- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soma01
veterán
Sziasztok!
Szeretnék egy bat-fájlt írni, de valahogy nem jön össze úgy ahogy szeretném.
Jó volna valami oldal is ahol le van írva minden, hogyan kell ilyesmit csinálni.Szerintem nem állok rosszul, de mivel nem sikerült, ezért valami jól sem.
Szóval a feladat:
Flac fájlok meta adatait kellene kimenteni egy txt fájlba (ez egy bat) aztán a txt-ből berakni egy másik flac fájlba őket. A flac fájlok listája egy másik pl. lista.txt fájlba el van már mentve előre. A meta adatok tárolására szolgáló fájl neve lehet ua. mint a flac csak txt kiterjesztéssel. De lehetnek számozott txt-k is. 1.txt 2.txt.... De egy darab fájlba nem jó a meta adat.
Itt tartok:
for /F "tokens=*" %%a in (lista.txt) do (metaflac.exe --no-utf8-convert --export-tags-to=%%a.txt %%a)
ez jól kiírja a lista tartalmát: for /F "tokens=*" %%a in (lista.txt) do echo %%a Igaz 2x is kiírja, nem tudom miért.
Pl.: echo Születésnapodra.flac
Születésnapodra.flacA metaflac.exe a --export-tags-to= után igényli a txt fájl nevét ahová rakni akarja a meta adatokat. Ja, a lista.txt-ben ékezetes fájlnevek vannak és van amiben van space is. A karakter kódolás rendben van, 852-vel mentem el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Path of Exile (ARPG)
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OTP Bank topic
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Seasonic Focus GX 1000W 80+ gold
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest