Hirdetés
Aktív témák
-
-
janihunk
senior tag
-
Gergosz2
veterán
válasz gabipaci #4710 üzenetére
nem is beszélve arról , hogy nem egy helyen gyártják le az összes játékot.
A borítók meg a tokok márkészen vannak , a dvd -k sokszorosítása megnagyon gyorsan megy.Bár szerintem biztosan kapunk egy patchet e megjelenést -2 héten belül, dehát ez van ,tökéletes játékot még senki sem írt.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
nanorambo
őstag
válasz gabipaci #4748 üzenetére
Én bevallom, hogy amikor megláttam megjelenés előtt 2nappal a torrenten akkor leszedtem és kijátszottam a singlét (hogy az első pálya milyen rohadt hangulatos!). Aztán amikor megjelent aznap mentem is a bolba érte. Azóta az eredetin el sem indítottam a singlet. Multiban viszont van már egy kevés órám.
-
Cybertrone
veterán
válasz gabipaci #4798 üzenetére
Nem előny a nagyobb látótér, mert mire odafurdulsz az oldalt észrevett emberhez addigra könnyen ki is nyírt... Természetesen poénképpen írtam a dolgokat, ha nem esett le elsőre akkor bocsesz...! Ennek ellenére tartom azt hogy nem a 3 monitoron fog mulni az hogy ki milyen jo gamer... És mint láthatod sok embert igen is zavar a káva, és jogosan, mert a folyamatos játékmenetben nem mindenki akar 2 föggőleges vonalat bámulni!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Cybertrone
veterán
válasz gabipaci #4814 üzenetére
Haggyuk szerintem, legyünk barátok, és ha találkozunk a csatamezőn, ne legyen ellenséges a viszony!
whiteman0524:
EZ esetben respect... engem is anno sokszor bannoltak cod szerverekről, mert kiakasztottam a fps mutatót akaratomon kívül, és belőttem mindenkit... nem tehettem arról hogy akkor is megvolt a 250 fps-em ha mindent csutkára húztam, és hát ugye ugrottam nagyot, előbb észletem csóró embert és én voltam a csaló... Pedig a bfbc2 statomon is látszik hogy nem vagyok egy fényes lövész, csaló meg végképp nem, még 1 sincs a ratiomfrango13:
Waron én csak annyit vettem sokszor észre bfbc2-be hogy mindenki medik, és mindenki mg36-al osztja az eszet... Unalmas lett egy idő után... nem láttam relációt benne hogy mindenki a legjobb fegyverrel tolja a gambet ami fellelhető
ezenkívül szerintem a bfbc2 nem warra való game... csapnivaló a hit box, és gyakran már a fedezék mögött vagy ugyan de belő az ellen... és a tankoknak is akkora a hitboxuk hogy borzasztó... nem egy fasza waros game ez... persze ez a game hibája nem az usereké![ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
nanorambo
őstag
válasz gabipaci #5010 üzenetére
Azt nem tudom, lehet h fake.
Az viszont igaz, hogy a Microsoft kész a teszttel.Itt van még egy poszt:
"Domani ragazzi seguiteci...ci sono delle news su qualcosa che state aspettando da tempo..."
Magyarul: Figyeljetek minket holnap, olyan híreink vannak amikre nagyon sok ideje vártál...
Forrás: [link]
-
SimonYana
addikt
válasz gabipaci #5422 üzenetére
Akkor úgy látom nem ment minden simán a kezdetek kezdetén.
Most is lesznek gondok , mert szerintem mindennel van az elején.
Majd meglátjuk. A vak is azt mondta....Def26
Én elkezdtem , de olyan unalmas volt , hogy feladtam.
Persze már csak a multizás után kezdtem bele.....[ Szerkesztve ]
® SimonYana ®
-
Malachi
addikt
válasz gabipaci #5873 üzenetére
ez után az egész kavarás után, meg a két nap előny miatt őszintén - olyan fontos az a beta kulcs? lassan már úgy vagyok vele, hogy annak is örülök majd ha a bejelentett időpontban tényleg megjelenik a game, még aznap hazahozhatom és rendben játszhatok vele. lassan már a beígért DLC se tud izgatni.
elképesztően nagy a hype a játék körül és attól tartok a megjelenésig ez még csak fokozódik majd. csak arra ne legyen hatással, vagy nehogy valami mocsodék bughalmazt adjanak ki elsőre amit aztán csak hetek múlva javítanak.
frango13 - ne félj, tutira lesz rá válasz. nekem amúgy tetszik, tökös.
[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
válasz gabipaci #5892 üzenetére
Ha lenne tisztelet,akor nem a MoH-t vetették volna veled a betához,hanem a bc2.t...főleghogy az még a veteran programba is illett volna.
Persze az jut eszembe,hogy annál is hány ember vett utólag bf2-t,1942-t,2142-t,stb(pl.nekem is azért van 1942-m,bf2,ami a bc2 után számomra kvarcjátékszint...),mert kecsegtették azzal,hogy tényleg ér majd valamit a nagyobb veteran szint...
Persze ez utóbbi a mai napig kula,én pl.a neten 4-es vagyok,a bc2-ben 2...
Nem mintha változtatna valamin,de ez is tükrözi,hogy a battlelog sem életbiztosítás,se más dolgai a cégnek,akárcsak lásd a bc2 csúszó hitbox,amit hónapok múlva "megoldottak" a mozgó játékos hitboxának növelésével...[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Cybertrone
veterán
válasz gabipaci #5923 üzenetére
na látod... én elhiszem hogy jólesik, én is vergődhetnék, mert megvettem ma a Company of heroes packot steamen, de használhatatlan mert nincs még huzzá product key... elfogyott, elvileg a héten küldik le a steamnek majd... na és akkor most menynek a vonatnak?
Attól hogfy háborogtok mint a tenger nincs semmi változás, és azért ez egy fórum, nem pedig gyóntatószék"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
válasz gabipaci #5927 üzenetére
Megkapjátok a BETA-t ti is ugyanúgy. Lényegében nem kellett többet fizetnetek a játékért a BETA miatt, ugyanannyiért rendelted elő mint az aki nem fog BETA-ni. Nektek komolyan az fáj, hogy mások is játszhatnak vele...
(#5931) Gonz0: aki azt a kalap kaki játékot emiatt vette csak meg, meg is érdemli...
És most már legyen skip a téma. Elemezzük inkább az új videót vagy valami de a rinya már nagyon unalmas...
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Neró
őstag
válasz gabipaci #5950 üzenetére
Egyszerűbb lett volna megrendelni az 576-ban ahogy én is tettem. Jár minden kiegészítő, póló és egy MW3 kupon amit igazából vissza fogok adni az eladónak mert én át nem veszem. Némelyik ember még mindig azon filózik, hogy hol lesz majd, hol jár majd és ennek a tudásnak a hiányában vagy 10 helyen megrendelte - ez számomra már elég érdekes vagyis nem értem.
| www.diablohungary.hu
-
edgR
őstag
válasz gabipaci #5956 üzenetére
sajnos nem csak a hambizabalok fognak full low settingsen jatszani, hanem en is.. arrol nem beszelve, hogy ez nem cheat, nem segedprogram, a skalazhatosag a jatek resze. aki pedig komolyabb szinten tolja az ipart - hiaba van eromuve - ugyis minimumon fog jatszani, hogy minel tobb fps-e legyen. multiban ez szamit, single-ben meg mindenki gyonyorkodhet, az easy bot nem lo szajba 0sec alatt.
-
Cybertrone
veterán
válasz gabipaci #6040 üzenetére
Nem tervezek cseret... Zavar a kava 3 monitornal meg TN panelbol en nem rakok ossze 3 monitort mert a szintorzulas nem szep dolog, ezert van 1 nagy, de ezt mar megbeszeltuk... 920am meg mar volt ugy masfel eve, visszafele meg nem haladunk...
Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PlayStation 5
- Suzuki topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest