- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Yézi: 10 év
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
Nekem pl. japán gitárom van. De hallhattál már szerintem mexikói Fenderekrôl, japán Jacksonokról, amerikai Gibsonokról is. Koreában a költséghatékony gitárokat gyártják (Squier (Fender), Samick, talán az Epiphone (Gibson) is, Rockwood (Hohner), Lion (Washburn)). Ezek nagyjából eredeti elektronikával, de gagyi testtel készülnek (általában rétegelt lemez), ezért nem az anyacég nevét kapják, mert ahhoz túl alacsony minôségüek. Természetesen a Samick-nek is lehetnek jó gitárai, de azok ugyanannyiba is kerülnek, mint más jó gitárok.
-
Tütüm
aktív tag
Tudom,így működtem elektronyoson is hogy megfordítottam,de zavart a gitár teste magasabb régiókban,meg ha már veszek akkor balkezest.A régim sürgős vétel volt mert 25-ért megkaptam egy 60e-est,úgyhogy nem szaroztam vele hogy jobbkezes
Én már találkoztam olyannal aki koncerten elszakította a legvastagabb húrt basszgitáron!
Ok hogy nem kell sűrűn venni,csak ledöbbentem amikor megláttam a síma ezerpárszáz forintos árához képest.na mind1,előbb a gitárt kellene beszereznem ahhoz meg szorítsatok hogy összejöjjön a meló!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Google Pixel topik
- Milyen videókártyát?
- Jövedelem
- OLED monitor topik
- Publikus prezentációban árulkodott az érkező fejlesztésekről az Intel
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos autók - motorok
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ingyen fox/ 11. gen. i5/ 14'' FHD IPS/ Iris XeG7/ 16GB DDR4/ 512GB m.2/ Latitude 3420
- Apple Watch 9 45mm LTE
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged