- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
Nem fogad az Account Server. Másnak megy?
-
djyuri
őstag
Na a netes része az megint kidobál,de most már nem izgat,mert nem is fogok ráérni vagy két hétig....
Driver most egy 2004 decemberi pcworld-ről van....
Ja egy kérdés:
A neten miért nem szeretik,hogy én ott maradok a légvédelemben vigyázni a hajóra? Holott ha meg én is nyomulni próbáltam előre,akkor a halálozásom több 10*er annyi volt,mint az ölésem...Így meg kétszer halok általában és 35-öt ölök...
Szal erre valaki?
-
djyuri
őstag
Úgy néz ki,hogy megoldódott a problémám...
A demó volt a sz@r..Leszedtem egészen máshonnan és az nemcsak,hogy jó,de 99 kört tudok vele játszani és át is tudok állni a másik csapatba...Ja és kevesebb egy-el bug,mert ritkán kapot fejlövést,amikor még senki sincsen a közelben,vagyis játék közvetlen kezdetekor
THX mindenkinek
-
Hequila
őstag
Remélem a teljes verzióban orvosolni fogják a GeForce 4-es gondokat, mert ha nem, akkor az sokaknak nem lesz jó (bár gondolom, hogy nem a Dzsíforszosokra épít az ílyé gémsz).
-
pisti
őstag
Itt megtaláljátok kérdéseitekre a válaszokat.
Bővebben: link
Egyébként vhogy úgy van, hogy shader 1.4 kell neki amit még pont tud a radeon8500, viszont gef4 meg csak 1.3at tud. Nézzétek meg a képeket amit gef4el csináltak, iszonyat. Aki ezzel akar játszani és gef4e van, akkor kb cserélnie kell a vga-t. -
belahege
aktív tag
válasz
predikator
üzenetére
ez engem is érdekelne, mert ha a ti4200 van a gépben akkor nem mén.
5900 el megy.
viszont a radeon8500 az meg jó neki
tehát nem kell dx9
[Szerkesztve] -
predikator
tag
azt írja, hogy FX 5700 től, át kéne b*szni a gépet
tud vki ijen progit? -
predikator
tag
Na pls mondjon már vki vmi megoldást

-
predikator
tag
Volt egy kérdés, hogyan lehet megoldani hogy szépen fusson Ti4200-on nekem az a kérdésem , hogy lehet futtatni Ti4200-on ???
-
TomDog
tag
Sziasztok
Nekem a
Punkbusterrel vannak problémáim mindig kidob hogy frissitsem megtettem,de akkor is kivág tegnapota elötte jo volt.Megoldás???????
-
Waix
tag
Én azt tettem föl, amit a demóval adnak. A start menüből ahogy lenyitod az EA könyvárat van egy install nVidia driver opció, na azt.
A játékban nincs gondom, viszont az ASE, mikor kettőt klikkelek a kiválasztott szerverre, kiírja, hogy ''can't open server from ASE'', vagy ilyesmi. De a CoD-ot tudom egyébként nyomni, úgyhogy nem a progival van a gáz.
Vagy van itt olyan, aki az ASE-t használja a szerver kereséséhez? -
Waix
tag
Kérnék egy kis segítséget.
Az ASE-val letöltöttem a frissítést és mutatja a B2demo szervereket is, viszont ha rájuk kattintok, kiírja, hogy nem tudok az ASE-vel csatlakozni a szerverekhez.
Ez miért van?
A játékról:
Írta az install után, hogy ajánlja a legújabb drivereket az nVidia karikhoz. Mondom ugggyan már, valami 71.tökömtudja hányas van fönt. Elindítottam tehát driver frissítés nélkül. Szaggatott, textúrahibás volt, stb.
Restart, felrakom a drivert, amit a játékhoz adtak, valami olyan sorozatszáma van, amilyennek az nVidia oldalon nyoma sincs. Na mindegy.
Frissítettem a drivert és a játék szerintem SZÉP. Lehet fikázni, hogy lassú, gépigényes, mittomén, de 1024*768-ban nyomom (mivel 1280*1024-es beállítást nem találtam), 4*AA-val és csak nagyon ritkán akad meg a játék.
Nagyon nem próbálgattam a grafikai beállításokat, a környezetet levettem mediumra, meg talán a dinamikus fényeket, de egyébként high-on van minden. Nem mértem F/S-t, de teljesen játszható a játék.
Lehet persze, hogy a külalakhoz hozzájárul az is, hogy a shadert magától opimalizálja és gondolom a videókártya miatt azokat eléggé rápakolja a figurákra.
Szerintem mindenesetre szép. A környezet is, a katonák meg végképp. Nekem játékélményben is bejön. Egyébként jobban megy, mint anno a B:V a Ti4200-on.
[Szerkesztve] -
AlyArkhon
őstag
Thx !

M? -
djyuri
őstag
Ugyanezt szoktna én is javasolni...
Sajna még az YP újratétel is meg volt.Igaz nem a játék miatt csináltam,hanem összeomlott abszúrd...
A VGA-t pedig próbáltam a sajátjával előszőr,mert mindig azza kezdek...Aztán az nem volt jó és akkor jött a friss catalyst..De sajna a tünetek ugyanazok...
Valszeg az marad,hogy megvárom a teljes verziót...
Mindenesetre Köszike
-
djyuri
őstag
HY
Én iisproblémába ütköztem...Még játék ennyiszer nem lépett ki nálam
Van mikor még az EAGAMES üdvözlés előtt kilép,de a legtöbb eset a betöltéskor van....
És persze rengetegszer (5-1*szer) fagy meg meccs közben és néha még a reset gombra se reagál a gépem...Havernál csak kilépeget,de ott többször...
Nekem a konfigomnál lévő VGA szerepel...Havernak valami NVidiás kátryája van,de az is ok...
Nincs különösebb túlmelegedés egyikünknél sem...Csak a szokásos,de eddig semmi sem panaszkodott
Ja és nincsen semmi monitor frissítés blokkoló cumó a háttérben.....
Ezek vannak: Bővebben: link
Ha valaki tudna egy kicsit segíteni vagy ötlete volna az ügyemhez,akkor segítsen
Köszönöm!!! -
mon-cue
tag
Komolyan mondom enyire még nem szaggatott játék, mint ez. Igaz, hogy 1Gb kell neki a zökkenőmentes futáshoz, de 768-cal is mennie kéne kissebb fennakadásokkal. Szerintem a Lightning funkcióban kell keresnem az okát...A gamét még tuti optimalizálni fogják...kell, hogy optimalizálják!!!!
-
kokobe
őstag
Nem tom nekem nagyon bejön a demó igaz van benne jócskán bug de szerintem iszonyatosan jó!
-
Allien
veterán
Külömben, mivel nem tudok angolul, tök vélettlenül jöttem rá, hogy tudok ''fegyvert választani'' a sárga kis ikonnal!

-
Allien
veterán
Vazze, single playerben jól megy, DE account-ot miért NEM fogadja el?
Azt írja:
''The uniquerick is alredy in use''
EZ mit jelent?
-
pisti
őstag
Majd ha frissítik az ASE-t, hogy észlelje ezt a gamét is akkor lehet azzal is csatlakozni. Egyébként a játékban levő server kereső iszonyat lassú és országspecifikusan se lehet szűrni, szal énis örülnék ha ASE-vel menne a dolog.
Egyébként ittvan 2 magyar ip: 193.225.82.82 és 195.56.234.94 pass:bf2hu . -
kepeszt
tag
ASE-vel összehangolható a játék? és hogyan?
-
CuKoR
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Jókérdés... sztem sehogy... most vehettem ki a turbós asus kártyámat... egyszerűen szánalmas...

-
Darth_Revan
veterán
Hogy lehet megcsinálni,hogy szépen fusson Ti4200-ason is?
-
korcsi
veterán
Nekem dobott egy olyan errort, h -6002 azt irja zarjak be minden progit, tempet uritsem, meg internet kapcsolatot csekkoljam, azt inditsam újra a setupot.
De ezeket végrehajtva sem mükszik...
Ha van valami megoldás, vagy ötlet előre is köszönöm. -
pisti
őstag
Aki hasznal pl. Reforce-t vagy akarmit ami lockolja a monitorfrissitest egy adott ertekre az total betesz a jateknak. Szoval akinek nem indult es raadasul hibauzenetet se kap annak ezzel lesz nagy valoszinuseggel baja, felteve, hogy egyebkent mennie kene a gepen. Nalam ez volt a problem, meg szerencse hogy az elozo reszek is ugyanezt csinaltak... . De legalabb mostmar a jatekban mukodik a frissites valasztas is a felbontasok melle.
-
atwe
tag
Nagyon jo gém
rohat jol fut nálam 1024 játszom minden high és tök jol megy
magyar szerver:193.225.82.82
-
Bencom
senior tag
írd meg ide:Bővebben: link

-
CuKoR
senior tag
Bővebben: link
Van topicja...de ott semmi konkrét nincs
itt viszont már biztos h
============================================================
Demo Limitations
============================================================This demo version of Battlefield 2 has the following limited feature
set:
- Single Player Mode:
Gulf Of Oman, 16 player map
10 minute round time limit
- Multiplayer Mode:
Gulf Of Oman, 16 and 32 player maps
12 minute round time limit
- BFHQ:
Statistics, rankings and awards will not be recorded or awarded
============================================================
System Requirements
============================================================- Operating System
Windows XP (32 Bit Version)
- CPU
Battlefield 2 supports the following processors:
Intel Pentium 4
Intel Xeon
Intel Pentium Extreme Edition
Intel Celeron D
AMD Athlon XP
AMD Athlon 64
AMD Athlon 64-FX
AMD Sempron processor
- Minimum Specification:
CPU: 1.7 Ghz
RAM: 512 Mb
Video Card: NVidia GeForce FX 5700, ATI Radeon 8500 or ATI Radeon 9500
with 128 Mb of RAM
- Recommended Specification:
CPU: 2.4 Ghz
RAM: 1 Gb
Video Card with at least 256 Mb of RAM
- Video Cards
Battlefield 2 only supports the following video cards:
Radeon X700 (PCIe)
Radeon X600 (PCIe)
GeForce 6600 (PCIe)
GeForce PCX 5900 (PCIe)
GeForce 5800 Series (AGP)
ATI Radeon X800 XT Platinum Edition
ATI Radeon X800 PRO
ATI Radeon 9800 Series
ATI Radeon 9600 Series
ATI Radeon 9550 (RV350LX)
ATI Radeon 9500 / 9700 Series
ATI Radeon 8500 Series
ATI Radeon X300 Series
NVidia GeForce 6800 Ultra
NVidia GeForce 6800 GT
NVidia GeForce 6800
NVidia GeForce FX 5950 Series
NVidia GeForce FX 5900 Series
NVidia GeForce FX 5700 Series
-
MoneyM
senior tag
linket dobsz?
-
Viktor77
titán
Játékokhoz áttéve. Amúgy nincs még topicja a BF2-nek?
-
CuKoR
senior tag
Tegnap kijött a BF 2 demója... 570 mega kb
Le is töltöttem... felinstallálom minden... indítanám berakja a monitort 800*600 be és kidobja win be.
Használható ötlete van vkinek hogyan indítsam el ?
DX9c felrakva
5 különböző Nvidia driverrel próbálva (lassan berakok egy ati kártyát ha nagyon felhúz)
Szűrések... szinkronok kivéve... már ötletem nincs
Mindez a probléma Win2003 nál és Win XP nél is fennáll !!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen monitort vegyek?
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Van mikor még az EAGAMES üdvözlés előtt kilép,de a legtöbb eset a betöltéskor van....