Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- talmida: Változások 2. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soma01
veterán
Sziasztok!
Szeretnék egy bat-fájlt írni, de valahogy nem jön össze úgy ahogy szeretném.
Jó volna valami oldal is ahol le van írva minden, hogyan kell ilyesmit csinálni.Szerintem nem állok rosszul, de mivel nem sikerült, ezért valami jól sem.
Szóval a feladat:
Flac fájlok meta adatait kellene kimenteni egy txt fájlba (ez egy bat) aztán a txt-ből berakni egy másik flac fájlba őket. A flac fájlok listája egy másik pl. lista.txt fájlba el van már mentve előre. A meta adatok tárolására szolgáló fájl neve lehet ua. mint a flac csak txt kiterjesztéssel. De lehetnek számozott txt-k is. 1.txt 2.txt.... De egy darab fájlba nem jó a meta adat.
Itt tartok:
for /F "tokens=*" %%a in (lista.txt) do (metaflac.exe --no-utf8-convert --export-tags-to=%%a.txt %%a)
ez jól kiírja a lista tartalmát: for /F "tokens=*" %%a in (lista.txt) do echo %%a Igaz 2x is kiírja, nem tudom miért.
Pl.: echo Születésnapodra.flac
Születésnapodra.flacA metaflac.exe a --export-tags-to= után igényli a txt fájl nevét ahová rakni akarja a meta adatokat. Ja, a lista.txt-ben ékezetes fájlnevek vannak és van amiben van space is. A karakter kódolás rendben van, 852-vel mentem el.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD FX
- Dell notebook topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- További aktív témák...
- Magyar kiosztású Apple Magic Keyboard 2, Touch ID, teljes méretű
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB - 1 ÉV APPLE GARANCIA
- 2026 MacBook Air / MacBook Pro / M5 - M5 Pro - M5 MAX 14" / 16"
- Asus 15.6,core i3 8145U(4x3,9Ghz)IntelUHD VGA,MAGYAR Vil.bill.,8-20GB RAM,SSD+HDD?,,Win.11
- LG UltraGear 27GS85Q-B NanoIPS/2K/200HZ (068)
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Lenovo T14s Gen 1 i5 10. gen., 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest