Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
Ez ilyen,nem szolnak ezek nalunk sem csak babralnak..... a lenyeg,h megoldodott.
-
törölt tag
válasz
Tegla80
üzenetére
Köszi válaszokat!
Szerencsére megoldódott. A szolgáltató fórumán találtam megoldást és működik.Ki kellett kapcsolni a TCP/IP 6-os protokollt és az IP4-nél manuálisan kellett megadni a dns kiszolgáló címét.
Hogy ezt miért nekem kell kézzel babrálni és miért nem szólnak legalább levélben hogy valami alapvető dolog megváltozott, azt nem tudom megérteni.
-
Tegla80
addikt
válasz
üzenetére
Ha jol olvasom akkor csak szobakerult a NAT kerdes de nem nezted meg. Szval nezz ra neten,h mi az ip cimed es hiderul ha duplan vagy natolva es ipv4 vagy ipv6 ban kapod e.
Ezt szoktak barmolni a szolgaltatok es ez miatt pl a ps nem is muxik es eri el a psn-t.
Szval csekkold lehet megis Ők okozzak a gondot...... ezt bejelentes nelkul teszik es sokan eszre sem veszik,de akinek fontos azt idehaza visszarkjak publik ip ala. -
VinoRosso
veterán
válasz
üzenetére
Na jó, de akkor másnál hogyhogy működik?
Meg gondolom nem csak azoknál van bejelentkezési probléma akiknek a BF1 megvan. Furcsa lenne, hogyha valaki csak Fifázik pl, és nem tud bejelentkezni az Originbe ma BF1 miatt amit meg se vásárolt.
Én tuti, hogy rákérdeznék a szolgáltatónál,hogy változtattak-e valamin, mióta nem megy az Origin nálad. -
VinoRosso
veterán
válasz
üzenetére
Nem tudom nem lehet hogy frissült a tűzfalad és emiatt elkezdte blokkolni az origin klienst?
Még arra tudok gondolni, hogy a szolgáltatód rakott NAT mögé és amiatt nem tudsz közvetlen kapcsolódni a szerverekre, ezesetben a szolgáltatónál reklamálni (talán port forwarding megoldja ha így van).
De amúgy eléggé bagzanak az EA szerverek nálam is. Mintha nem lenne konzisztencia köztük. Pl belépek egy szerverre lista alapján, mert egy adott pályán szeretnék játszani, mire elkezd betölteni egy másikat, és load után meg egy harmadikon kötök ki.
Vagy pl most ez a battlepack bug. Tegnap kipörgettem az összeset, és beléptem nem mutatta, hogy lenne még. Aztán elkezdte tölteni az első mapot és ott már azt írta, hogy 51x battlepackom van, holott még nem is játszottam! Játék közben meg összevissza irogatta, mennyim van, hol 62 hol nulla hol 84 megint nulla, végül 89-nél kötöttem ki, de itt meg unopened-ként jelzett csak 89-et nyitásnál 87-et írt:
de ennyit nem tudtam kinyitni, mert nyitás közben néhol átugrott 3-4 néha 5-ttel kevesebbre az érték. A jó ég tudja mennyit nyitottam, de szerintem egy 60-65-öt biztos. -
törölt tag
-
voodoo98
addikt
válasz
koplarovic13
üzenetére
Arditi dagger hiányzik, ejnye!

(ha jól látom...) -
VinoRosso
veterán
válasz
koplarovic13
üzenetére
Akkor nekem ullátszik nagy mákom vagyon, mert most is tolom. Digi 100
-
koplarovic13
tag
válasz
koplarovic13
üzenetére
ha jovőhéten ilyen babérokra tőrnék, eljött az én időm,
vagy a twitteres szavazás végeredménye számit?
-
VinoRosso
veterán
Passz, nekem tegnap is ment mikor neked nem. Talán más szolgáltatónál vagyunk és más szerverekhez csatlakoztat az Origin emiatt. Azt látom a live mapon hogy a tótoknál elég forró a helyzet, ha esetleg onnét kapod a netet akkor nálad is lehet gond.
-
törölt tag
Európában legalább 5 szerver nem működik.
-
VinoRosso
veterán
válasz
koplarovic13
üzenetére
Egyre valószínűbb, hogy glitch mert sikerült sorozatban kb 10 squad xp boostot behúznom. Észrevettem, hogy ha bedob egy squad XP-t és utána gyorsan, kb 1-2 másodpercen belül kipörgetem a következő ládát akkor a következő mellé is dob egy squad XP-t. Kár, hogy a ládák végén vettem észre.
-
koplarovic13
tag
válasz
koplarovic13
üzenetére
telnek az évek, foszlik a papir

-
törölt tag
Nektek se megy az origin?
-
koplarovic13
tag
válasz
koplarovic13
üzenetére
mellesleg, Battlefield 1 Community, szivesen
mi a kakukktojás az alábbi képen?
2020.02.03
-
koplarovic13
tag
válasz
VinoRosso
üzenetére
mutatok jobbat, a mai szerzeményem
ilyen szöveggel reklámozzák: NOT ALL WIRELESS MICE ARE MADE EQUAL
baromság, szerintem mennyit ér?
max két lyukasztott egér ára, viszonyítva
a konkurens gyártó eredetije ár érték arányban veri/verné ha nem dupla kattingatna egy év használat után
-
válasz
koplarovic13
üzenetére
Na megnéztem a filmet csütörtökön az Arénában, hát szerintem ez a legrosszabb háborús film, amit valaha láttam.
Én bíztam benne, hogy csak az eleje lesz ilyen vontatott és utána begyorsul a történet, de nem, a végén szó szerint majd elaludtam rajta. Annyira vontatott a történetmesélés, bugyuták a dialógusok, klisékkel teli a cselekmény, hogy ez már túlzás. Ráadásul sokszor unrealisztikus, mikor pl. fut egyenest a katona a német elől, de azt egyenes vonalban teszi, nem cikk cakkban ugrálva. Az meg már kilőtt rá egy csomó töltényt, de mindig csak a falat találja el. Ráadásul nem éreztem azt, hogy kifejezett mondanivalója lenne a történetnek, a párbeszédek annyira érdektelenek voltak. A Szürke Senkik jóval kisebb büdzséből készült, de az ehhez képest egy mestermű. A látvány meg az operatőr munkája dicséretes, de kb. ennyi.Érdekes módon a mozis kollégám meg tegnap azt mondta, hogy nagyon tetszett neki. Mert hogy szerinte ez nem egy blockbuster film, ahol tele van robbanásokkal meg hasonló, hanem épp ellenkezőleg, egy egyedi művészfilm, ahol azt mutatják meg real-time, hogy hogy is történt a valóságban. Hát mondom nem hiszem, hogy úgy volt a valóságban, hogy a katona fut egyenes vonalban de a német 10 golyóból folyton a falat találja el..ez még egy interaktív single player játéknak is teljességgel akalmatlan lenne.
Senki nem kíváncsi a hasztalan dialógusokra, elhúzott tartalmatlan jelenetekre. -
VinoRosso
veterán
válasz
koplarovic13
üzenetére
Ja értem felénk ezt csak egykezesnek hívják.
Szerintem tuti létezett a 60-as is, mert ami nekem van az wireless és előbb dobták piacra mint a BF1-et.
A játékhoz amúgy nem azt, hanem én is egy egykezeset használok.Egyedül az F6-ot hiányolom róla.
-
VinoRosso
veterán
válasz
koplarovic13
üzenetére
Mit értesz 60%-os alatt?
-
l.skywalker
titán
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
A piros fény a lényeg

-
Csaber
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Szerintem azt tudja , a furcsa dolog a ház ablakában pirosan világító fény...
-
l.skywalker
titán
-
koplarovic13
tag
-
VinoRosso
veterán
válasz
koplarovic13
üzenetére
akkor nem lett valami jaó
-
koplarovic13
tag
válasz
koplarovic13
üzenetére
1917?
338 szavazat alapján 3.5 a tizből
a miheztartás végett
-
törölt tag
Már megint a láthatatlan katona... miért nem tudják kiszűrni ezeket, hogy tud több körön keresztül is játszani?
-
VinoRosso
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
De, van egy EU szeró amin csak a TNSP mapok mennek rotationben, asszem az is a neve, hogy TNSP.
-
l.skywalker
titán
Ezer éve nem játszottam, pár napja kedvet kaptam hozzá.
Fort de Vaux nem nagyon akar befutni, nincs már benne a Conquest körben?
-
válasz
VinoRosso
üzenetére
Ja persze, ez "standard". Ezt úgy tudod csak orvosolni, ha teljesen kilépsz a játékból majd vissza. Nekem is élő szokott fordulni naponta 1-szer. Tudtommal ez egy olyan bug, amit mai napig nem javítottak és nem is fognak.
Tav-Csoves Nem thermal throttlingol neki a gép? MSI Afterburner mit mondd, a hőfokok nincsenek megszaladva? Én is játszom laptopon hasonló hardveren, de nem tapasztalok ilyet egyik játékban sem.
-
VinoRosso
veterán
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Valaki találkozott már azzal, hogy elmegy a hang játék közben?
Rohadtul kezd idegesíteni. Régebben is volt ilyen de ritkán, viszont most a héten nagyon besűrűsödött. Nem tudom van-e köze a downtimehoz.
Tav-Csoves :
Csak BF1/4 vagy más játék is ilyen?
Event viewer application logja mit mond? -
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok!
Ismerősömnek játék közben FPS dropja van 5-10 másodpercig, továbbá a játékban nem egyenletes a magterhelés a CPU-n.
Eme hibák fenn állnak Bf1 és Bf4 esetén is.
Továbbá Bf1 esetén gyakran instant kék halált kap...
Laptop:
Dell G5 5587
Intel i7-8750H
GTX 1060 Max-Q Desing
2x SK Hynix HMA81GS6CJR8N-VK 8 GB DDR4-2666
BIOS verzió: 1.2.1
1.11.1-re akar frissíteni
nVidia verziója: 8.1.956.0
driver verziója: 431.23a kérdés kiírásra került mind a két játék topicjában, a több szem, többet lát elve miatt, és mert mind a 2 játék alatt hiba van.
-
törölt tag
Hú
-
VinoRosso
veterán
válasz
koplarovic13
üzenetére
Most így játszva lehet ez valami hack vagy annak a mellékhatása. Pl most volt egy olyan, hogy lefagytak a wasd gombjaim, de csak azok, minden más működött. Spawn után nem tudtam helyet változtatni, egy sitting duck voltam ami a kilövésre várt. Nem hiszem, hogy ez bug, valami prikézsia lehet, mert ugyanazok a f-*kalapok lőttek ki (epix-Nick meg Givmee5) ami több mint fura. Megint Sinai desert, ez a map már annyi furcsaságot produkált mikor ezek játszottak, hogy ha ez véletlen akkor én vagyok Michael Jackson. Kimennek alólam a járművek, nem tudok mozogni, sorozatban ráspawnol a ledobott bombára stb.
Szerintem ennek a játéknak a backendje már annyira széjjel lehet hackelve, hogy egy valódi hacker csak azt nem csinál meg amit nem akar. -
VinoRosso
veterán
válasz
koplarovic13
üzenetére
razer viper ultimate, valaki?
Hát attól függ...
Jó PZ... -
koplarovic13
tag
válasz
koplarovic13
üzenetére
mellesleg rájöttem, a saját káromon tapasztaltam meg ma, bő egy év után...
logitech g pro wireless double click problémafinoman kell bánni az egérkével, rendeltetésszerűen, nem vágjuk izomból az asztalhoz, ha nem sikerül valami
apropó, érdeklődő ugyanitt, razer viper ultimate, valaki?
-
koplarovic13
tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
glitch, a reddites bf1 fórumban igy hivatkoznak rá
szerintem csak egyszeruen novelni akarja a játékosszámot a Dice
simán farmolok, de milyen áron?
a hétvégére még kiváncsi leszek, friday night battlefield

-
IntelKiller7
nagyúr
Anno nálam is volt, hogy játszottam, majd másnap amikor beléptem ott volt 10 új BP. örüljetek neki.
Érdemi változás úgysem lesz tőle. Max, ha kaptok XP boostot. Bár szerintem mostanra mindenkinek több száz db an.
Nekem van még vagy 60db 200-as.(azt hiszem az volt a legnagyobb) -
VinoRosso
veterán
válasz
koplarovic13
üzenetére
Szerintem valami bug lesz. Volt olyan, hogy kiléptem azt írta x28, mire beléptem x32 és semmit nem játszottam.
-
koplarovic13
tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ja, én is ráharaptam a gumicsontra
eredmény, két nap alatt szereztem annyi új skint ( 2db ), amihez egy hónap kéne a jelenleg felállás szerint...viszont tényleg tök random, végigpróbáltam minden variációt, kombinációt, permutációt
vajon mi a legfőbb tényező a jutalmazásnál? játékidő, játékmód, helyezés, elért pontszám -
VinoRosso
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Én meg azt hittem valami bug. Első meccs után x11-et kaptam, aztán semmit majd x23 aztán megint semmi végül x32 aztán utána még pár meccs és semmi.
-
IntelKiller7
nagyúr
válasz
koplarovic13
üzenetére
Valahogy vissza kell csalni a napi játékosokat. Mindig van hasonló "akció"
-
koplarovic13
tag
válasz
koplarovic13
üzenetére
Halihó
aki először megválaszolja, miért osztogatnak random számú battlepack-ot, nyer egy bumerlit
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
koplarovic13
üzenetére
Lehet akármilyen billentyűzeted az aim-tól úgyis instant fejlövést kap az ember...
Válaszod a kérdésem bagatellizálja. -
VinoRosso
veterán
válasz
koplarovic13
üzenetére
A gyalogságra gondoltam, mert pukkából van a legtöbb a játékban.
De nem tudom tényleg... legyen a tippem: támadó-zenélő interkontinentális kultúrporszívóügynökség.
Amúgy a hétvégén láttam egy magyar csalót az volt a nickneve: Isten -
válasz
koplarovic13
üzenetére
Én szerintem mai fejjel a redre, silent redre vagy blackre tenném a voksom. A barna olyan, mintha - egy fórumtársat idézve - homokszemek kerültek volna a billentyűzetbe. Jó amúgy az is szerintem, csak elég hangos. A speed silvernek most utánaolvastam redditen és azt írták hogy túl érzékeny, meg játékban is véletlen érintés miatt más irányba mozdult neki a karakter, szóval azt én kerülném.
-
koplarovic13
tag
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
szoftveres megközelítés helyett én még mindig a hardveres győzelem híve vagyok
az egerek mellett a mechanikus billentyűzetek a másik mumusomper pillanat is egy 60%-os mini vásárlása előtt állok, haladok a korral, de 7 változatban kínálják:
földi halandó tapasztal valami érdemi különbséget közöttük?
Cherry MX black
Cherry MX Brown
Cherry MX Red
Cherry MX Silent Red
Cherry MX Speed Silver -
Tav-Csoves
őstag
Ha egy adott cheater lelepleződik, mostanában egyre gyakoribb, hogy nevet változtat.
Hogyan lehet ennek ellenére jelenteni az illetőt? Origin-ben nem találom, nem lehet máshogy rákeresni? - olyan kereső, ami kilistázza az adott player esetleges új nevét?
Köszönöm a választ! -
Tav-Csoves
őstag
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
kérdésemre a válasz: igen, lehetséges, egy hullám alatt többször is megjelenhet az elit class egy pályán, és a harcoló felek egyik oldalán.
emiatt nem cheater akit láttam. Egyszerűen újra felvette... -
Tav-Csoves
őstag
válasz
Tomassy00
üzenetére
Elég lenne ha lenne egy szerver csak a csalóknak...
Más halálát meg ne kívándd, vannak rosszabb dolgok a "megdöglésnél".
Találkoztam velük én is, 3 óra 45 perc alatt 3-al is.Kérdés, pont egy csaló miatt:
Operation játék módban, egy hullám alatt hányszor vehető fel az elit class egy adott "ruhája" egyetlen egy hullám alatt? - ha nincs behemót.
Mert ha csak 1x, akkor a 3. is tényleg csaló volt, mert előttem halt meg lángszórósként, és ugyanabban a körben/hullámban újra feltűnt, lángszórósként. -
Tomassy00
senior tag
Máma mondom nyomok egy kis BF1 et... Három percig sem tartott ki a lelkesedésem... Az égvilágon mindenhol csíter !!! Mindenhol !!! És már nem is az van hogy 1csaló/ szerver... nem... Jövőre azt kérem a Mikulástól, hogy az összes csíter dögöljön meg.
-
VinoRosso
veterán
válasz
koplarovic13
üzenetére
öööö... szerintem nem?
Legalábbis én nem szoktam ezeket figyelni, milyen skint dob a battlepack nekem 12 egy tucat. A lényeg, hogy a fejre menjen a golyó, aztán hogy Micimackós vagy Mikiegeres a skin az nekem már mind1.
Fegyvernem? Nyilvánvalóan gyalogság. -
-
VinoRosso
veterán
válasz
koplarovic13
üzenetére
Nem tudom, de lehet erre is van hack. Lehet csak átír egy recordot az adatbázisban és már 150-es szintű is.
-
VinoRosso
veterán
válasz
koplarovic13
üzenetére
nice ahogy látom három csaló is volt a bolsiknál
-
koplarovic13
tag
válasz
VinoRosso
üzenetére
ennek a képnek az időbélyege, unix epoch szerint, 2019 december 21, magyar időzóna szerint, 20-h körül
2016 október 19.-én vettem át személyesen az edigitalban a fizikai adathordozót
jó. lehet utána, nem volt elég pénzem ráde ez a mélypont. lassan csak a mazohisták maradnak, mint én

-
VinoRosso
veterán
válasz
koplarovic13
üzenetére
Nekem supply dropot még nme sikerült találnom 1+ év alatt. Létezik az még?
-
Zin
őstag
válasz
koplarovic13
üzenetére
hany fo jatsza mai napig ezt a reszt?1 es 5 is megvan,csak ujra kell raknom a win-t mivel .dll hiba van s nem inditja el eredeti jatekokat, sot origin se indul el.Melyikkel hany fo tolja mai napig ezt tudni ?
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
koplarovic13
üzenetére
Kifejtenéd?
Mire gondolsz? Pay to win? -
koplarovic13
tag
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Mikor fogjuk kiegyenlíteni a két oldalt?
ideje lenne, én benne vagyok, mióta a bf1 játékos számok se publikusak
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
koplarovic13
üzenetére
A signal fire-t mint Elite class-t eddig nem ismertem.
Köszönöm az infót! -
koplarovic13
tag
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Igen, ez nekem is feltűnt már
a játékosok észre se veszik, hogy nem engedélyezett fegyvert használnak ellenük az adott pályán
beírom chatbe, worms armageddon, vajon melyik volt a leghalálosabb fegyver?The Signal Flare is one of two special gadgets available to the Infiltrator elite kit. It marks a target area for bombardment by friendly artillery.
-
VinoRosso
veterán
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Az utóbbi időben? Én kb egy éve játszom de kb mindig ilyen volt. Na jó, nyár óta kicsit nyíltabban csalnak, de mindig inkább azok a szerverek mentek ritkaságszámba, ahol nem volt csaló.
Egy pár hete amúgy egy squadban nyomtuk Suezen, akartam egy squad xp boostot eltolni ennek örömére, de mire rányomtam volna kidobott a szerver és ahogy visszaléptem már betelt a squad. -
Tav-Csoves
őstag
válasz
koplarovic13
üzenetére
Az szerintem én leszek...
[link]
gyűjtöm őket: [link]
Az utóbbi időben megszaporodtak a csalók a szervereken!
A legváltozatosabb csalásokat látom mostanában:- láthatatlanság
- spéci fegyverek közt azonnali váltás: wex, tank kilövő puska(bocs a nevét nem tudom most kapásból), gépágyús
- Kasztok közti átmenet: egyik pillanatban lőszeres ládákat dobál, másik pillanatban éleszt
- Spawn bacon használata - ezt a 3 lábú dolgot csak csalóknál láttam, holott a játék kódjának szerves része lehet, mert rendes textúrája van, csak gondolom bizonyos játékmód/pálya kombinációjában érhető el
- és természetesen az elmaradhatatlan aim+wh kombó, ami minden gernyóság alapja...
sajnos nincs más megoldás: jelenteni, jelenteni, és reménykedni....
-
koplarovic13
tag
válasz
koplarovic13
üzenetére
magyar játékos, akivel tegnap kokedáltam chaten
én vagyok, aki bemásolja a hackerek adatlapját, tanulságos
Northern Exposure - Northern Lights - Chris Stevens (Enya - Ebudae)
[link] -
Gyula84
veterán
válasz
koplarovic13
üzenetére
a bal oldali doboz szerintem megfelelő lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- Hp, Dell, Lenovo gyári 65W USB-C / Type-C töltők, tápegységek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én bíztam benne, hogy csak az eleje lesz ilyen vontatott és utána begyorsul a történet, de nem, a végén szó szerint majd elaludtam rajta. Annyira vontatott a történetmesélés, bugyuták a dialógusok, klisékkel teli a cselekmény, hogy ez már túlzás. Ráadásul sokszor unrealisztikus, mikor pl. fut egyenest a katona a német elől, de azt egyenes vonalban teszi, nem cikk cakkban ugrálva. Az meg már kilőtt rá egy csomó töltényt, de mindig csak a falat találja el. Ráadásul nem éreztem azt, hogy kifejezett mondanivalója lenne a történetnek, a párbeszédek annyira érdektelenek voltak. A Szürke Senkik jóval kisebb büdzséből készült, de az ehhez képest egy mestermű. A látvány meg az operatőr munkája dicséretes, de kb. ennyi.
Senki nem kíváncsi a hasztalan dialógusokra, elhúzott tartalmatlan jelenetekre.

Érdemi változás úgysem lesz tőle. Max, ha kaptok XP boostot. Bár szerintem mostanra mindenkinek több száz db an.