Új hozzászólás Aktív témák

• Soma01

veterán

Sziasztok!

Szeretnék egy bat-fájlt írni, de valahogy nem jön össze úgy ahogy szeretném.
    Jó volna valami oldal is ahol le van írva minden, hogyan kell ilyesmit csinálni.

Szerintem nem állok rosszul, de mivel nem sikerült, ezért valami jól sem.

Szóval a feladat:
    Flac fájlok meta adatait kellene kimenteni egy txt fájlba (ez egy bat) aztán a txt-ből berakni egy másik flac fájlba őket. A flac fájlok listája egy másik pl. lista.txt fájlba el van már mentve előre. A meta adatok tárolására szolgáló fájl neve lehet ua. mint a flac csak txt kiterjesztéssel. De lehetnek számozott txt-k is. 1.txt 2.txt.... De egy darab fájlba nem jó a meta adat.
    Itt tartok:
    for /F "tokens=*" %%a in (lista.txt) do (metaflac.exe --no-utf8-convert --export-tags-to=%%a.txt %%a)
    ez jól kiírja a lista tartalmát: for /F "tokens=*" %%a in (lista.txt) do echo %%a Igaz 2x is kiírja, nem tudom miért.
    Pl.: echo Születésnapodra.flac
    Születésnapodra.flac

A metaflac.exe a --export-tags-to= után igényli a txt fájl nevét ahová rakni akarja a meta adatokat. Ja, a lista.txt-ben ékezetes fájlnevek vannak és van amiben van space is. A karakter kódolás rendben van, 852-vel mentem el.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés