Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
eugabesz
őstag
Sok is egy olyan pályára 48..majd limitelem 32-re,mert szerintem a szerver sem mindig volt a toppon,a találatok elszámolásában.
Bár nekem nem laggolt,a többiek panaszkodtak,hogy néha beakadt egy-egy pillanatra.
Egyéb iránt gyere nyugodtan máskor is,ha már nem megy valakinek a játék,hajlamos az ilyesmire,hogy csalót lát ott is ahol nincs. De jól elszórakoztunk rajta,hallottad volna a ts-t...http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
Laraxior
titán
kupára készülni alfa verzióval? Miért nem azt mondod hogy kipróbálnátok, és kellene egy account... micsoda szöveg..készülnénk a kupára. Még játék sincsen baszod, nemhogy kupa
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
csibe1
addikt
Gondolom két okból sem tolonganak a jelentkezők:
- Nagyon kevesen kaptak itt a topikban,meg lehet országosan sincs olyan sok BF4 Alpha kulcs.
- Aki kapott,a saját accountjához kapja meg emailben,és nem tudja átruházni.
A DICE helyében ha észrevenném,hogy nem az emailcímhez tartozó accra aktiválták az Alpha kulcsot;
akkor az lenne a minimum, hogy letiltanám a kulcsot.
Esetleg a "kedves" felhasználót is pár hétre.Látom szép angol nyelvű a Battlelog oldalatok.Írjatok szerelmeslevelet a DICE-nak és kunyizzatok Alpha kulcsot,hátha sikerül.
[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
stoon
addikt
ez érdekes, de felveti a kérdést is aki tud róla elérhetőséget stb az nem próbálta ki az ilyeneket , nem csak konkurenciát vagy hivatott lealázni? amúgy aki béna az ezekkel is az marad mint a videóban látszik a stat is ezt bizonyítja !(bár vannak kivételek, de azokat szerintem bannolják)
de természetesen egyet értek azzal hogy a csalókat le kell buktatni és én pl az ip cim alapján bannolnám örökre, és minden játékból/rol!
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
-
Anfänger
őstag
Hi!
Az összes ilyen mosléknak darabosra kellene törni mindkét karját kézfejjel,ujjakkal együtt és mire meggyógyul újra eltördelni! Tudtátok,hogy a cheatereknek kicsi a nemi szervük?
Sok Trottel és még büszkék is rá! Pusztuljon a férgese!Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)
-
blaca83
őstag
A 6278-as hozzászólásomban belinkelt gyerek is azt írta vissza mikor azt írtam neki, hogy állítsa le a makrót és úgy jöjjön ellenem, hogy úgysem találom ki mit használ.
Csak annyit írt, hogy No Recoil+1 Ryan videó: [link]
@stoon:
"amúgy aki béna az ezekkel is az marad" kijelentésed részben igaz mert nem tanulnak meg normálisan lőni, csak szoftveres segítséggel tudják hozni a szintet, de eleve olyan előnnyel indulnak ellened hogy két kör után kilépsz a játékból mert elmegy tőle a kedved az ilyen GYÖKEREK miatt.@eriklambing
JÓ ötlet...[ Szerkesztve ]
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Livius
őstag
Hm, érdekes, egy éve a magyar BF3 5on5 inf kupa elött nem igazán ez volt a BFHU filozófiája. Jah, mondjuk lehet akkor nem pont a senkit nem érdeklő noname teamekkel voltak érdekes férrelépések, és az már ciki lett volna nekik egy cikkben.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
siriq
őstag
Tovabb neztem a vidi-t.
Arra nem vetted a faratsagot, hogy perket cserelj. A csapatodban ket cover volt berakva de te csak mentel ugyan ugy eszetlenul tovabb es lovoldoztel.Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.
-
kisza25
félisten
a legelején cseréltem perket utána nem figyeltem, hogy a másik csapattárs is arra cserélt ami nekem volt, ez a videó inkább a famasról szólt már régóta nem használom ezért nem tudtam lekezelni a recoilját, hogy ész nélkül megyek? folyamat figyelem a térképet és a környezetet, még ha ez neked nem is jött le, igaz kicsit elszoktam mediktől, mert CQ-t nyomtam az utolsó 2 hónapban és enginerrel megyek, azzal nem dobálom folyton a szajrét, ezek után azért kiváncsi lennék egy gameplay videódra
szerintem azért nem nyomom annyira rosszól utolsó pár köröm ma(nagyon régen nem voltam ezeken a pályákon)
1
2
3
4[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
devilinsid3
addikt
nem azt mondtam, hogy nem számít, de annyit nem, mint hogy "jaj válts perket, mert van két frag, vagy 2 ammo" lelövöm én 2 ammo perk-el is a gyereket.. vagy ő is lelőhet ha külön perk-jeink vannak, annyira nem dob egy csapaton TDM-ben, mint amennyire szerinted jelentősége van
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
kisza25
félisten
és mit tanácsolsz? vegyem lassabbra?1800dpi-vel használom, egérgyorsítás ki van kapcsolva, de most vettem észre, hogy a rámutatás pontossága be volt, most kiapcsoltam
tankozáshoz van belőve, amennyit infinatryzok...[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
devilinsid3
addikt
kitett egy videót, hogy szerintünk min kéne változtatni, te meg már olyan dolgokba mész bele, hogy ajaj ha neki 25000 DPI a megfelelő akkor azon játszik
ez egyéntől függ ki mit szeret, szerintem nem pont erre gondolt a "segítsetek min javítsak" alatt, hogy pontos DPI adatokat fog kapni, hogy mire állítsa az egerét/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
siriq
őstag
Elvezhetned csak a bill 30cm re van balra igy fura gepelnem.
devilinsid3: A videojan tokeletesen latszik semmi koze nincsen a loveshez. A kivalo reflexe alapjan lovi le oket pubon.[ Szerkesztve ]
Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.
-
devilinsid3
addikt
ezt a kommentedet most nem tudom hova tenni, írd már le részletesen mire gondoltál
mert szerintem amit írtál:
legoptimálisabb esetben 1 tár=12 ember (tudom valamilyen szinten poénból írtad stb.) de ezután amit írtálnem arról volt szó milyen szerveren voltál, hanem próbáltam arra terelni a témát, hogy hiába a multi fejes utána el sem találtad a veled szemben lévő gyereket (hiába azt mondod, hogy eltaláltad, mert elsőre nem ), de még csak nem is sniper fegyverrel ölt meg
most ha valamit rosszul értelmeztem írd le, de a videót amit linkeltél ott se sniper nem volt sem legoptimálisabb eset
[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
devilinsid3
addikt
én értem ezt a részét csak te nem vetted a poént mikor utána írtam, hogy a dupla fejes után meg eltalálni sem sikerült az inast szóval oda az optimális eset (majd írtad, hogy eltaláltad utána meg lelőtt sniperrel, holott el sem találtad meg nem is sniper volt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest