Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DPD tapasztalatok
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
-
LOGOUT.hu
Battlefield 2042
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3laX
addikt
válasz Termin8 #11944 üzenetére
Eddig is így működött a cache. Törölni lehet, mert utána újra tölti, ugye kell egy kis idő, amíg minden placc rendesen betölt. Én ezért is nulláztam le, hogy frissüljön mert nem hagyta abba. Az más kérdés, hogy utána tényleg megszűnik-e. Most nálam OK így az új AMD driverrel. Proci, vagy RAM OC-t is érdemes megnézni, mert jobban terheli az átlagosnál. Ahol egy single game-ben stabil a rendszer, itt lehet már a határon táncol, főleg ilyen hőségben. Na meg a motor is egy hányás persze . Én BF1-BFV óta szívok ezekkel a cache gondokkal. NV-AMD tökmindegy, mire megjelenik az új ez is jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz Termin8 #12041 üzenetére
Sokkal jobb a reakcióidő és átláthatóság egy 24-25 colos monitoron 1080P-ben, mint mondjuk egy 27 colon 4K-ban. WQHD kérdéses, de a legelterjedtebb még mindig a FullHD. Főleg, ha nincs a WQHD-hez legalább egy csúcs kártyánk és max grafin is akarjuk futtatni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (már nem hivatalos)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest