Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
oxide24
csendes tag
Nekem sem megy a telepítés, az origin telepítése után amikor a játékot telepítené nem enged tovább :-(
-
xavix13
őstag
Amúgy Caspian Borderen lelehet rombolni a tornyot?

És ha igen hogy? -
sith7
félisten
nekem dátumellenőrzésnél megakad ... nem enged játszani

-
HollyBoni
veterán
válasz
Balázs9503
üzenetére
Ja.
-
Dantenero72
aktív tag
PC-re vannak singlepalyer achievementek? Vagy csak konzolokra?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
pszichiater
üzenetére
Nálam még van egy bontatlan
20k ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Balázs9503
tag
sziasztok
feltelepítettem a gemet és a megjelenés dátumnál a 28-adikait írja be kellene jelentkezni a btllelogba -
pszichiater
senior tag
Jártam ma a mamut2-ben, de ott csak a sima verzió kapható. Limited Editiont PC én nem-igen találok. Lehet ezt valahol kapni? Vagy originről letölt az kész...Mondjuk ott is pre-order van egyenlőre. Ha vót már akkor elnézést.
-
Lala6
addikt
Na most akkor megy a játék, vagy nem?
Hazaértem, feltelepítettem és azt mondja, hogy még nem tudok vele játszani, majd holnap jelenik meg. -
radi8tor
MODERÁTOR
[HUN] Prohardver! Unofficial Server
Egyéb HUN-os szerverek: [link]
-
gainwardgs
veterán
Ph-s sero neve??

-
creedszl
senior tag
Engem gyakorlatilag minden szerverről levág.Pedig délután még ment rendesen.
-
HollyBoni
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
Itt szebb hangja van.
Csak azok a csúnya tactical kiegészítők ne lennének rajta..

Szerk: Mondjuk ez 74,annak szvsz szebb a hangja,a 47-nek a nagyobb kaliber miatt kicsit karakteresebb.
-
apollo12
veterán
na estére meg lesz a game, csak orosz alapbol, de majd angolra teszem

-
ch003067
addikt
válasz
WongFeiHong
üzenetére
Nálam is így van... Nem tudom mi a fene van

-
Laraxior
titán
-
ch003067
addikt
Nálatok is van olyan, hogy egyes szerókról kidob ?
-
boogie84
veterán
Single player-ért nem szívesen adnék ki lóvét, de ez brutális!!!!!

Tankos részen vagyok, eddig nagyon szépen fut a játék. Néha néha egy egy RPG becsapódásnál esett le 38 fps-re egy kis időre. Átlag 60. Nem akad, nem szaggat, nem lép ki a játék.
Eddig meg vagyok vele elégedve maximálisan!!! Eddig jó vétel!!

Originből nem lesz vmi végleges verzió?? Extrém gagyi ez az ablakos módszer... Steam ennél jobb!
-
mcwolf79
veterán
PH szerveren nincs Punkbuster?
-
q13579
senior tag
Sziasztok.
Felraktam a játékot, aktiváltam a kulcsokat, azonban egyrészt nehezen tudok bejutni szerverekre, másrészt ha benn is vagyok, max 2 perc!
Ledob. You have been disconnected from server üzenettel kidob az asztalra. Ilyennel találkozott már valaki? Mit kellene tennem?
Előre is köszönöm a tippeket.
Ja és még valami. Mikor patch-eli a game-t?
Nem néztem az installt, csak annyit láttam, hogy már játékra kész a game. Az install végén patch-eli is magát? Mert nem tapasztaltam, hogy kérte volna a telepítését külön.
-
Laraxior
titán
válasz
feka007
üzenetére
Érdekesek a fegyverhangok én úgy mondanám inkább. Azért egy AKnak nem így kellene szólnia, MW2ben elég hiteles hangja van. BOban megint egy halom szar, itt meg az összes olyan furcsa, mintha visszhangozna a fegyver... Viszont a G3nak jó hangja van

Ill. én csak az automatákat mondom ilyennek, mert tegnap pölö lőttem az 50-essel az autóból, az nagyon durva

fogalmam sincsen milyen hosszú. nem vittem végig, és így már nem is fogom, mert már töröltem, ez a szar meg még nem indul

-
feka007
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
Ja, hajaz is kicsit az MW2-re a single, csak van egy kis különbség már a kettő között, vagyis inkább rohadt nagy különbség.
(BO-t nem említem, mert az visszafejlődés volt az MW2-höz képest)
De amit itt írnak egyesek, hogy szarok a fegyverhangok stb.. Mert ők már csak biztos tudják lolMilyen hosszú amúgy a single?
-
HollyBoni
veterán
Mi olyan jó abban a repcsis küldiben?

-
ETOM
addikt
nekem is megy pedig tegnap 28-t irt.
pb-t hogy kell frisiteni? -
hm, fura. nekem ma simán elindult minden trükközés nélkül. PB-t frissítettem, egy ideig jó volt, most megint percenként ledobál minden szerverről.
na szerintem hagyom, ez így nem lesz jó. lehet, hogy hiba volt, hogy feloldották a régiózárat egy időre és most azért dobál le minden szerverről. majd holnap meglátjuk, hogy megy.
vagy most éjjel 1 után.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
frango13
aktív tag
EA acc régió választásnak lehet hozzá köze? Nekem USA-n van.
-
Dantenero72
aktív tag
Nah megjütt nekem is a Singlet mar tologattam eljutottam a Jet-es részig,de ez vmi überistenkirálydolog
Az anyahajó a víz a repcsi meg minden áá, nem lehet leirni ezt LÁTNI KELL!!!!
ui.: Vegyetek fel minnél többen - Scuzzbag
ui2: nekem ma jött meg,felraktam ,elinditottam és semmi régi zárt nem irt ,szal szerintem ez csak azoknak van akik tegnap vagy elötte raktak fel a gamet :S -
ProEvoFan
nagyúr
-
xavix13
őstag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Nem hazudtak...
Nekem ma jött meg a játék. Feltelepít patchel indít.. Ennyi volt és megy is, pedig se nem proxyztam se nem VPN-eztem...
Tán valamit elku**tam hogy megy. 
-
frango13
aktív tag
De most fel van oldva az időzár nem?
-
lvnt
őstag
válasz
Cybertrone
üzenetére
És azt is haluztam, hogy egészen eddig a single-t nyomtam mindenféle buhera, VPN és proxy nélkül?

-
kmisi99
addikt
visszasírom a rohadt 1lövés/1 kill bugot a mostani helyzet tiszta szar azt ígérték feljebb veszik az életet erre pár golyó és meghalok de az nem zavarja hogy én sorozom mint a hülye és hamarabb is lövöm meg már a táram kifogyott de neeem ő lazán röhögve lelő
-
frango13
aktív tag
Olyan másnak is van, hogy nem tudja használni az RPG-t meg az engi hasonló durrogtató fegyvereit? Vagy az EA csak engem tüntet ki ezzel....nem túl vicces
-
madgie
titán
Hihi, most települ. Nem mertem átírni a virágboltin az exe-t, inkább újrarakom.
Laraxior: nem mondod! Akkor VPN lesz, nincs mese, holnap itthon vagyok egész nap.
Cybertrone: vagy mégsem
Hajnal egy nekem jó, ma már úgyse kezdek hozzá, munka után nem hiányzik az idegbaj, amit a túltápolt macskajancsiktól kapnék 
-
Laraxior
titán
válasz
madgie
üzenetére
Az a baj hogy ez nem nagyon látszik. Én meg az időt is látni óhajtom, meg a VGA hőmérsékletét, mivel most minden MHz számít, bármikor befagyhatok. Lehetne kisebbre állítani, de ez nekem megfelelő
Hozzászoktam még a Riva Tuneres időszakból 
szerk.: csak átállítottam rasterre

-
banánocska
aktív tag
Játék megvan. De még nem játszhatok.
-
Laraxior
titán
Érdekes... mert a telepítőben még mindig hajnali egy óra a megjelenési dátum... fasza. a virágboltit meg már töröltem

-
ForRedGlory
félisten
Launch partyra megy valaki a Mammutba?

En mar uton vagyok. Kivancsi leszek milyen lesz. -
ETOM
addikt
megjavult nagy nehezen
-
Laraxior
titán
válasz
feka007
üzenetére
Osztom a véleményt. Jóféle a single
Utoljára ilyen háborús feelinget az MW2 single-je adta. Azóta meg semmi. Már ott is az első pillanatok nyerők voltak amikor elindultunk a Hummerrel, közben ordított Hans Zimmer muzsikája.
Itt is nagyon jól össze van rakva a dolog, zene is szuper, holott nem valami ismertek a figurák akik komponálták.
Zohan: Feltelepíted, statistic szerverben beállítod hogy induljon a Winnel együtt, itt tudod a színt is cserélgetni, beállítani. Majd Afterben is belövöd, hogy induljon Winnel együtt, monitorozásnál kipipálgatod amit látni akarsz. Grafikonon jobb katt és mehet is OSD-re.
-
feka007
veterán
Bazd, ebből a singleből már az eleje megérne 10k-t, rohadt nagy, már ahogy kinéz attól bevizelek..

Ez kb. 10 évnyi fejlődés a BC2-höz képest. Akik meg hápognak, hogy "láttuk ezt már ezerszer" stb., az menjen inkább olvasni, mert nem neki valók se a filmek se a játékok.
Szóval a single eddig atombrutálkaiser
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Laraxior
üzenetére
ÉN azt azért nem hagynám ám annyiban...
Joy problémákra:
http://www.overclock.net/pc-games/1151826-i-fixed-bf3-joystick-issues-heres.html
-
Laraxior
titán
Tisztelt Érdeklődő!
A tegnapi bankkártyás levonással kapcsolatban vártunk volna visszajelzést, hogy kiderült-e végül, hogy mi tényleg 9880 forintot vontunk le, nem többet. Levele alapján a kérdést rendezettnek tekintjük és küldjük a kért kódot.
Tisztelettel:
CD Galaxisjóhogy küldöd dögölj meg, hiszen majdnem másfélszer annyit síboltak el tőlem... még ha kevesebbről lenne szó, akkor oké, nah de így...

-
Eagl3
veterán
válasz
gordonfreemN
üzenetére
50
-
janihunk
senior tag
Na estére én is megkapom a kulcsomat danh kollégától. Sajna orosz de majd megcsinálom.
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok. Mennyi FPS-el érdemes tolni a multit? Aztgondolom, hogy minnél többel, de csak van egy felső határ, meg ahol már bőven elviselhető.
-
Laraxior
titán
Nem lesz itt gond
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
ciry
őstag
Megrendeltem anno a Bf3 LE-t, ami a napokban meg is jött(576 kb). Bementem a boltba és mondtam, hogy most nem aktuális, ha tudják adják el(még örültek is neki), erre nem megküldték e-mailben a DLC kulcsokat?

Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Jövedelem
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen TV-t vegyek?
- Horgász topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

20k ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

rövid video.

![[link] [link]](http://img411.imageshack.us/img411/1897/clipboard01111.th.jpg)

roxys is rém egyszerű. Nekem az oldotta meg. Telepíteni sem kellett semmit. Nem mint ha ez sokáig tartana...