Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: száz pí
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Nem tudom, én voltam dosos batch-ből még versenyen is, de már nem emlékszem rá túl jól, és nekem nem lenne kedvem vele tökölni. Ha értesz hozzá, lehet írni vbsriptet és jscriptet is, azt is megeszi, ha windows2003 serverről van szó. Én személy szerint írnék rá egy kis appot, mert nekem az áll kézre, és pár perc alatt összedobom, de hogy neked melyik egyszerűbb, azt te tudod, én csak felvázoltam egy lehetőséget. Egyébként biztos van valami hivatalos, elengáns megoldás is.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Házi hangfal építés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- 3D nyomtatás
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest