- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Skype adatvesztés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegeman
csendes tag
Sziasztok. Egy kérdésem lenne. Nem találtam sajnos választ a kérdésemre, így gondoltam kiírom. Elnézést, ha mégis volt már. Nem találtam.
Volt egy meghibásodott készülékem. Jeleztem nekik, hogy elromlott. Azt írták, hogy írjam meg mennyibe kerülne visszaküldeni. Megírtam. Azt mondták inkább ne küldjem vissza. Vissza adják az árát és a hibás készülék maradhat. A kérdésem pedig az, hogy arra a számlára küldik vissza (OTP) amiről rendeltem a terméket. (Nem paypal -os rendelés volt.) Ilyenkor már csak várni kell?Ezt küldték még, hogy olvassam el. Egy külön link volt. Bár ebből sokmindent nem értek.
Mennyi ideig tart a visszatérítés megkapása?
Visszatérítési folyamatunk a sebességre optimalizált, a visszatérítési kérelmeket alapértelmezés szerint az eredeti fizetési módra küldjük.
Ha a megrendeléshez fizetett fizetési módot nem lehet elküldeni az eredeti fizetési módra, javasoljuk, hogy térítsen visszatérítést a BGpay-nek, és
jóváhagyása után a visszatérítés azonnal elérhető a BGpay számláján. A BGpay visszatérítés gyors, és nincs további díja. Ha a küldés mellett dönt
pénzt a PayPal-on keresztül, a visszatérítés teljes összege kevesebb lesz, mivel meg kell fizetnie az összes PayPal-jutalékot. A PayPal jutalékot számít fel
a PayPal számla árfolyamához.
Ha a visszatérítést elküldtük a BGpay-nek, de vissza szeretnénk térni a számlájára, akkor a BGpay oldalon a „Visszavonás” gombra kattintva az egyenleg el lesz küldve
vissza az eredeti fizetési módhoz. A visszatérítés becsült ideje a számlájára a kiválasztott fizetési mód alapján történik
megrendelés leadásakor.
Fizetési módok, amelyek közvetlenül nem téríthetők vissza
√ ATM Indonézia
√ Alfamart
√ Pénztárca
√ Konbini
√ Multibanco
√ Dragonpay
√ COD
√ Egyes fizetési módok, amelyek meghaladják a fizetési intézmény rendelkezésre álló visszatérítési idejét
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest