Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
profisher.
tag
Sziasztok!
Nem rég vásároltam meg az Origines BF3 Limited Editiont. 20 gb, úgyhogy még 25mbit-es nettel sem kevés idő leszedni. Viszont szívesen fogadnám olyan emberkéknek a szívességét, akik játszanának velem, régebben CoD 4-eztem, szóval azért full low nem vagyok, de gondolom be kell majd jönnöm a multizásba. Originen CsanBF3 a nevem, Battlelog reg gondolom majd kell, de az egyelőre még nincs meg a játék letöltésének hiányában.
[ Szerkesztve ]
-
profisher.
tag
Nekem 1440*900 mediumon 60-70 fpsel fut, főleg kisebb pályákon. Mindezt egy 7770-el. Nekem elég ennyi.
-
profisher.
tag
Meg lehet oldani, hogy RU-ban US fegyverrel menjek? Csomó embert láttam, aki M16-al tolta és ruszki volt, de én még sem tudtam elérni, az orosz fegyók meg nem tetszenek. Elnézést ha hülyeséget kérdeztem.
-
profisher.
tag
Srácok! Hogyan tudnék egyszerűen és gyorsan megnyerni még 4 darab Sqaud DM-et? Az kéne az L85A2-höz, de akárhányszor felmegyek valamilyen szeróra, tuti, hogy pont nem nyerünk mert balf*sz a team.
-
profisher.
tag
válasz devilinsid3 #12565 üzenetére
Kib*szott szerencsétlen vagyok. Nyertünk volna, még 5 kill volt hátra, hát nem kifagy a játék? Mire mennék vissza meg 2-en előttem vannak.
-
profisher.
tag
Megőrülök, még mindig nem tudok bejelentkezni... Ilyenkor mivan? Szoptam a karit, meg az egészet, vagy csak valami hiba az EA-nál?
-
profisher.
tag
Nem bírom... Agyf*sz-t kapok... _4/5 SQDM win, már csak 10 kill volt hátra az 5. meccs megnyeréséhez... Hát nem ki dob k*rva BF3 exe leáll hibával?????
-
profisher.
tag
válasz Firkavadasz #12852 üzenetére
Nekem is szokott néha ilyet csinálni, nem tudom mi az oka.
-
profisher.
tag
válasz BlessedElroy #13398 üzenetére
Én szívesen beszállnék, bár csak ha marad hely (elég sokan írtak már a témában, szóval vlszleg nem). Mivel összvissz van 34 órám a játékban, ezért nem vagyok egy nagyon pro játékos, ha van jobb helyettem, akkor egyértelmű.
-
profisher.
tag
válasz BlessedElroy #13477 üzenetére
én is mennék akkor.
-
profisher.
tag
válasz devilinsid3 #13505 üzenetére
Nagyon rossz... A battlelogot még csak csak megtalálom és fel is lépek szerverre, de már alig tudok egy-egy embert eltunkolni...
-
profisher.
tag
válasz vagabor #13626 üzenetére
Na már megint a kor... Kezd kicsit elegem lenni belőle. ÉN is 14 éves vagyok, mégsem jut eszembe hogy csaljak. Eddig nem írtam le PH-n sehol, hogy hány éves vagyok, mert általában mindenhol le van szólva aki ~18 év alatti. Miért nem lehet megérteni, hogy vannak 36 éves olyan p*csök is, akik csalnak? Nem csak a fiatalok buták és tisztességtelenek!
-
profisher.
tag
Na srácok, akkor mi lesz a ma esti 8v8 dologgal? 19 vagy 20 óra? Milyen map, milyen mód? A laser és flashlight tiltása szerintem is korrekt lenne.
-
profisher.
tag
válasz devilinsid3 #13720 üzenetére
Valaki mondott olyasmit is, hogy DLC-ből szerzett fegyvereket ne legyenek használhatóak, stb.
-
profisher.
tag
válasz BlessedElroy #13737 üzenetére
én mindenképp!
-
profisher.
tag
Na akkor ma este semmi? Ha jól számoltam, 5 kb meglennék ma este is.
-
profisher.
tag
válasz devilinsid3 #13835 üzenetére
Hát akkor eddig 3-an?
-
profisher.
tag
Akkor aki még jönne az vegyen már fel Originen, mert így soha nem leszünk meg... Originem: CsanBF3
-
profisher.
tag
gyertek már még...
-
profisher.
tag
Srácok, bevállalná valaki, hogy megveszi nekem ezt a Humble Bundle akciót? Nincs paypalom, meg ilyesmi, szóval ebből most kimaradnék. Meg 5 dolláért akkor megkapok 8 játékot ( Crysis 2 meg ilyenek? ) ?
Megbízható tagnak természetesen elutalnám a pénzt előre (meg ha van vmi + költség, azt is) -
profisher.
tag
Az WTF? hogy már egy órája nem jött meg egy breport? Játszottam Metro Conquesten, 22k pontot kaptam+2 médál, meg egy csomó többi ribbon, szintet is léptem, de mivel 3500 ticketes volt, nem vártam meg a végét és kiléptem... Most akkor ezt buktam?
-
profisher.
tag
válasz ígyvanferi #14691 üzenetére
Nem szóltam... És szerencsére megjött a report is.
-
profisher.
tag
válasz Bjørgersson #14700 üzenetére
17 órával 5-ös K/D ratio és 20% accuray. Hihető!
-
profisher.
tag
Valaki tudna segíteni, hogy mi lehet?
KÉP[ Szerkesztve ]
-
profisher.
tag
Sziasztok!
Csak nekem jelentkezik az a probléma, hogy amikor meghalok, a képernyő alján egy elég nagy sávban feketén villan, aztán utána teljesen jó, de nagyon idegesítő.
profisher.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen routert?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linux kezdőknek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- Napelem
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest