Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 4

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:07:15

LOGOUT.hu

OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19030) lofagi válasza prokxy (#19027) üzenetére


lofagi
addikt

most annyi van,hogy az EVE elvileg levette mindenkiről a bant, viszont még a PB nem, így olyan szerókra ahol nincs PB oda lehet menni, ahol van oda nem, de egyelőre nem megyek sehova, PB nélküli szeróra ahol tényleg vannak csalók? köszi nem

(#19028) renard: nekem az sem fér bele a makrózásba,hogy ha valaki azt állítja be az egérre, hogy defib elővesz, charge, élet, defib elrak, fegyver elő, szal nekem ez már értékes másodpercek, az, hogy bindigre teszed a dolgokat, ami alapból benne van a játékba teljesen más tészta, de nyilván ez mindenkinek a saját mércéje szerint mérettetik

Most van időm tolni a singlet legalább. :D Egy-két dogtag megtalálása komoly fejtörést jelentett volna, ha nem lenne már walktrough a pályára.

Valakinek sikerült már előhalászani a sniperféle kis távcsövet? Az első pályán kapom, de hiába nyomom a gombot nem jön rá elő semmi, csak a jobb oldalon, hogy press T for zoom és ennyi, de az is hiába nyomkodom.

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 4
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.