Hirdetés
Aktív témák
-
válasz kutkut #46297 üzenetére
De igen Playclaw3-al szoktam. Az 1954-es Build óta alig van fpsdrop, de ugye ebből ugyancsak nincs full verzió csak ha az ember megveszi a licenszet.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
kubabara
csendes tag
Sziasztok
ma vettem egy:
Logitec Extreme 3d PRO joy-t és nem tudom beállítani rendesen. Valaki aki ezzel a joyal rendelkezik tudna segíteni a helyes konfugurálásban?
köszönöm előre is -
ProEvoFan
nagyúr
válasz xavix13 #46300 üzenetére
Ezt szedd le. A lényeg h mindig rendszergazdaként kell indítani ezt a programot!Ezzel a programmal kell letörölni és újrarakni a PBt.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz kubabara #46302 üzenetére
nekem ugyan ez van, csak nem a pro. a konfigurlása nem egy nagy baki.
nem értem, hol akadsz el benne...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
xavix13
őstag
válasz ProEvoFan #46303 üzenetére
Semmi hatás a probléma ugyanúgy fennáll, hiába raktam újra már 6x.
Pedig rendszergazdaként indítottam de hiába ugyanúgy kidobál.
Azt sem értem hogy mitől romlott el. Nem is volt mostanában semmi patch semmi ilyesmi. Csak egyik napról a másikra behalt.[ Szerkesztve ]
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
gergo0328
senior tag
-
strabowsky
tag
Sziasztok!
Valaki már használt a játékba Logitech Attack 3 joy-t?
Nekem valahogy nem működik vele... -
Neoteric
addikt
Kipróbáltam ma Playclaw2-t és 3-at is, de eredménytelenül, mert amint be van kapcsolva a kis progi, egyből kapom h bf3.exe leállt..
Ezzel a dxtoryval meg hiába állítottam be mindent pöpecül, Bf3 alatt olyan mintha nem is menne.. hotkeyekre nem reagál, fpst nem jelez, semmi..
Nálam egyedül a fraps vált be, illetve inkább úgy fogalmazok, h avval tudtam "minőségi" felvételt csinálni, mert ugye az fpsből sokat levesz és így hiába a fasza videó, ha épp játszani nem tudok "minőségileg".
Afterburnert meg meg kell próbálnom pc-n is, mert reménykedem benne h ezek az apró hang droppolások a noti miatt vannak csak.PSN: ne0teric_sAN
-
válasz Neoteric #46310 üzenetére
PC2 nem működik jól Dx11-es játékokkal. A 3-asból meg csak az 1954-es Build utániakkal érdemes próbálkozni.
Melyik NV driver van fent? Haveromnak semmi gondja nincs PC3-al GTX580 mellett, nekem 6970 mellett. Nem dob BF3.exe leállást sőt elvileg a BF3 volt az egyik alap program amihez igazították az új Buildeket.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
ProciVettel
tag
Game disconnected: your connection to the server timed out.
Román dice. -
Chosen
addikt
válasz ProciVettel #46316 üzenetére
Ilyeneket dobál nekem is.
-
Laraxior
titán
jön a 7vége... azaz a problémahegyek
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
janihunk
senior tag
Battlefield 3 Origin/Battlelog: janiHUNK464 , Need For Speed World: BRIAN66
-
gabipaci
őstag
[link]
Gyertek versenyezni, most indul a játék!Logitech hardware tester
-
Gyula84
veterán
-
- = Zk = -
félisten
-
Gyula84
veterán
most néztem csak videot erről a close quarter dlc-ről hát abban semmi bf nincs meg akkor az most csak tdm lesz vagy mi?
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Kr/\toS
senior tag
válasz Neoteric #46310 üzenetére
Ígértem egy tesztet. Nálam igy fest a dolog. Elhúzódott a projekt a tömörítés miatt, meg nagyon időm se volt.
Jah és a bénázáson nem röhögni!
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Kr/\toS #46328 üzenetére
jó ez az AN-94 (abakan) cask bosszant, hogy mindíg átkell állítani születés után a tűzsebességét (vagy mi a neve)
ezért használok ink G3A3-at....." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Kr/\toS
senior tag
válasz gergo0328 #46331 üzenetére
Az avidemux-ot plugineltem fel hogy elvégezze a melót. Nem volt egyszerű szülés.. :/
Sony Vegassal nem próbáltam még, lehet egyszerűbb lett volna.Viszont Maskimx kérdezte még az elején: a nyers avit kezeli a virtualdub.
#46332 - = Zk = -
A g3 nekem is favorit! Az abakannal is sokx csak a hangja miatt veretem, nagyon bejön automata módban!
-
- = Zk = -
félisten
válasz Kr/\toS #46333 üzenetére
igen, a hangja fain! ....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
belaazallat
addikt
válasz gabipaci #46321 üzenetére
Mennék, de valahogy nem csatlakozik a szerveretekre ez a vacakság. De csak a tiétekre.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
Dr.Burn
őstag
Teljesen uj vagyok a jatekban. Valaki letudna irni, hogy hogyan lehet a heliket iranyitani egyszeruen?
[ Szerkesztve ]
"Later Nerd!"
-
Neoteric
addikt
válasz Dr.Burn #46338 üzenetére
Hát mindenkinek más jön be.
Van aki csak billentyűzettel tolja, van aki billentyű+egér, van aki meg joystickkel.
Sztem menj fel egy üres unranked szerverre, ahol van heli aztán gyakorolj. Próbálj meg eljutni A-ból B-be minél gyorsabban, minél trükkösebben, esetleg jelölj ki célpontokat amiket lőj szét menet közben, aztán nagyjából ennyi. Aztán ha elég magabiztosan bánsz vele, akkor kipróbálhatod magad élesben is valamelyik pub szerveren, pl most nyitottak pár magyar szervert bf.hu-sok.Ezen a kettőn tuti találsz helit.
EA-HU-1 [AIR MAPS]
EA-HU-4 [B2K] [ALL MAPS]PSN: ne0teric_sAN
-
Bazzzs
senior tag
válasz Dr.Burn #46338 üzenetére
Húúú, erre nehéz lesz válaszolni, mert leírások alapján nem nagyon fogod tudni elsajátítani. Először is ugye W az emelkedés, S a magasság csökkentése, A a balra fordulás, D a jobbra fordulás. Mozogni ezek után az egérrel tudsz. Ha tolod előre az egeret, akkor bedöntöd a heli orrát, azaz haladsz előre. Ha jobbra és balra húzod az egeret, akkor az említett irányokba dől a gép. Kanyarodni menet közben az A és a D gombok használatával, valamint az egér balra és jobbra húzásával tudsz. A legtöbbet a gyakorlás fog segíteni, rá kell érezni az egészre. Erre tudom javasolni a Co-op küldetések közül a másodikat egy baráttal, valamint ezt a szervert. Utóbbin csak a zászlók elfoglalása az engedélyezett, elvileg nem szabad egymásra lőni. Az egész helikopterezésnek a trükkje, hogy mindig próbálj alacsonyan maradni, lehetőleg közvetlenül a földfelszín felett. Így könnyedén el tudsz menekülni a fák és a tereptárgyak között, azaz nehezen fognak bemérni rakétával. Ajánlom továbbá a figyelmedbe ezt a videót, valamint érdemes további repkedős youtube videókat is megnézni.
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
csapee
őstag
Nah mondjuk ehez kell hogy az ellenben nem volt engineer, mert akkor a hegy mogul nem jott volna ki.:-)
Csapee
-
urbi73
senior tag
Hali ,tegnap óta ,tolom én is ,hát ilyen kezdő szinten nem egyszerű játszani ,itt nincs be szabályozva hogy milyen fegyverekkel lehet menni ,mint a cod-ban ? azért úgy, nehéz fejlődni hogy valaki leszed ,1000m röl valamivel , nem is látod,vagy ami engem idegesit hogy volt olyan kb egy tárat bele lösz az ellenbe ,az meg egy lövéssel leszed ,a másik, össze tartás ,itt sincs mindenki rohangál össze vissza ,amúgy jó játék lenne .
-
-
SipiBcs
őstag
válasz urbi73 #46343 üzenetére
Keress "noob" feliratú szervereket. Olyat amire maximum 20-as szintű játékosok járnak.
Esetleg ajánlott a kis létszámú 16-24 es mappok használata. Próbálkozz TDM és Rush játékmóddal, míg bele nem jössz.Egy egy kasztot igyekezz fejleszteni, a lehető legtöbb kiegészítőt megszerezni. Utána rá fogsz érezni az ízére. A kezdeti nehézségek, negatív statok ne riasszanak el.
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
urbi73
senior tag
Köszi , próbálkozok ,csak a cod után furcsa egy kicsit ,még finom hangolni kel a beállitásokat , néha be lassul .
-
-
Neoteric
addikt
válasz urbi73 #46346 üzenetére
Én azt ajánlom, hogy keress magadnak egy kis brigádot, akivel együtt tudsz játszani. Egyrészt mert sokkal nagyobb móka, mint egymagadban lövöldözni, másrészt meg könnyebben fejlődsz te is, ha vannak emberek akikkel együtt tudsz mozogni.
Ha komolyabban is szeretnél foglalkozni a játékkal (warok, esl, cb, kupák, stb) és nem vagy túlzottan láma, akkor írj egy pm-et.PSN: ne0teric_sAN
-
urbi73
senior tag
gtx460se 1gb , be955 proc 3400 ghz , 3gb ddr2 memória, elég kellene hogy legyen ,persze nem ultrán ,
-
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz urbi73 #46348 üzenetére
Medium>low beállítás és szűrök lekapcsolása után menni fog a játék.A 3GB ram "kevés" lehet neki.Néha a 4GB is szarakodik, pedig csak highon tolom.A vgad nem "igazi" gtx460, az SE egy gyengített gtx460.
Az MW sorozat után nehéz lesz a játék, de csak az elején.Itt nem csőszerű, egyszerű pályák vannak.Sokkal összetettebb a pályák kialakítása.Itt egy nagy pálya 25-30x akkora, mint az MW sorozatban. -
urbi73
senior tag
válasz ProEvoFan #46349 üzenetére
Hát igen ,én is gyengének érzem ,még 2gb memóriát venni akarok hozzá ,sajna többre nincs keret , a 460se jónak kéne lennie ,ennyivel gyengébb [link] a singli része ment szépen 35 fps meg volt. amúgy király a játék ,tegnap hajnal 02 h ig toltam ,észre sem vettem hogy már ennyi az idő.
-
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest