- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sptkyle
senior tag
Sziasztok.
Előre leszögezném, hogy életemben nem foglalkoztam batch-al, viszont most adódott egy kis gondom, amit ezzel lehetne a legegyszerűbben megoldani.
Utánna is olvastam szépen, de több oldal több féle dolgot említ. Nekem viszont egyik sem müködik, tehát valamit elrontok.
Konkrétan az a hiba, hogy a .bat elindításakor felvillan a dos-os ablak, majd el is tünik gyorsan, és nem csinál semmit.
Ami nekem kellene pedig rém egyszerű biztos: A .bat zárjon be egy előre meghatározott process-t, force shutdown-al. (tehát ne kérdezzen rá)
Tényleg nem értek hozzá, de ezekkel próbálkoztam:
KILL -f notepad.exeés
TASKKILL /F /IM notepad.exe
(ezeket beírom sima jegyzettömbbe, mentés másként, névnek 1.bat, és unicode kódolás)
Mit rontok el?
Válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 250 G10 Intel Core i5-1335U processzorral, Angol lokalizációval eladó!
- ASUS Zenbook S 13 Intel Core Ultra 7 processzoros notebook eladó
- Lorier Hyperion SII Új, automata, hordatlan, fóliás állapotban
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest