Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abysmal
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám van, hogy december 7.-én egyszerre rendeltem 2 terméket, egy külső aksit és egy speckó adatkábelt. Az aksi megérkezett pár nappal karácsony előtt, viszont az adatkábel még mindig nem. Ilyenkor mi van? Arra számítottam, hogy ezeket egy csomagban küldik, de mondom, mindegy, akkor majd jönnek külön, de már 3 hét eltelt mióta az aksi megjött, a kábel meg még mindig sehol.
A rendeléseknél rámentem a kábelre és a Repair & Refund & Resending-nél próbáltam volna refundot kérni, de csak egy "Sorry, the function is under construction" hibaüzenetet kapok.
Valahol máshol kell a refunddal próbálkozni, amit én nem találtam meg? Nem tudom érdemes-e még várni vele, azért mégiscsak meg kellett volna érkeznie már igen régen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 6600K / 16GB DDR4 / GTX 1660 6GB / 128SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
V/