Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
-
LOGOUT.hu
Battlefield 2042
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puro
aktív tag
Sziasztok.
Én most terveztem megvenni, de annyi itt a negatív komment, hogy elgondolkozok a vásárláson
-
Puro
aktív tag
Kipróbáltam a trialt így 2 óra rush után szerintem nem olyan vészes Gránát dobás a szokatlan és a folyamatos komment, amit a karakter mond. Nem tartom prónak magam, de nekem így elsőre túl könnyűnek tűnik, főleg ha a crossplatform is be van kapcsolva.
-
Puro
aktív tag
Az mitől lehet, hogy fut a játék stabil 60 fps, de főleg a 128 playeres pályákon szinte folyamatosan világít a hdd led és ritkán, de bezuhan 50 környékére is egy pillanatra. Lassú az ssd? Kingston A2000-ről megy. Az V-nél is tapasztaltam hasonlót. VGA ramból 5200-at foglal, rendszer ramból pedig 10,5 gigát. Mintha nem bírná olyan gyorsan beolvasni, ahogyan szükséges.
-
Puro
aktív tag
Vajon mennyire fogják ezt gatyába rázni? Én már elfogadtam ilyen f*snak, amilyen most. Rengeteg tennivaló van még ezzel.
-
-
Puro
aktív tag
válasz FollowTheORI #9807 üzenetére
Jó munkához idő kell...
-
Puro
aktív tag
Mióta kijött az utolsó update azóta nem próbáltam, tegnap ránéztem és azt tapasztalom, hogy még szutykabbul fut, mint előtte. Nem lassul, hanem konkrétan beakad 1-2 másodpercre, amikor kezdődik a kör, majd szépen lassan feléled. Mire a scopeba belenéz, addigra az ellenfél már a környéken sincs. Szerencsére pár oldallal visszább írták a megoldást különböző problémákra
-
Puro
aktív tag
Jók ezek a refundok, de mi van azokkal, akik itt vették aprón
-
Puro
aktív tag
Bátran kijelenthető, hogy ez a játék halott. Pár hét kihagyás után felnéztem rá újra és az hogy a kedvenc szerverem, ahová öt perceket kellett várni, hogy betegyen most úgy néz ki, hogy 20 élő és 44 bot játszik rajta este nyolckor. Ugyan azok a retkes bugok megvannak egyszerűen nulla élmény az egész. Elengedtem ezt a részt, mert hogy ebből két év múlva se lesz semmi normális az hétszentség. Egy valamire jó volt, méghozzá arra, hogy soha többet nem veszek EA játékot, főleg nem hvaprón
Jobb lett volna azt meglépni, mint a Batman Arkham Knight esetében.[ Szerkesztve ]
-
Puro
aktív tag
Fog érkezni valami update ehhez a szutykadékhoz? Tudtok valami hírt/olvasnivalót valamerre?
-
Puro
aktív tag
Tegnap toltam vele pár órát, de nem látom a változást az update óta
-
Puro
aktív tag
Új bugot véltem felfedezni az orbital mapon, amikor kezdéskor játsza a helikopteres cutscenet nekem folyamatosan írja, hogy return to combat area és mire letesz a kiinduló pontra, 1 mp marad vissza
-
Puro
aktív tag
Hihetetlen ez a szutykadék... Másnak nem bugzik az irányítás?
F nekem weapon modifiers, de közben leguggol ha megnyomom, akkor minden újjáéledés után leguggol, beakadt a célratartás 10-ből 9-szer folyamatosan célratart és ki se lehet belőle szedni. Tegnap még jó volt, ma meg már szar, nem is értem mit majomkodok én még ezzel[ Szerkesztve ]
-
-
Puro
aktív tag
Az hogy lehetséges, hogy este nyolckor két perc után se talál semmilyen matchet. Crossplay bekapcsolva.
-
Puro
aktív tag
válasz whiteman0524 #14866 üzenetére
Kihagytam egy évet, hogy rendbe tegyék, erre rögtön ez fogad
-
Puro
aktív tag
válasz CptAdamica #15882 üzenetére
Két napja nem toltam, gondoltam leülök, hogy a last of us utáni dühömet csillapítsam egy kis robbantgatással meg darálással, erre ez se megy, bohóckodás az egész
[ Szerkesztve ]
-
Puro
aktív tag
Elég gáz, hogy revive után általában mindig az ellenkező irányba néz vagy a földet bámulja miután feltápászkodik, főleg akkor problémás amikor az ellenf. ott van tíz méterre a háta mögött, esélytelen fordulatból kilőni. Egy darabig nem volt ilyen, most újra ez van
Egyébként pár hónapja vettem elő újra, megjelenéskor rettenet volt, kihagytam egy évet és egész jó köröket lehet most már menni vele.[ Szerkesztve ]
-
Puro
aktív tag
Ez a nyomorék ea szerintetek mikor valósítja meg az appban, hogy automatán frissítse a játékokat? Beléptem most 0 player mindenhol, repairra meg leszed 31 gigát. Gondolom ezután jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Puro
aktív tag
Arra van ötlet, hogy szabályos exit után másnap miért kell állandóan repairral kezdeni mert unable to connect van? Ezentúl repair előtt el sem indítom már
-
Puro
aktív tag
válasz F_Zolee #18844 üzenetére
100/100, hely is van bőven. Általában régebben akkor volt gond, ha alt+f4 választottam kilépésnek. Én már kifogytam az ötletekből, max letöltöm újra még annyit tudok meg az ea appot is
De mintha más is jelezte volna itt pár hónapja, hogy amikor unabled to connectet ír a menüben, akkor egy repairt érdemes megcsinálni aztán megjavul, viszont nálam ez mindennapos, el sem indítom addig.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (már nem hivatalos)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple notebookok
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- 3D nyomtatás
- Filmvilág
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- További aktív témák...
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest