- sziku69: Szólánc.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sptkyle
senior tag
Sziasztok.
Előre leszögezném, hogy életemben nem foglalkoztam batch-al, viszont most adódott egy kis gondom, amit ezzel lehetne a legegyszerűbben megoldani.
Utánna is olvastam szépen, de több oldal több féle dolgot említ. Nekem viszont egyik sem müködik, tehát valamit elrontok.
Konkrétan az a hiba, hogy a .bat elindításakor felvillan a dos-os ablak, majd el is tünik gyorsan, és nem csinál semmit.
Ami nekem kellene pedig rém egyszerű biztos: A .bat zárjon be egy előre meghatározott process-t, force shutdown-al. (tehát ne kérdezzen rá)
Tényleg nem értek hozzá, de ezekkel próbálkoztam:
KILL -f notepad.exeés
TASKKILL /F /IM notepad.exe
(ezeket beírom sima jegyzettömbbe, mentés másként, névnek 1.bat, és unicode kódolás)
Mit rontok el?
Válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest