Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
dinersgala
tag
Helo.
Most kezdtem multizni ps4 en, milyen modban erdemes jatszani, es milyen scout fegyverre erdemes gyűjteni? -
dinersgala
tag
Helo,
Lebel model 1886 snipert szeretnem megszerezni amihez 5 headshot kell egy kor alatt, ezt operationba is lehet?
A masik hogy 10 periscope spot assist kell amit a trench periscopeal probalok de sose sikerul. Azt pontosan hogy kell ps4 en?[ Szerkesztve ]
-
dinersgala
tag
Helo, ma telepitett a ps4 egy 7gb os frissitest es azota nem tudok kapcsolodni az ea serverhez.
Ujrainditottam a pst/routert de semmi. Mi a hiba? -
dinersgala
tag
Helo, az új dlc t meg lehet venni külön (ps4re) vagy csak premium pass-el lehet?
-
dinersgala
tag
Helo, van esély arra hogy visszaállítsák a 40 fős operationt? A 64 fős nagyon rossz :/
-
dinersgala
tag
helo , black friday premium pass akció várható?
-
dinersgala
tag
Megvettem a premium passt es a palyakat tudom is hasznalni de se battlepackokat nem kaptam es a fegyvereket sem tudom feloldani
Mit kell beallitani? -
dinersgala
tag
helo, ps4 en meg lehet valahogy nézni hogy összesen mennyit játszottam a bf1-el? csak fegyverenként írja ki.
-
dinersgala
tag
helo,
m1917 mg low weight 4* om volt de hirtelen eltűnt és 0 t ír. Minden más fegyvernél maradtak a csillagok :/
Ez mitől lehet? -
dinersgala
tag
helo, mostanában rengetegszer van hogy lövök valakit (pl hellriegel, fedorov) és nem nyomom meg de előszedi a kést lövés közben bartekkel is meg bármivel ez van. Elállítottam valamit vagy frissítés volt?
-
dinersgala
tag
válasz Németh Péter #34298 üzenetére
ps4 en játszom akkor a kontrollerrel lehet a baj?
-
dinersgala
tag
helo, várható új operation?
-
dinersgala
tag
Helo,
Azuj fegyverek kesobb se lesznek elerhetoek a nem elorendelok szamara? -
dinersgala
tag
Helo, ma Ps4en egesz nap nem sikerult online menni. Frissitenek?
-
dinersgala
tag
Helo.
PS4 en játszom és ~1 hete magától elkezd felfele célozni. Főleg scopeként idegesítő.
Ha hozzá se érek a controllerhez is elkezd felfele menni magától. Elállítottottam valamit? -
dinersgala
tag
Helo. Premium Passel ps4en meg lehet még szerezni valahogy a Lawrence of Arabia packot?
-
dinersgala
tag
Sziasztok,
Korábban Ps4 en játszottam a Bf1-el, most Pc n szeretnék, ha az Ea Playre a ps4 es accommal fizetek elo akkor pc-n tudok jatszani a ps es profillal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest