Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abysmal
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám van, hogy december 7.-én egyszerre rendeltem 2 terméket, egy külső aksit és egy speckó adatkábelt. Az aksi megérkezett pár nappal karácsony előtt, viszont az adatkábel még mindig nem. Ilyenkor mi van? Arra számítottam, hogy ezeket egy csomagban küldik, de mondom, mindegy, akkor majd jönnek külön, de már 3 hét eltelt mióta az aksi megjött, a kábel meg még mindig sehol.
A rendeléseknél rámentem a kábelre és a Repair & Refund & Resending-nél próbáltam volna refundot kérni, de csak egy "Sorry, the function is under construction" hibaüzenetet kapok.
Valahol máshol kell a refunddal próbálkozni, amit én nem találtam meg? Nem tudom érdemes-e még várni vele, azért mégiscsak meg kellett volna érkeznie már igen régen.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung kuponkunyeráló
- AMD FX
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- További aktív témák...
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/