Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
csibe1
veterán
válasz
LifeSpirit
üzenetére
"4GB(800Mhz-s) RAMom van,, win7 64 biten ami ugye a felét eszi"
Akkor nálad valami gond van szerintem,ha az oprendszer alapon annyi RAM-ot használ.
Nálam kb 1GB-ot használ rendszerbetöltés után. -
csibe1
veterán
válasz
Tompo92
üzenetére
Beírod a keresőbe: regedit utána megnyitod,és a regedit keresőjébe
attlefield 3Az EA Games mappába ott a BF3 mappa,a DisplayName,és az Install Dir amiben módosítottam,ezekből töröltem ki a TM-et.Utána bezártam,és újraindítás.
Amit előzőleg írtak neked az a virtuális memóriát módosítja,ha jól tudom.
(#31834) Lukiboy20
"És kúrva jól elvagyok/vagyunk"Akkor biztos nagyon élvezitek.

Nem fáj?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DonThomasino
veterán
válasz
Cybertrone
üzenetére
Igen azért köszi.

-
Bazzzs
senior tag
A játék chat része mindenkinél megfelelően működik? Én valamiért nem tudom mindig azt leírni, amit szeretnék, mert más karakterek jelennek meg. Például kérdőjel helyett mindig egy reláció jel '<' jön elő, kettőspont helyett is más, így nem tudok smileyt beírni, ékezetek sincsenek stb. stb.
A billentyűzetem és a nyelv is magyar, capslock nincs beragadva, shiften se tenyerelek. Nem létkérdés, eddig nem is zavart, csak gondoltam megkérdezem, hátha csak nálam ilyen és van rá megoldás. Ha nincs, az se baj
Szerk.:
Runo: Köszi, így már értem!
Egyébként jellemző, hogy rá akarok keresni a google-en, hogy 'Battlefield 3 chat', erre kijavítja, hogy 'Battlefield 3 cheat'

-
Cybertrone
veterán
válasz
DonThomasino
üzenetére
A gameplay menüpont alatt kell be pippantani , csak fejből nem megy, talán"weapon Zoom" vagy ilyesmi!

A többiek megeloztek
-
Xaels
félisten
válasz
DonThomasino
üzenetére
Olyan bonyolult, de már írták: Options / Gameplay és ott megtalálod a Weapon Zoom menüpontot...
-
Doki16
addikt
válasz
DonThomasino
üzenetére
Itt kell.
-
pohár
félisten
válasz
DonThomasino
üzenetére
ott van, keresgéld ki
-
DonThomasino
veterán
válasz
Cybertrone
üzenetére
Próbáld már meg ki meditálni hol kell.
-
Cybertrone
veterán
válasz
DonThomasino
üzenetére
De a settingsben ki kell pippantani azt ami most nem jot eszembe és frankon vallnal marad!

-
DonThomasino
veterán
Biztos nem lehet megoldani hogy fix en zoom oljon fegyver
ne csak addig még nyomom az egeret? -
-
BandiHUN
veterán
válasz
intercooler
üzenetére
Mert elég durva procid van,és a bf3 megeszik elég jól mindenféle cuccost.Más játék nem terheli le annyira.Esetleg próbáld meg alapon,és ellenőrizd,hogy a hűtő nem lazult-e fel,lehet,hogy megugrik a hő,le is kapcsol,stb...
-
BandiHUN
veterán
válasz
intercooler
üzenetére
alaplap vagy tápgond lesz...
-
Laraxior
titán
ugyan... két 480as vígan ellátja őket. Nem kell 1920x3-ban gondolkodni.
1680x1050-es monitorból kell 3.Tehát akkor számoljunk:
1680x1050es monitorból 3db így lesz: 5040x1050, ami 5.292MPixel.
1920x1080 -> 5760x1080 --> 6.22MPixel.Azért ez nem kevés különbség, és a két GTX480 vígan megbirkózik ezzel, ha nem is Ultra, de highon mindenképpen
Más téma, hogy nem valami frankó 3 monitoron FPS-t tolni, túl nagy a látótér.. 
-
eugabesz
őstag
Mondjuk azt még sokan nem tudják ezek szerint,ha az Origin-ba a játékod kis téglalapján nyomsz egy jobb gombot,ott van a "játék javítása" opció...ezért nem értem,mi értelme "újratenni" a játékot...
-
Bazzzs
senior tag
Battlefield 3: Deathmatch a valóságban
Nagyon jól kivitelezett kis videó

-
Mrdevil
addikt
válasz
intercooler
üzenetére
Nekem is volt ilyen, de nem sűrűn, bár volt, hogy egymás után háromszor is eljátszotta. ( de a reset azért segített neki ) Mostanában teljesen megszűnt az ilyesmi. ( kopp-kopp )
-
Laraxior
titán
-
Bazzzs
senior tag
A mai Origin Store akció sajnos nem hozott olyan leárazást, mint amire páran nagyon vártak/vártunk. Egészen pontosan ez van ma: Buy Battlefield 3 and get 50% off a Multiplay game server!
-
Laraxior
titán
-
BandiHUN
veterán
válasz
kmisi99
üzenetére
Jó az...csak tudni kell azért bánni vele,nem fossa a killeket csak úgy.Vigyázni kell,mert gyorsan ürül,vagy pötyögtess,vagy menj közelebb.
Mondjuk érdekes,mert nála m meg az M249 jött föl már a 4.helyre 87 killel 1 nap alatt,be-bevetettem a cuccost,elsőre nem ment,most meg sima meccsen is viszem,remekül lő messzebbre is,persze nem kell a szemtől szembe harcot erőltetni vele,de erős és elég gyors,pötyögtetve meg extended mag-gal az embernek még táraznia se kell,mert vagy megvan 300 golyóból vagy 8-10 ellen,vagy kilövik hamarabb
Meghát az előbb 9 killből meglőttem egy accuracy ribbont,pedig nem közeli ellenfél volt.Szóval egész jó,csak nem igazán futkosós.Hangtompítót feldobtam,jó kis dara sqad dm-re aktív kemppel karöltve.
F2000 az előbb lett meg,hát kíváncsi leszek,milyen...bár kicsit sajnálom,hogy a medicesdi,főleg a dlc-s és egyéb járműves mapokon nem valami jó,mert a többi kasztnak van járműelleni dolga(M320 nem sokat ér tank ellen...bár lőttem vele egyszer helit is
),még a snipernél is jobb,hogy tud soflam-ozni,t-ugs,stb...
Vagyis a medik csak daramapra jó,a dlc-re meg szigorúan engi.Bár a sniperrel azért be kéne gyűjteni a maradék 4 soflam-ot,valakinél találtam egy ilyen kütyüt,gondoltam kipróbálom,1 tankot be is amortizáltam,de qvarossz helyen voltam zászló mellett,így ennyire futotta. -
kmisi99
addikt
Én azt hiszem az eddigi legjobb assault fegyóra találtam rá a KH2002 re nagyon jól darál két sorozattal öl és pontos. A famas egy szar szerintem már van rá red dotom meg minden szar de nem valami jó.
-
pohár
félisten
válasz
intercooler
üzenetére
resetre se? olyan nem létezik

-
intercooler
őstag
Sziasztok!
Nagy gondban vagyok, 1 hét kihagyás után újra játszottam bf-el és 1szer csak befgyott tőle az egész gép hang megakad stb, reset gombra se reagál
Ezt megcsinálta 4szer aztán fogtam újra húztam az egész gépet, és így sem jó 
Eddig ment minden gond nélkül szóval nem értem, más játéknál nincs ilyen.
Ez vajon mi lehet?
-
Pacmann
csendes tag
ujratettem. mindent a C-re. megy.
szerk: koszi mindenkinek a tippeket, leirasokat
-
Laraxior
titán
Tegnap fentről indultunk, elbújkáltam valamelyik sarokban ,letettem a TUGS-ot majd pötyögtettem párat, meg hajigáltam gránátot... mire behoztam a MAV-ot, sajna levágott a rendszer, így semmit nem mentett, pedig kaptam jelölgetős dogtagot is

alulról nem szeretek sniperezni, csak max, ha már folynak le a lépcsőn jobboldalt, mert akkor kicsit hátrébbről le lehet kapni párat, de akkor már bukta az egész kör, ott már nem lehet megállítani az enemyt. -
pohár
félisten
válasz
Laraxior
üzenetére
ha meg a lépcsőn alul vagytok, reconnal néha fel lehet suttyomba menni annyira hogy ráláss a B zászlóra, és el tudsz lőni párat SV98-cal, vagy bármelyik sniperrel

nekem is kell még pár kill a sniperrel az assingments-hez, próbálom SV98-cal, mert kéne rá a Straight Pull Bolt is
-
-
Pacmann
csendes tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
En a medic-el vittem multkor m320 helyett az elettoltot. hat kapkodtak. kaptam vagy 20 ribbont. a heten gondolkodtam hogy vmi team-et kene keresni, ahol vegre lehetne IGAZI csapatban jatszani. mert szar mikor bekerulok egy serverre, ahol 32 fobol 29 sniper .... es persze az ellenseg meg jon tankal .....

-
Pacmann
csendes tag
válasz
planbmokus
üzenetére
megvolt, aztan frissitettem is, restart is megvolt. de semmi. a telepites mar 98% korul jar. utana jon a ~5 giga update. ami megint lesz vagy 1 ora mire leszedi. utana meglatjuk.
-
BandiHUN
veterán
válasz
WongFeiHong
üzenetére
fagy ez a szar máskor is,most vágott ki épp csak úgy,minden hibaüzi vagy akármi nélkül egy tuti győztes sqdm-ből

bejöt egy kép,amikor épp lelőttem egy ipsét,amikor alulról mutatja a metró mapot,mint ami a betában bug volt,és bezáródott,kész,semmi hibaüzenet.Előtte lement 2 kör gond nélkül..
Nagyon kezd felb..ni engem is,főleg hogy ez a kör is 3 cucc unlockos volt,és úgy tűnik,kuka,sima mvp hely,nyert sqdm meccs,ami kábé kib.nehéz idegenekkel,mert ahol hely van,ott jellemzően meg is van a "király" team,és csak noobokat várnak szeretettel...Közben végetért a kör a szerón,megkaptam a 3 unlockból 1-et...

Sebaj,legalább az accuracy és az lmg ribbon megvan,tulajdonképp lehet kivágtak,mert 9-nél kevesebb killből(itt volt a potty) már megvolt az accuracy ribbon
Biztos az adminpapa kapott 3at zsinórban...Bul07,jó az ammo support is...annyira viszik a mediket,hogy 2 1000ticketes metrón a semmiből megvan kábé a support medál
Lőszert nem visz szinte senki,mert ugye az élesztés kifizetődőbb...eddig a rekordom 1 kör alatt 23 db resupply ribbon 
-
bul07
nagyúr
Na kipróbáltam a Laraxior féle élesztődroid módszert , persze metro pálya
Battle ReportA másik csapatból már elkezdtek csalózni

Amúgy elég sűrűn nem jelenik meg a Go to Game gomb nem tudom miért
-
WongFeiHong
senior tag
Állandoan kifagy a játék vagy kidob az új mapokon kb 20 perc után. Ez mi a frásztól van?
-
Szajo
őstag
Maci

Az meg mit keres ott? -
Pacmann
csendes tag
válasz
Gulyopapa
üzenetére
megszokas. a C a rendszer, oda mas nem megy.
a BF3-at ha ujrateszem akkor az is felteszi a PB-t? mert akkor nem szarakodok vele kulon, hanem akkor inkabb ujrateszem ... persze akkor a C-re mostmarszerk: ezt a PB dolgot nem ertem. letoltom, felteszem, de nem latom hogy fut, nincs a talcan az ikonja meg semmi. rendszerfolyamatban ott van es kesz.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Lukiboy20
üzenetére
Van egy gomb az "Itt szóltam hozzá"-nál a topiknál,ami megjegyzi,hová írtad az utolsó postod,és onnan hamarabb megtalálod,írt-e valaki választ...egyébként nem kell 1 helyre tenni,nekem a c-n van az origin,g-n meg a játék,ráadásul nem is telepítettem a win7 alá,hanem a Vistás könyvtárat csak megmutattam neki,települt a gém,és ment is.
-
Lukiboy20
csendes tag
válasz
Pacmann
üzenetére
C/D-d van? Szóval C-n a rendszer? Mert ha Igen akkor tedd d-re az origin-t is és a game-t is! Jónak kell lennie haver ilyet nem szabad csinálni! Amúgy valami hack nincs a gépedet? Mert hallottam olyat és ez most komoly, hogy a pb már nem csak a game-t nézi hanem a gépet is! És nekem volt olyan, hogy a cod-hoz szedtem le egy Klikkelő nevezetű progit ami azt takarja, hogy kúrva gyorsan lősz ennyi és kivágott na mire rájöttem, hogy ez a gond azóta én semmi ilyesmit nem teszek gépre hanem fel egy pendrive-ra és onnan futtatom
Szóval sok sikert
De menni fog csak tedd a d-re mind a kettőt
Jó Játékot előre is
Sajnos nekem mennem kell innentől már nem tudok írni de írj priviben és azt majd látom. Holnap meg már nem fogok felgörgetni mert lesz vagy 300 hsz
Csáó sok sikert! -
BandiHUN
veterán
válasz
Pacmann
üzenetére
Szedd le a pb-t,majd indítsd újra a gépet és próbáld úgy...
Szerintem a legtöbb gond amiatt van,hogy a pb ha felkerül valami gémmel,az ugye fut,amíg be van kapcsolva a gép,vagyis az "A" program megy mindig,a "B" pedig ha játszol...namármost ha az A nem települ jól/nem fut,akkor van ez a gond.A rendszergazdizás sem feltétlen kell,olyan inkább,hogy újratelepítés előtt érdemes a feladatkezelőben megkeresni a PnKbStRA.exe vagy mi is a neve-t,és leállítani,a telepítő is ezt tenné,de a win fajin gyerek,néha nem megy ez csak úgy.
Egyébként kíváncsi lennék,az A progi miféle infókat szedhet a gépen,hogy mindig fut,mert csalókat nem szűr ki,az fix a PB,max a legócskább ingyenhekkeket.Ráadásul amióta megy a gém,asszem' kijött egy pb adatbázis frissítés,láthatóan nem is erőltetik magukat,a cod4 idejében még hetente kellett frissíteni...igaz sokkal többen szoptak is emiatt.sose értettem,ha a játék része a pb,és a játék képes frissíteni magát,a PB miért nem tud a játék indításakor frissítést keresni??? vicces,hogy a felhasználónak manuálisan kell pöcsölni ezzel a vacakkal,ha több gém is van fent,akkor mégtöbbször...
-
BandiHUN
veterán
válasz
polonic
üzenetére
Jaja,amit a famas után lehet unlockolni.Lassabb,mint a famas(650 vs 900 RPM),szintén long range,famasnál ezt nem értem,scar sokkal pontosabb messzire...legalábbis én elpötyögtettem mindkettővel pár tárat,metrón beszorítottak kezdőre,a famas nem volt valami hatásos,a scarral rögtön lelőttem 3 potyalesőt..DE ez is csak 30-as.Vagyis jobbára pszichika+kijön,hogy a gém azért vackul kezeli a halált,késik a dolog,vagyis evidensen a lassab fegyóban több marad,mire ténylegesen nyiffan az ellen.Ez mellett is szól,hogy volt,hogy metrón 4 ellent csináltam ki famassal is 1 tárból,mert közel voltak,csak jobbára tűzgomb nyomása kellett,szóval lehet hatékonyan köpködni a gyorsaság ellenére,csak a gém ne késne.
Ja,a másik kedvenc a frissítés óta,hogy elég sok az "összelövés",vagyis amikor egyszerre hal a 2 ember,aki találkozik,egyszerűen nevetséges...főleg amikor kézifegyóval pár m-ről,és akkor jön a felirat,hogy kölcsönös HS,és tök más fegyóval...az még elmenne,ha pl.rakétavetővel van ilyen,mert annak idő kell,hogy odaérjen,de ennyire egyformákat kézifegyókkal lőni...
Kár volt babrálni,ígyis maradt,hogy sokszor eltűnik a rakéta,ha akkor lőnek ki,vagy a gránát,pedig ezt akarták javítani
Cserébe jött ez a páros halál,már mittudoménhányszor jártam így,viszont az rpg/granyó megmaradás 1-2x ha összejött...
Szeretem az ilyen machinálást,gondolom kipróbálták egy szerón 2 fővel és álló ellenséggel,ahol jól is működött,de szemmel jól látszik,hogy ha durvább az akció,agyonterheli a szerókat már 32 főnél is,64-en meg metrón már van,hogy spawnolok,mire írja,kiket lőttem le
-
Pacmann
csendes tag
válasz
Lukiboy20
üzenetére
koszi. utolso lehetosegnek fenntartom ezt az otletet. csak hat ugye nehez elfogadni hogy 106 orat jatszottam minden gond nelkul. erre ma nem enged be, kilep, kirug. azota kell a PB, azota gond a PB, telepitsem ujra, meg inditsam rendszergazdin ....
es ha ujra kell tennem ... akkor van vmi javasolt eleresi ut ahova tegyem?
-
H.Ezredes
őstag
Hogy driftel a tank

-
Pacmann
csendes tag
-a PB setupot kell rendszergazdin inditani mindig?
- restart megvolt, hiba maradt- hogy lehet hogy eddig minden gond nelkul ment?
-
polonic
félisten
-
BandiHUN
veterán
válasz
polonic
üzenetére
Jó a famas,jaja,ha végre le tudja szedni az ember a kulcslyukat róla

Én is beletoltam tegnap 71 killt(nem sok,de nem vot,hogy hűdenyomjam,mentem másokkal is),kellemes puska,messzebbre is.Viszont az L8A52-vel egy ipse olyan távokról szedegette a népet,hogy csak lestem...vagy aim,vagy tényleg elég jó távolra is,jobb,mint ez.
Közép-közelre viszont a famas favorit lehet,gyors és elég pontos. -
BandiHUN
veterán
válasz
Drang.hu
üzenetére
Ez k...ögség...nyomjad a lájkot,nézd a sok sz...t,mert szereztek mondjuk 10 Dr.Pepper kódot...bakker most tettek fel egy cikket(20mp-t írt a Faszbúk),de már x lájk van és valaki ezalatt kommentet is írt.Na kábé ennyi esély van.Egyébként annyira nem nagy szám az a pár dögcédula,meg úgy általánosságban is nehéz egyedit használni,mert a jobbak vannak mindenkinek betéve.Az lenne a jó,ha lehetne sajátot csinálni...
Amúgyis elég elcseszett,a számlálós dogtagok számlálói alig látszanak sokszor,pedig talán azoknak még van is értelme kirakni. -
polonic
félisten
válasz
planbmokus
üzenetére
Úgy volt, hogy jövök tegnap este. De aztán nem jött össze. Elhúzódott a baráti összejövetel. Jó volt dögleni kint a szabadban a melegvízben.

De ma este jövök. Remélem lesztek ti is.
A FAMAS nekem is tetszik. Főleg, hogy már van normális sight hozzá.
Nehogy nekem is megadja az önbizalmat, aztán 3 rambó legyen.
-
edgR
őstag
válasz
DonThomasino
üzenetére
optionsben be tudod allitani
-
zack
nagyúr
válasz
LifeSpirit
üzenetére
Hülyeség. 4Gb DDR2-öm van, igaz 1150Mhz futnak, de semmi gondjuk a játékoknak. Bőven elég a BF3-nak is, persze ultrán.

-
planbmokus
senior tag
válasz
Pacmann
üzenetére
Végignézed a Statjainkat, mégcsak gyanús embert sem látni, amúgy meg tudtommal komplett klánt nem bannolnak.
Eddig tudtommal csak engem bannoltak egy német szerverről, mert m320-al osztottam az áldást, a noobok meg mindig ugyanoda ültek be csipával... 64/3 nekem is gyanús lenne, de talán az adminnak is nem csak a leaderboardra kellett volna ránéznie...
Életemben először bannoltak, pedig azért már nem egy játékban puffogtattam a virtuális csúzlikat... -
Pacmann
csendes tag
feltettem a PunkBustert. leszedtem az elozot, feltettem az ujat, frisitettem, most:
"Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'gaborbella' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrA.exe" -
polonic
félisten
válasz
planbmokus
üzenetére
Köszönöm a megemlítést.

-
cellpeti
nagyúr
válasz
planbmokus
üzenetére
ez melyik szerver?

-
Pacmann
csendes tag
válasz
planbmokus
üzenetére
ne haragudj, nem akartam rontani. nem azert irtam. a klanba is azert leptem be, mert Te meghivtal, vagy jeloltel vagy nem tom, es jonak iteltem meg. csak leirtam mi valtozott.
-
Xaels
félisten
Valaki próbálta a C4-et mostanában? Másnál is működik a detonátor halál után? Tehát a lerakott csomagot fel tudod robbantani újraéledés után.
-
planbmokus
senior tag
válasz
Pacmann
üzenetére
A mi klánunk miatt tuti nem dobtak ki sehonnan, légyszives ne rontsd a megítélésünket..
Amúgy meg Játékosok vannak nálunk, nem cheaterek meg noobok. Mégmielőtt megkapnánk...
A csapat fő gerincét egy kis csapat adja: ProEvoFan, Polonic, mr V, és jómagam. De van pár gyakran betérő kollega is... -
Gyufaaa
veterán
válasz
DonThomasino
üzenetére
sehogy! Sajnos! Én is hiányolom/tam!
(#32003) Pacmann: PB-t frissítsd!
-
Mrdevil
addikt
Nekem az lenne a gondom, hogy a patch óta, némely map váltáskor ( nem minden szerón ) , kint marad a jobb alsó sarokban a loading felirat, de nem töltődik be a pálya. Valaki küzd ilyesmi hibával?

-
DonThomasino
veterán
Hogy lehet beállítani hogy jobb gombbal ne csak addig zoomoljon amíg nyomva tartom?
Hanem fix en mint COD ba.
Aktív témák
Hirdetés
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Robotporszívók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
- Több db 512GB M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
- LENOVO ThinkPad P50 - 15,6", E3-1505M v5, 16GB RAM, SSD, Quadro M2000M 4GB, jó akku, számla, 6 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
attlefield 3
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Más téma, hogy nem valami frankó 3 monitoron FPS-t tolni, túl nagy a látótér.. 
De mégis
Ezt megcsinálta 4szer aztán fogtam újra húztam az egész gépet, és így sem jó 

Szóval sok sikert