- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
Új hozzászólás Aktív témák
-
DBasseros
csendes tag
válasz
Lenny!!! #264 üzenetére
szeva! én csak egy dolgot tudok amivel gyakorolni tudnál rendesen! eMedia Bass Method csakhogy csak shareware verzió tölthető le a netről! keress rá! nekem mondjuk megvan a teljes de nem reklámoznám... (mármint hogy milyen módon van meg)
a teljes kb 650mega! én ebből tanultam/de még taulok is...! lehet hogy angol de tele van videókkal! szinte mindenre megtanít! ha végigcsinálod akkor már elmondhatod magadról hogy tucc vamit! online leckéket én is kerestem de nem igen találtam normálista! de arra is próbálj rákeresni! nekem mindig bejött ha olyat néztem ami gportal, uw, fw, atw-s felhasználók csinálták mert értelems dolgokat töltöttek fel!
mellesleg nézz be ide is: (regelni kell de talán megéri)
http://www.freeweb.hu/basszusgitar/index.php
én ennyit tudok segíteni! ha érdekel még vami írjá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged