Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
RockHaRD
addikt
Friday, October 28 at 9:00am at Your platform of choice: PlayStation 3, Xbox 360, or PC!
Be advised: Battlefield 3 launch is around the corner! The team at DICE can't wait for you to get your hands on the gametehát pénteken reggel 9-től lehet elvileg tolni a gammát

-
edgR
őstag
-
kertsa
senior tag
Az MW3 elbújhat a BF3 mögött, pedig nagy CoD fun vagyok
14k-t elkérni egy 10éves motorral készített játékért
ráadásul már a megjelenés előt árulják hozzá az cheat programot.CoD2 és CoD4-be már nem lehet felmenni egy pub szerverre, mert 1-2 idióta biztos valami nyomorék csalással játszik. És nem csak pub... ELS, CB, ESF... és még sorolhatnám az újabbnál-újabb ladderek, amik azzal várják a csapatokat, hogy nekik a legjobb az anticheat programjuk.
-
Föcsök
aktív tag
Hát az Activision már csak ilyen drága játékokat ad ki. Le kell szokni rólunk, mert rossz hatással vannak a szervezetre.

én nekem is egyik kedvenc minisorozatom. Akárcsak a The Pacific, ugye ez a "folytatása" (csendes-óceáni hadszíntéren is bemutatnak néhány századot.) Ha még azt nem láttátok nézzétek meg azt is. (2010-es, ugyanúgy Tom Hanks, és Steven Spielberg közreműködött, de szerintem nem olyan jó, mint a BoB.
-
JSaN
addikt
Eszrevetel a CDG-n, elfogyott a dobozos LE!!!
Mar csak sima Battlefield 3 van ugyan annyiert, ami 1 nappal kesobb jon.
Digitalsisan meg kaphato, dlc-k es femtok nelkul nem az igazi. Max a karkland miatt eri meg.
szerk:
Ez meg no comment, kapasbol 3k-t dragult tegnaphoz kepest

-
-
M3nyus
aktív tag
én megjelenésig "Az elit alakulat" (Band of Brothers) csapom el az időt
nagyon jó kis háborús sorozat 
-
ForRedGlory
félisten
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Kiraly... Azt ugyis meg akartam vennk csak az a baj hogy nem tudom melyikkel mikor jatszom majd, mert ezeket veszem meg a kozeljovoben es egyik sem 5 oras jatek lesz: B3, ME3, DiabloIII
-
JSaN
addikt
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Na az jol hangzik, ME 1-2CE itt a polcomon 0 day vetelel. A trilogia zaro darabja sem fog kimaradni.
-
sittes79
addikt
-
Chabe89
addikt
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Zsír!! -
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Úúú, na ez a nap híre. elhúzzák a mézesmadzagot...szerintem az ME3 lesz a következő, amit megveszek.
-
GeneraL_XTX
veterán
Még egy kis bónusz azoknak akik Limited-et rendeltek: idő előtti hozzáférési kód lesz a csomagban a Mass Effect 3 béta/demo-jához

-
kertsa
senior tag
Igazán lehetne már 2011.10.26
Elméletileg akkor hozza a futár az előrendelt fémdobozos csomagot
Szerintem CoD4 óta ez az első értelmes online játék, és egy jó darabig megint nem semmi 
-
Neoteric
addikt
Új vidi. (nekem legalábbis biztosan)
-
ProEvoFan
nagyúr
Nem tudom, volt már?

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Akiket érint:
Cdkeyshere-n egy válasz:
We'll get the keys on 24 October.
SZóval utána már kapjuk is elvileg a kulcsokat...
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Cybertrone
üzenetére
csak egy q6600-asom van 4gb rammal, és nem csak origint kell pluszban futtatni, hanem chrome-ot is. 64-bites firefoxra nem tudták összehozni a támogatást, meg originből is túl egyszerű lett volna a battlelog kezelése, hogy az ingame megoldásról ne is beszéljek.
szóval elférni elfér, csak nem mindegy, hogy amúgy is futna a háttérben a steam, vagy +1/2GB ramhasználat elmegy az origin+chrome-al
egyébként nem lenne rossz, hogy böngészőben IS lehet a statokan nézni, meg böngészőből IS el lehet indítani a játékot, meg szerverekre felcsatlakozni. csak sajnos is nélkül ez így elég gány. (ha mondjuk ingyenes lenne, mint a battlefield heroes, akkor megérteném, hogy böngészőből kell indítani, így viszont finoman szólva kapják be, és ha már előrendeltem, akkor legalább csináljanak rendes kezelőfelületet hozzá, és ne azzal menjel el a megfelelő szerver keresése, hogy 10-szer betölti a memóriába meg kilövi, amikor kilépek) -
H.Ezredes
őstag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Tudom milyen a steam CS 1.6-óta steam-ezek... Volt kitől lopni az érződik az Origin-en... ( Én főleg azt hangsúlyoztam,hogy ez Steam koppintás az Origin ennyi
) De az,hogy nem tudok normális nevet beírni ez nem tetszik... Miért nem lehet szóközt rakni a névhez... -
Bazzzs
senior tag
Nem tudom mennyire hülyeség, de most eszembe jutott valami a hivatalos Origin ID változtatási lehetőség kapcsán. Ha ezt bármikor lehet váltogatni mostantól fogva, akkor szerintem nem valószínű, hogy az Origin ID ténylegesen egyenlő lesz a játékban a katonád nevével. Ez most nálam azt sejteti, hogy lehet az Origin azonosítótól eltérő katoná(ka)t létrehozni és elnevezni.
-
Cybertrone
veterán
válasz
H.Ezredes
üzenetére
A steamet közel 10 éve fejlesztik, az origint, meg szerintem nincs 2 sem... sőt... mit vársz?
Az elején gondolod minden fasza volt a steammel? Még most sem fasza, néha ha le akarsz tölteni egy gamet siralmasan jön az adat, pedig világszerte vannak szerverek...
Hidd el nekem az origin is eljut normális színvonalra majd 10 év múlva, most nem kell tőle semmi mást várni, mint azt hogy partner legyen a BF3 futtatásában... slussz!
Ez nálam tökéletesen ment Beta alatt, így nem panaszkodom rá!
-
H.Ezredes
őstag
válasz
Cybertrone
üzenetére
A steam azért jóval jobb az origin egy gagyi steam koppintás.... ( Nekem abszolút ez volt az első benyomásom... )
-
janihunk
senior tag
Dear Customer,
Thank you for pre-ordering Battlefield 3. We would like to remind you
that your pre-load of the game begins tomorrow, October 21st. You will
receive an Email from us tomorrow by 11:59pm PDT, which will include
your order information and instructions on how to begin your pre-load.
Note: To ensure an optimal game experience, go to Origin.com/download
and install the latest version of the Origin Client before you pre-load.Sincerely,
The Origin TeamTehát aki originen vette meg az előtöltést kap?
-
nanorambo
őstag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Nem mert ahhoz túl kevés lenne a rendelkezésre álló hely...
-
Cyberbeni
addikt
cdg-s játékot lehet majd steamen aktiválni, vagy csak originen?
a steamen megvan 30+ játék, és azért a +1-ért nem nagyon szeretném, ha még egy program folyamatosan futna. -
nanorambo
őstag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Mekkora próblémák

Kezdek rájönni dolgokra és az az a baj, hogy így a számítógép egyre értéktelenebbnek tűnik számomra.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Cybertrone
üzenetére
Részletkérdés. Ha kell veszek hozzá lapot is.
Úgyis újra elgondolkoztam xeon rendszer építésén. Sőt, ha sok pénzem lenne csak azért is csinálnék egy dual xeon-os rendszert 48gb ram, meg egy sli társaságában. 
-
H.Ezredes
őstag
válasz
keIdor
üzenetére
Nekem akkor egy E6420-am volt E6600 helyett vettem meg mivel elvileg jobban tuningolható volt én 3.2 Ghz-en használtam 1.5V !!!!!-on a P5N-E-SLI-ben gyári hűtővel és nálam semmi baja nem vol 2 éven át ( Azóta finomodtak a tuning beállítás képességeim
)és még mai napig megy kopy33-tól vettem anno.. elég strapabíró cucc volt nah utána vettem Q6600-ot de 3.2-3.3 Ghz fölé nem akart menni.... S775-ös konfigomat váltottam i7 950 4 Ghz-re majd az a konfigot egy szintén S1366-osra. Egy Xeon- E5630 dübörgöt 4 Ghz-en benne majd azt a konfigot is leváltottam a mostani 2600K-ra az utóbbi fél évben elég váltottam párat 
-
keIdor
titán
válasz
Cybertrone
üzenetére
Egy szép nyugati fizetés mellett jöhetne, bár akkor is csak talán. 60-70k-ért add oda a tiédet, már viszem is!

-
keIdor
titán
válasz
H.Ezredes
üzenetére
Én P5B Deluxe-ba vettem először annó Q6600-at az E6600 helyére, emlékszem 60k volt, 2007 eleje fele. 965P chipsetes volt még. Akkoriban még érdekelt a tuning is. 3,6GHz-et ment 1,38V-on, igen faja volt.
De aztán jött a P5K Premium a P35-el, sokkal egyszerűbb volt a tuning is, NB-t se kellett szarrá feszelni így hamar leváltottam.
Na P35-ből volt vagy 5 féle alaplapom, akkoriban nagyon váltogattam mindent, de nem csak én, sokan mások.
Elég sok pénz elment abban az időszakban a semmire tulajdonképpen, ma már inkább elutaznám, Skandináv országokban pl. még úgyse jártam, abból a pénzből elmennék inkább arrafelé per pillanat.
Na mindegy, ha más nem, tapasztalatot sokat szereztem annak idején. Én a legnagyobb hardveres hibámat a QX9650-el vétettem... 120k volt, de nem érte meg, nagyon nem, egy proci se ér annyit, azóta nálam többé. 60-70k-s lélektani határ is azóta állt be.
Q9550 és i7-920 óta eléggé lenyugodtam hála istennek.Cybertrone: Hála istennek azóta eltűntek az nForce lapok, én is szenvedtem jópárral, amit idehoztak. nVidia nem tudott chipsetet gyártani, jobb is, hogy kihalt ez az águk.
-
Cybertrone
veterán
-
H.Ezredes
őstag
válasz
keIdor
üzenetére
Bizony jól.... Én akkor néztem tesztet Nforce chipset játékra ez kell a népnek mondom jó lesz nekem is aha.....
csak szerettem volna.. elszenvedtem vele nagyon sokáig az Asus P5QD Turbo viszont nagyon jó lap volt.De most kár költeni S775-re..(#14019) McCartman
Megfigyelhető az ilyesfajta/mértékű terepváltozás a CS 1.6 és CSS között is -
McCartman
őstag
-
danih
veterán
ezt a bf-facebookot mikor lehet használni, játék install után?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
H.Ezredes
őstag
válasz
keIdor
üzenetére
P5N-E SLI egy ritka fos lap... elkövettem azt a hibát,hogy S775-höz ilyen lapot vegyek... Én sajnálom mer nem volt jó Gariba kaptam másikat az se teljesített fényesen... Q6600-om sem tudott benne rendesen futni el is adta.. más lapban rögtön ment a proci és minden másra is évényes volt.... :S
-
Bazzzs
senior tag
Aki változtatott az Origines nevén, az beírná ide a frisset a játékosok listájához? Köszi

-
oriic
HÁZIGAZDA
Akit érdekel, itt a hivatalos Origin név változtató:
Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Apple MacBook Air 13" M3 (2024) 16GB / 256GB asztroszürke
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ki így ki úgy, de mindenki a legjobb szeretne lenni... van aki csak retardált módon tudja megoldani. Sajnos ez az online mód velejárója.

ráadásul már a megjelenés előt árulják hozzá az cheat programot.

nagyon jó kis háborús sorozat
.
!

Az elején gondolod minden fasza volt a steammel? Még most sem fasza, néha ha le akarsz tölteni egy gamet siralmasan jön az adat, pedig világszerte vannak szerverek...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

bár arra már nem, hogy ennyire.