapatod.
[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
Akkor ne játszál vele, nincs jobb tippem.
Megnéztem pár gameplay videót a BF5-ről, mert a BF1 az bejött.
Aztán rá is jöttem, hogy ez nekem nem kell. Volt csomó akció, ingyen hétvége, de nem is foglalkoztam vele. A single részét kipróbáltam, de botrányos volt az alap beállítása az irányításnak, szóval nálam abszolút felejtős. Értem én, hogy már minden konzolport, de meglehet azt normálisan is csinálni." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
bul07
nagyúr
Nekem meg pont az a bajom hogy beülnek hozzám
Tankba beül lövöldöz össze vissza, hiába álcáznám magamat füsttel hogy tudjak menekülni de ő lődöz és a torkolat tűz elárul, szét is kapnakBombázó
Ott is az a bajom beül utazgat velem de ha jön egy vadászgép nem tudja leszedni
Egyedül vagyok gyorsan hátra pattanok és se perc alatt kilövöm a vadászgépet vagy megfutamítom, az esetek 80%-ban sikerül ha 1 vadász vanÉn nem is igénylem hogy valaki beüljön mellém
BF5 tényleg rettentő kevés jármű van, de ez köszönhető az elég kicsi pályáknak is
Mondjuk én ezért is játszok csak 3pályán, szerencsére egymás után jönnek, így ha lefut a három pálya megyek másik szerverre ahol azok jönnek soron........................
Amúgy remélem 2042-ben lesz ilyen kézi fegyver is, sokfajta töltettel, gyalogosokra-páncélosokra, milyen lenne már ilyennel aprítani
-
IntelKiller7
veterán
Persze, hogy nincs. A BF3 amikor megjelent nem volt hozza hasonlo, igy kinezo jatek.
azota meg csak updatelve lett a motor.
BF3 Frostbite 2
a 4. resz ota meg a Frostbite 3 fut alatta..meg jo, hogy nincs sok kulonbseg.
-
-
Nem kell levenni a grafikát. Textúra és mesh legyen maxon, többi is lehet nyugodtan, csak az effektek és aljnövényzet segít egy kicsit ha lowon van. Ha mindent low-ra teszel, akkor sem lesz pixeles minecraft. Ahhoz el kell hagynod a natív felbontást, az viszont nem segít. Tehát hülyeség az, hogy valakik butított grafikával vannak.
Open beta engem is érdekel, hogy mikortól.
-
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (már nem hivatalos)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest