Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
-
Winne
nagyúr
válasz - = Zk = - #11902 üzenetére
Vigyél már bele némi stílust: ( . Y . ) !
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Laraxior
titán
Mára elég lesz, már a 2 sörtől helikopterbe ültem az M1128 helyett Mik vannak...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
stoon
addikt
látom te belevitted AL BANDI stilúsát! (előfizettél te is a nagy dud.k magazinra mi?
Lara: ja lettis egy -egy csak a végén elvitte valami suttyo a tunguskát
(#11906) Cris99 : sok volt a monster meg a nagy meleg és korán is kelt ,most már semmin nem lepődöm meg
[ Szerkesztve ]
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
Laraxior
titán
válasz SkyS1gn #11906 üzenetére
Nem, csak betoltam két sört, ez az adag kb egy évre elég nekem, képzeld azt a dózist hogy egy este alatt megiszom... Csak a szégyentől nem zuhantam le azzal a repülő szarral, mert látásból ismertem a kölyköt aki bepattant gunnernek. Na komám, gondoltam, pont jó helyre jöttél Az utolsó másodpercben szedte le Amúgy jól ment, csak minden percben kellett leszállni javítani, de jobb mint a halál
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz SkyS1gn #11908 üzenetére
-
-
SkyS1gn
félisten
Project Reality: BF2 v1.0
Friday, August 2nd, 2013(#11913) emiki6
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
kriszpontaz
veterán
Armored Shield, Mobile Artilleryben ülve, E mögött, bázison kívül:
Game disconnected: you have been banned from this server. Stated reason: BASE CAMPIN IN AA
Any@d.(#11915) Cris99: épp akkor jöttem volna bele
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz kriszpontaz #11914 üzenetére
Ha ráérez az ember lehet alázni vele!
-
pohár
félisten
-
Perillustris
senior tag
-
- = Zk = -
félisten
válasz Perillustris #11918 üzenetére
pf
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
gali777
őstag
válasz kriszpontaz #11914 üzenetére
Melyik szerver? Elrakom favoritnak
-
kriszpontaz
veterán
válasz gali777 #11922 üzenetére
[2142] BrigGens ( K2 ) NO PRO PILOTS/GUNNERS - 2K Kill Limit !
Jártatok már itt, tegnapelőtt onnan kirúgtak titeket is (Atit is) is a helizés miatt! Szerintem már a Favoritok közt van nálad, pedig sokat jártam erre a szerverre de még nem volt gond, soha nem bannoltak.
Csak tudnám ki volt az admin, aki kempelésnek nézi ha épület mögül lövök (főleg amikor pont nem szedtem ki vele egy helit sem). Mit kellene azzal a teherautóval csinálni? Mező közepére állni hogy pisztollyal szedjenek ki ablakon át? Olyan tetü lassú az az M142 hogy elég vele arrébb állni, nemhogy menekülni ha gáz van.
Gondolom valamelyik heliben ücsörgött kedves Admin barátunk és nem tudott szegény érvényesülni.Valami ilyet írtatok a végére ti is a múltkori Battle Reportnak:
BL4CK_F1R3_G3R
NOOB ADMIN - Friend got banned for being a "pro pilot".He only got about 1k kills.ADMIN just bans for being better than him <<[ Szerkesztve ]
-
gali777
őstag
válasz kriszpontaz #11923 üzenetére
Ja onnan már rég ki vagyok rakva
-
Laraxior
titán
Elroy szervere. Szolj neki leszedi a bant. En is kaptam már állandó vendég vagyok ott
-
BlessedElroy
senior tag
Már leszedtem. Pervy2high bannolt(1 hétre lett volna csak ) . Az hogy ati bannolva lett, az nem újdonság, tudja hogy nem repülhet-de az első dolga kb hogy helibe üljön ha odajön. Erre nem tudok mit mondani.
[ Szerkesztve ]
Origin: BlessedElroy
-
Laraxior
titán
válasz BlessedElroy #11928 üzenetére
Mivel tankban nem hagyjuk érvényesülni Ez van... inkabb járműves szerver.
-
BlessedElroy
senior tag
válasz Laraxior #11929 üzenetére
Na de ha rengetegszer lett figyelmeztetve, párszor kikickelve, bannolva. Akkor miért ül helibe? Az ok, hogy szerinte Ő nem pro, de a limiten túl van. Lehet ezen vitatkozni, hogy az nem jó szabály, nem pro 2K killtől, bla bla bla... De ha nem ért vele egyet, nem kell odamenni. Sztem tök egyszerű.
(Amúgy meg tankban sem bamba)[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
válasz BlessedElroy #11930 üzenetére
Köszi szépen! Reméltem hogy leszeded, mert nem volt indokolt a BAN, nem bázisról kempeltem, főleg nem AA-ból (az egy másik dolog hogy AA is be van rakva az M142-ben, de az épület takarása miatt használhatatlan, max a Gunship ellen jó, mert az pont felettem megy el). Tehát őt nem veszélyeztettem semmiben, killem meg alig volt.
-
BlessedElroy
senior tag
Lara!
Amúgy 38 cm-es a kormány a Lagunán? Nem hiszem el, hogy nem találok rá szivacsos covert az ebayen
-
Laraxior
titán
válasz BlessedElroy #11933 üzenetére
Nem tudom, sose mértem
-
devilinsid3
addikt
válasz BlessedElroy #11928 üzenetére
én nem tudok róla, hogy bannolva lennék, vagy utólag bannoltál?
arról meg nem tehetek, hogy ott a helis gyerek veri magát, van 1978 ölése akkor az még nem pro pilot lelő mondom ügyes vagy, felszállok lelövöm, mert lószart nem tud kezdeni helivel csak egy infantry ellen.. akkor ne verje ott magát nekem benne
múltkor is úgy heliztem, hogy valakinek csak vezettem..amúgy meg nem az szokott lenni az első dolgom, hogy helizek.. múltkor az admin haverod azért bannolt ki, mert tankban ültem és lelőttem folyamatosan a helijét amiben ült.. majd "banned" .. ja igen akkor már az is korlátozva van? jó, hogy ki nem írja már, hogy csak 10 óra gameplay meg 5000 ölés alatt játszhatok, hogy legyen esélye..
ha állandóan balfaszok ellen játszik valaki sosem fog fejlődni (ja tudom.. csak élvezni szeretné a játékot heli buzi nélkül..)
#11929) Laraxior nem hagytok? háh jó vicc.. megnézném te a 3v1 szituációkat hogy vészeled túl javítás nélkül úgy hogy nem az az első dolgod, hogy visszaszaladsz kezdőre..
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Laraxior
titán
válasz devilinsid3 #11935 üzenetére
Kényszerít valaki, hogy ess neki 3 páncélosnak egyedül? Nem.
Tegnap Kisza is hasonló helyzetben volt az amerikai oldalon, én kivételesen RU oldalon voltam, de már amikor csatlakozott akkor csak az "A" pontjuk volt, aztán meg az sem, de ő mindenáron ki akart jönni egyszál maga vagánykodni. Én elhiszem hogy tenni akar, csak azt nem így kell. Kezdőről kell kifelé lövöldözni, használni a fedezékeket, onnan lehet csak aprítani, kitörni egyedül felesleges."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
kisza25
félisten
válasz Laraxior #11937 üzenetére
csomószor hoztam vissza így meccset, csak akkor nem volt ennyire jó az enemy mint ti
meg ez egy játék, bent campeljek, csak hogy nehogy meghaljak, akárhányszor kijöttem legalább egy enemy és egy tank bánta, ha többen is követik a példám akkor fordíthattunk volna, de nekem az nem élvezet, hogy ott gubbasztok bázison de ha kijövök és kicsinálik 1-2 tankot még ha meg is halok az viszont már igen
kinek a pap kinek a paplanEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
devilinsid3
addikt
senki, de arra sem kényszerít senki, hogy úgy harcolj azzal a destroyerrel, hogy minden találat után visszamész hegeszteni
amúgy inkább kisza játékstílusát biztatnám.. ki akar jönni egyedül igen.. ez a jó hozzáállás, nem az, hogy fedezék mögül lövöldözök meg kezdőről lövöldözök kifelé..
tegnap fent voltunk az Iram szerveren.. a gyerek ott sírt, hogy valaki baserapel, csak azt felejtette el hozzáírni, hogy ő meg tankkal ül bent a bázison és ki sem akart jönni.. a mi tankosunk is csak azért ment oda, mert már senki nem volt a pálya többi részén.. akkor ne sírjunk már baserapért ha onnan lövöldözünk kifelé..
kisza: "meg ez egy játék, bent campeljek, csak hogy nehogy meghaljak, akárhányszor kijöttem legalább egy enemy és egy tank bánta, ha többen is követik a példám akkor fordíthattunk volna, de nekem az nem élvezet, hogy ott gubbasztok bázison de ha kijövök és kicsinálik 1-2 tankot még ha meg is halok az viszont már igen"
nincs mit hozzáfűznöm.. így kéne hozzáállni az embereknek..
[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Laraxior
titán
válasz kisza25 #11938 üzenetére
Rossz felé is indultál. Ha nekimész a mezőnek akkor felesleges is elindulni. Egyenesen kell menni a folyó mentén, ott van egy nagy rét előtte a hosszabb dombocska, és ha még beljebb mész akkor ott a C pont. Vagy egyből a D-re. Az "A" előtti mezőn felesleges próbálkozni, mindenki ott nyomorog.
Amúgy is egy M1128-al kevesebbetek volt, mert az egyik gyökér kipattant belőle disabled után, azzal mentem én. Na meg a T90 a "D"-ről, meg a Sprut a "B"-ről.Tessék:
-
devilinsid3
addikt
válasz Laraxior #11941 üzenetére
vagy hagyod a tervezést és improvizálsz egyet amivel szétlövöd azokat akik ezek alapján játszanak..
sokat érnek ezek a "tippek", ha a játékhoz meg fingja sincs és 5ből 4x melléd lő.. aki meg 5ből 4x eltalál az nem ilyenek alapján játszik..amúgy ehhez az ábrához elég azt mondani, ha van egy helis aki nem lő csak spotol már megbukott a D felé masírozók nagy része.. vagy ha attack helis kicsit is érti a dolgot (nem zuhan le egyből) akkor már szétszedi azokat akik hátul mennek..
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz devilinsid3 #11939 üzenetére
senki, de arra sem kényszerít senki, hogy úgy harcolj azzal a destroyerrel, hogy minden találat után visszamész hegeszteni
A statisztika alapján sajnos ez a nyerő módszer.
Nem pedig az hogy vakon belerohanunk a tömegbe.
Gondolom, bár nem vagyok nagy kopteres az a ti pályátok, de ahogy láttam ti sem bújtatok nagyon a térkép közepére.... mert mondjuk ésszel repkedtek azzal a szarral. Én meg ésszel megyek a Destroyerrel.
Mondhatod, hogy az nem ugyanaz. De ez pont ugyanaz. Ti sem akartok megdögleni, de azért a kill kell, ha már foglalni nem tudtok. (Megjegyzem senki nem várja el hogy foglalj helikopterrel) Én sem szeretek halni, de azért szeretem magam odatenni, segíteni a csapatomat."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
devilinsid3
addikt
válasz Laraxior #11943 üzenetére
kis túlzással többet foglalunk helivel, mint te destroyer-el szerintem
a statisztikát meg leszarom, max kör végén megnézem, hogy milyen.. én azért nem fogok nem bemenni egy pontra foglalni, mert esélyes, hogy ott meghalok.. lehet azzal, hogy én bemegyek a mögöttem lévők már mernek utána jönni és ők majd elfoglalják.. kör közben inkább legyen 20-10es statom, de nyerjek, mint 70-0 de kikapok, mert a kezdőn ültem és aprítottam kifelé..nem az a mi pályánk, legalábbis nekem nem függ a pályától a teljesítményem
a 2 meg nem ugyan az.. helit méri az AA, Artillery, stinger, soflam
a te destroyerdre mi veszélyes? heli (bár ha kezdőn ülsz mindegy), tank..
mi tud mérni téged? soflam? javelin? guided ? kérlek.. füstölsz és kész, ha a helivel kiflare-zel baszhatod.. a következő a gyorsabb tárazás miatt már betalál, ha nem bújsz szikla mögészóval egy tankkal hidd el könnyebb életben maradni, mint egy helivel
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz Laraxior #11941 üzenetére
arra próbáltam először, de mindenki arra is számított, szóval ezért kerültem balról, de tök mindegy volt, mert a helink a bázison pihent, a többiek a tököm tudja mit csináltak, én meg mentem mint a mérgezett,
öltem- haltam- játszottam- élveztem ennyi
devilinsid3:
gali777:[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
LLD
aktív tag
válasz devilinsid3 #11944 üzenetére
"szóval egy tankkal hidd el könnyebb életben maradni, mint egy helivel" Kategorikusan azért ezt nem lehet kijelenteni mert ha van két jetes aki uralja a légteret akkor szépen a pilóta felmegy olyan magasra,hogy nem lehet bemérni semmivel a többi már csak a gunneren múlik TV+pötyögteti az enemyt!!Múltkor így jártunk wake island on!!Mehettünk a csába a csapatmunkánkkal!Ki is léptünk!De az esetek többségében helytálló a kijelentésed!!
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott."
-
SkyS1gn
félisten
Xirith, Winnie, belefulladtatok a levesbe?
-
devilinsid3
addikt
a helire is veszélyesek a jetek főleg úgy, hogy általában olyanok ellen repülünk akik mindenáron le akarják szedni a helit.. főleg rammel
ahol meg lara játszik ott egyáltalán nincs jet szóval..
-
Svájcinéger
őstag
Én sem tudok elülni a seggemen. Inkább szétlövetem magam, minthogy messziről lövöldözzek. Persze ha van lehetőségem húzok vissza javítani. Volt, hogy bejött a kitörés, szerintem néha érdemes megpróbálni.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
LLD
aktív tag
válasz devilinsid3 #11948 üzenetére
A leges legundorítóbb a világon a rammelés!Nem vagyok egy nagy helis de amikor sikerül kicsit tovább fennmaradni az általad említett okok miatt hatalmas bódógság van és akkor qrva élet,hogy jön egy ilyen majom!Gondolhatod mit élek át!! De ezt elkezdik tankra is módosítani megpakolják c4 el a jetet és bumm!!Baromi idegesítő játékstílus az biztos!!
de ott még a cápa is veszélyes a járművekre...
[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Photoshop
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest