-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
válasz YAKUZbp #11395 üzenetére
Tényleg nem értem, hogy nálad van egy valamilyen probléma. Most érted amikor ati kártyán nem ment valami rendesen akkor átkellet volna térnem consolera?
Amúgy nem értem tényleg ezt mi alapján sikerült így configolni ,hogy jó ne menyjen jól vagy nem jól ,de ,hogy van olyan akinek el se indul! Ilyet azért nem láttam még sűrűn!
ui: Pedig rendes configja van!
Havernak AMD 955 BE + GTX 580 + 8 Giga ram és amióta van BETA nem tudjuk neki elindítani. vagy belép és rögtön kifagy vagy be se lép. Mindent kipróbáltunk! Nincs húzva . PB minden fajta verzióját, Driverek tömtelegét!
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Philips 24B1U5301H/00 Monitor
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Olympus E-M1X + objektívek
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest