Hirdetés

2024. június 23., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:04:54

LOGOUT.hu

Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11286) devilinsid3 válasza eLexsys (#11281) üzenetére


devilinsid3
addikt

igen és az miért jobb, ha létrehoznak még egy OP fegyvert? vagy csak kicserélik az m16-ot arra.. ekkora különbség szerintem nincs a fegyverek sebzésében valójában

de akkor már felmerül a kérdés:
mortar miatt sírtak sokan, hogy erős, mert ugye amúgy, ha eltalál egy olyan és maradni 10hp-d akkor az erős.. mert egy akkora töltet tényleg nem okozna nagy kárt benned (és ide ne jöjjön az a válasz, hogy ez egy játék, mert az egy dolog, de ultra baromságokat nem kéne beletenni)
legyengítették a szar rocket podot, mert sírtak, hogy "jaj megöl a heli" mert ja.. 12 rocket pod után is elszalad az egyén, mert amúgy az sem lenne elég halálos :D igaz egy tankot szétszedsz vele, de az embert nem tudod.. következetlenek az a baj ebben a tetves játékban és ez így is marad sajnos, mert a kis kövér Vér István nyávog, hogy neki ne adjanak ki ilyen játékot, mert akkor nem veszi meg és nem lesz miből élniük a készítőknek.. csak sajnos egyre több ilyen István nő fel ami kurvára nem tesz jót a játékoknak és azoknak a játékosoknak akik tényleg szeretnének vele játszani és nem csak úgy, mint ők akik ha lelövik nyávog..

/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.