- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ivqkzy-: Eddig
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- sziku69: Szólánc.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- bambano: Bambanő háza tája
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Primary92 #9023 üzenetére
Én elhiszem amit írsz, de esetleg a linkje a telefonnak, melyik mobil szolgáltatónál az adott sim kártya és a szakadozások az más helyen is, másik egy másik adótoronyhoz való csatlakozáskor is jelentkeznek-e?
Ha 2G-re van állítva akkor miként működik?
A bluetooth és wifi szakadozásnál mi az "ellenfél"?
Az hogy van letöltés, de nincs feltöltés az érdekes szituáció, 4G vagy 3G lenne?
Miért kellene ahhoz szétszedni hogy egy szervizes alátámassza a panaszodat? Ezért kérik a szakvéleményt és a javításra az árajánlatot.
Ha a leírás szerint is képes a telefon az adott szolgáltató hálózatát használni akkor más helyen illetve más szolgáltató sim-jét is kipróbálnám.
Hozzáteszem nekem cseréltetnem kellett sim kártyát mert mindenféle szakadozás volt és mint kiderült a kártya volt bibis, nem az új telefonom.
Keresnék egy olyan szervizt ahol ismerik ezt a telefont vagy olyat keresni ahol megfelelő szakértelem van hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest