Hirdetés
Aktív témák
-
TGaben
tag
Na vettem gabonapelyhet (a 3D szemcsi miatt). Az írtad segítesz, és 3D-t mindenkinek Az nvidia teszt nagyon jó vele! A video "elmegy" (picit az már "szellemképes") a játék viszont érdekes... látom,h más, de annyira nem érezni a 3D-t nálam, mint az nvidia tesztnél. Amiket beállítottam:
nvidia panelen engedélyeztem a 3D-t, mélység 50%, és kivettem a pipát,h a játék indulásakor ne tiltsa le az alkalmazást. BF3-ba: sztereo micsoda 3D ON, a szín korrekciót meg ki-be kapcsolgattam. És most te írd le,h hogy csináltad. Légyszi.[ Szerkesztve ]
Olvasható/Írható hangszóró: Speak-R :) (TDU2, BF3/BF4, NFS RUN nick: TBAG008 LIVE/GTA IV/F1 2011 nick: Tgaben007 F1 2012: T-BAG)
-
pohár
félisten
válasz H.Ezredes #46050 üzenetére
ez egyértelmű, de felépítésében is jellegében sok a hasonlóság a kettő közt
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
TGaben
tag
Hogy van máris gameplay belőle? Konzolon már elérhető? Nem CS-ztem, igy azt nem tudom, de nekem is "ismerős" a pálya, viszont nekem inkább a FEAR multija ugrik be, talán az egyik kiegben volt valami hasonló multis pálya.
Olvasható/Írható hangszóró: Speak-R :) (TDU2, BF3/BF4, NFS RUN nick: TBAG008 LIVE/GTA IV/F1 2011 nick: Tgaben007 F1 2012: T-BAG)
-
pohár
félisten
válasz v!ct0y #46054 üzenetére
bebaszna ha ugyanaz a csoport csinálná a javításokat mint akik a játékot írják...
TGaben... ez az a map, és ennek van egy olyan verziója, ami kétszintes, csak a nevét nem tudom már
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
- = Zk = -
félisten
őő, ez nem a single-ből valósi kis kuckó?.. abban volt ez a kulipintyó, tudtommal...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
janihunk
senior tag
Most ez az új dlc csak épületharcot fog tartalmazni?
Battlefield 3 Origin/Battlelog: janiHUNK464 , Need For Speed World: BRIAN66
-
Cybertrone
veterán
válasz janihunk #46059 üzenetére
Úgy néz ki!Kicsit új szintre akarják emelni a BF fogalmát... meglássuk mi sül ki belőle... Ha metro szintó cső pályák lesznek nálam bukott mint a dominó, ha nem jöhet!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
- = Zk = -
félisten
válasz Cybertrone #46061 üzenetére
nálam jöhet ezerrrel. nagy mapokra egymagam nem szeretek felmászkálni....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
janihunk
senior tag
válasz Cybertrone #46061 üzenetére
Ha lesz rá keretem úgy is megveszem Bár B2K sincs még meg.
Battlefield 3 Origin/Battlelog: janiHUNK464 , Need For Speed World: BRIAN66
-
pohár
félisten
válasz - = Zk = - #46058 üzenetére
tőlem aztán kérdezheted, az atomrobbanásos részig jutottam csak a single-ben
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
szerk
jééé, látom a pingeket IE alól[ Szerkesztve ]
-
LLD
aktív tag
válasz TGaben #46051 üzenetére
Na frankó!!
A legelső lépésként billentyű parancsokat állítottam át mert gyárilag ótvar(numerikus ra állítottam be 1234 stb,)
Van olyan opció játékon belüli speciális beállítások engedélyezése na azt engedélyezd!!
-konvergencia növelése-csökkentése
-látótér korrekció váltása
És ugye van a mélység csökkentése -növelése!!
Ezeket játék közben tudod akkor állítgatni,szemednek megfelelően!!
Remélem érthetően írtam le!!De felraktam még pár játékot hát eléggé durva!![ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott."
-
csapee
őstag
Metron Mav-ra C4, felemeled szintre, robbant. Féloldalt le van tarolva mehet a rush
Csapee
-
törölt tag
válasz janihunk #46070 üzenetére
Remélem igen, mert nekem az első nem kell... én a tankot szeressem, elvégre ez nem CS, COD, STB, hanem Battlefield!
-
TGaben
tag
válasz lama_lamm #46067 üzenetére
Én ezt úgy tudom elképzelni (sajna nem értek hozzá), hogy nem "igaz" 3D, vagy nem tudom,hogy fogalmazzak, de gondolom nem adna ki senki több százezret speckó monitorért, vagy 3D tv-ért, ha 1 gagyi szemüveggel is ugyan az az élmény. Valószínű közel sem. Van olyan szemüveg ami eleve százezer felett van
(#46078) LLD:
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz #21346560 #46069 üzenetére
a tankosra azt mondták, hogy az lesz a valaha látott legnagyobb map a BF történelmében
nagyobb mint a Firestorm és a Caspian, huhú[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
nah, igaz. olyat elfogadnék én is végre....
-
- = Zk = -
félisten
egyelőre engem is a kis inf only mapok vonzanak. majd ha találok magam mellé napi szinten fix 3-4 főt csapatban vonulni, mint a madarak, akkor jó. addig inf onlyzom
nálam a döntést anno elősegítette a Bf3 Béta.... MW3 vs Bf3 között őrlődtem. ám a béta segített dönteni. pont a Métro, ami aztán a nagy kedvencem lett...
-
pohár
félisten
TDM-re azok a legjobbak, vagy esetleg kisebb warra, vagy ha csak olyan kedved van...
-
H.Ezredes
őstag
válasz - = Zk = - #46088 üzenetére
Én is kipróbáltam a bétát és mondtam ez a játék kell nekem
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
- = Zk = -
félisten
válasz H.Ezredes #46091 üzenetére
olyat lestem...
én még a MoH AA-val toltam multiban jópár éve. 2006-7-8 kb. szted egy Bf3 béta után? ... nem hittem el amit látok[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz H.Ezredes #46091 üzenetére
Én is játszottam a betával... Aztán nem is foglalkoztam vele, valahogy pont az utolsó nap sikerült megvennem a limitedet
Nem sokon múlott, hogy az MW3 topikba legyek"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Cybertrone
veterán
Close Quarters Hát így elsőre fura!
[ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
pohár
félisten
válasz - = Zk = - #46092 üzenetére
itt az új MoH is, FrostBite 2-vel igencsak szépen muzsikál ahogy néztem... így első blikkre félúton van a cod és BF közt
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Cybertrone #46094 üzenetére
Hát, elég kicsi pálya. Már látom az m320 meg rpg meneteket.
Ha jól látom co-op pálya? Lol... Nagy ötlet.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
- = Zk = -
félisten
meglesem mindenképp. de nem a multis részét. elég nekem a Bf3 bőven
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.